konu dışı ama camiilerin tuvaletleri neden paralı olur hiç anlamış değilim.
Yine de saçma bana göre . En azından şart olmayabilir ücret. Sonucta camii de namaz kılınıyor ve namaz için abdest lazim belki fakir biri sırf parası olmadığı için lavaboyu kullanamadığından namaz kılamayacak.Ben söyleyeyim ihtiyaç sahibi kişilere gelir olması için Tuvaletler paralı yani maddi durumu kötü olan kişilere tahsis ediliyor. Bi de tuvaletini temizliği falani filani da var.
Yine de saçma bana göre . En azından şart olmayabilir ücret. Sonucta camii de namaz kılınıyor ve namaz için abdest lazim belki fakir biri sırf parası olmadığı için lavaboyu kullanamadığından namaz kılamayacak.
ya temiz olsun bir ibadet yerinde tuvalet kokusu gelmesin bırak paralı olsunkonu dışı ama camiilerin tuvaletleri neden paralı olur hiç anlamış değilim.
Ben tam anlamadım öldürülen mi kasten yaralamadan filan sabikaliymis katil miKonuyla ilgili olarak da haberlerde gördüm. Adamın evi tam tuvaletin dibinde maddi durumu cok kötü ve ordan gecimini sagliyor çocuğu var. 2 cocuk yetim kaldı. Allah belasını versin o katilin. Yazıklar olsun.
Allah rahmet eylesin bu adama da inşallah. Eşine ve sevdiklerine sabır diliyorum..
Ben tam anlamadım öldürülen mi kasten yaralamadan filan sabikaliymis katil mi
Yine de saçma bana göre . En azından şart olmayabilir ücret. Sonucta camii de namaz kılınıyor ve namaz için abdest lazim belki fakir biri sırf parası olmadığı için lavaboyu kullanamadığından namaz kılamayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?