- 10 Şubat 2018
- 166
- 66
- 13
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayınız çok iyi artmış bu sayıyla doğal yoldan bile hamile kalan çok var hızınızda çok iyi nasıl artış sağladınız neler yaptınızKizlar esimin sperm.sayisi 1 milyonun altndaydi ve hasar vardi blmioduk ilk tup hazirnda yaptrdk tutmadi smdi sayisi 10 milyon hareket%60 hasar yok tup bebek sansimiz iyimi acaba lutfn yazarmsnz
Sayınız çok iyi artmış bu sayıyla doğal yoldan bile hamile kalan çok var hızınızda çok iyi nasıl artış sağladınız neler yaptınız
Gerçekten nasıl ulaştınız bu sayıya bizi de anlatır mısınız bir de genetik problem var mıydıKizlar esimin sperm.sayisi 1 milyonun altndaydi ve hasar vardi blmioduk ilk tup hazirnda yaptrdk tutmadi smdi sayisi 10 milyon hareket%60 hasar yok tup bebek sansimiz iyimi acaba lutfn yazarmsnz
Cnm ben esimim.bogazna cok iyi bakdm ve.bunun yaninda sperra art.med kulandi 2 ay havuc incir avakodo bal cekirdeksiz.uzum kabak cekirdegi cok sukur sonuc buSayınız çok iyi artmış bu sayıyla doğal yoldan bile hamile kalan çok var hızınızda çok iyi nasıl artış sağladınız neler yaptınız
Normal bekllicez canm.olmazsa tup bebege baslczCnm ben esimim.bogazna cok iyi bakdm ve.bunun yaninda sperra art.med kulandi 2 ay havuc incir avakodo bal cekirdeksiz.uzum kabak cekirdegi cok sukur sonuc bu
Cnm hic.bi genetk.problem.yokdu bogazna iyi bakdm avakado bal havuc incir kara uzum kabak cekrdgi cok sukur ne yese fayda etti esimeee ve sperra art med kulandi 2 ay bunlrn yanndaGerçekten nasıl ulaştınız bu sayıya bizi de anlatır mısınız bir de genetik problem var mıydı
Toplamda 6 ay kadar devam edin bu yaptıklarınıza daha da artabilir sayınız keşke bizim de artsa ama artmıyor ne yaptıysak olmadı inşallah size doğal yolla nasip olur gibi geliyor banaCnm hic.bi genetk.problem.yokdu bogazna iyi bakdm avakado bal havuc incir kara uzum kabak cekrdgi cok sukur ne yese fayda etti esimeee ve sperra art med kulandi 2 ay bunlrn yannda
Insalh cnm.benim alah razi olsun rabbim.hepmze nasp etsin bi an once devam ediyoruz cnm zatenToplamda 6 ay kadar devam edin bu yaptıklarınıza daha da artabilir sayınız keşke bizim de artsa ama artmıyor ne yaptıysak olmadı inşallah size doğal yolla nasip olur gibi geliyor bana
Genetik problem Yok sayı neden önce 1 milyondu hormonlar veya testis bir sıkıntı olmadan bu sonuç olmaz çünkü sadece belirsiz infertilite olabilirCnm hic.bi genetk.problem.yokdu bogazna iyi bakdm avakado bal havuc incir kara uzum kabak cekrdgi cok sukur ne yese fayda etti esimeee ve sperra art med kulandi 2 ay bunlrn yannda
Genetik problem Yok sayı neden önce 1 milyondu hormonlar veya testis bir sıkıntı olmadan bu sonuç olmaz çünkü sadece belirsiz infertilite olabilir
Cnm once hasar vardi yuzde 21 3 ayy ilac kulandi duzeldi sonra yuzde 8 oldu cnm sanrm hasar duzeldi ondan yukseldi@mustemGenetik problem Yok sayı neden önce 1 milyondu hormonlar veya testis bir sıkıntı olmadan bu sonuç olmaz çünkü sadece belirsiz infertilite olabilir
Anladım DNA hasarı hangi ilaç alınca düzeldi sizinCnm once hasar vardi yuzde 21 3 ayy ilac kulandi duzeldi sonra yuzde 8 oldu cnm sanrm hasar duzeldi ondan yukseldi@mustem
Emodexle duzeldi cnm bide.bogazna cok iyi bakdm esiminAnladım DNA hasarı hangi ilaç alınca düzeld
i sizin
Emodexle duzeldi cnm bide.bogazna cok iyi bakdm esimin[/QUOTE
Eşimde kullanıyor sizin sayınızda artış oldu mu emodex ile