1 Milyon Canlı Para Show Tv

evt bi kişliğe yönelik olduğunu dolduruyorsunz
bnde öyle doldurduım

sorma yaa bnde gıcık oldum o maviliye
çok yapmacık gülüşü duruşu sanırsın onu oraya hostes sunucu seçeceklermiş tavrında
diğer kadına üzüldüm ama ona oh oldu ii oldu

lafı bile heycanlandırmayya yetti
ama emin ol kk yı anardım orda

E seçilirsen kimle gitcen Azra ??

ya aslında sorular da okdarda kolay degıl gıbı kızlar bende dusunuyorum ama cesaret edemıyorum rezıl olabılırız sankııı

cok guzel bır yarısma gercekten esımle zevkle ızlıyoruz programı bende basvurdum umarım cagrılırız kızlar.sahsen ben gorumcemı ıstıyorum yanımda

bende basvurdum zamanında ,görümcemle gıdıcem :)

kocam gelmez benle :)

dunkıler kac para aldı ,damat -kayınpederı olark yarısanlar ..alabıldıler mı para

dün ilk kez izledim değişik bir yarışma adrenalini bol evet ya dünkü kayınpeder damat ne kadar aldı? dayanamayıp uyudum da

Kayınpederle damat 175.000 tl aldı.
Güzel bir yarışma. Buradan da baya bi başvuru yapan var. Dilerim başvuran arkadaşlarımız yarışmaya katılır ve kazanır.

Hanımlar dün akşam izledinizmi Hakan ile Barış para aldılar mı, çok iyi gidiyorlardı yedinci soruda bıraktım diğer kanala: takıldım izleyenler varsa bilgilendirsin

kızlar bende eşim için doldurdum başvuru formunu bakarsınız çağırırlar eğer çağırırlarsa dayımın eşiyle katılacaklar inş olur ya borçlarıomızı öderiz....

Ay bu iki kardeş baya komikler... yalnız biraz fazla konuşuyorlar. Soruları cevaplandırmaları aklıma Milyoner filmini getrdi.

yanlış cevap vererek 450bin lirayı kaybettiler aslında show tv nedense çok uğraştı onlara para vermeye ama başaramadı

yarışma daha başlamadan önce ben de başvuru formunu doldurup göndermiştim.2 gün önce bi bayan aradı ve mülakata çağırdı bizi.23 aralık perşembe günü gidicez mülakata.bakalım ne olacak.
kadın beni aradığında dışardaydım ama ve mülakat adresini yazamadım.ınternet sitemizden bulabılırsınız demişti kadın ama arıyorum arıyorum yok.tek hatırladığım dikilitaş beşiktaşta olduğu
bu konuda bilgisi olan varsa bana adresle ilgili bilgi verebilirse sevinirim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…