- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
canım bizimde %1 di 3 ay promotil kullandı eşim %6 ya yükseldi bide onu denemenizi tavsiye ederimBu arada bizde morfoloji 0 hiç yükseldiğini görmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bizimde %1 di 3 ay promotil kullandı eşim %6 ya yükseldi bide onu denemenizi tavsiye ederimBu arada bizde morfoloji 0 hiç yükseldiğini görmedim.
l böyle morfolojinin yükseldiğini duyunca bile o kadar seviniyorum ki umut oluyor. İnşallah bizim de yükselir inşallah.canım bizimde %1 di 3 ay promotil kullandı eşim %6 ya yükseldi bide onu denemenizi tavsiye ederim
Kesinlikle Kaan hocaya gidin ve tedavi olmadan tekrar tese olmayın tedaviden sonra sperm bulunabiliyor Eğer bulduysalar bu bir umut demek ki tedaviden sonra daha çok çıkabilir. Zaman kaybetmeyin hocaya mail atın hangi testleri istiyorsunuz diye. Hemen randevu alın 3 ay sonraya veriyorlar o arada hormon testleriniz varsa yenileyin genelde azo hastası olanlara hormon tedavisi yapıyor.kızlar merhaba eşim 3 ay önce tese ameliyatı oldu ama sperm bulunamadı ama doktor bize 1 tane bulunduğunu ve kötü başlı olduğu için kullanamadıkları söyledi doktorumuz 2. tese olabilir çünkü bir tanede olsa bulunmuş dedi bu sorun morfoloji sorunumu oluyo ameliyat raporunada sperm bulunamamıştır yazmışlar sadece bazen acaba doktor bizimi rahatlatmak için 1 tane bulundu falan diye söyledi diyorum kaan aydos gidicez gerçi birde bir umut deyip bişeyler yapmaya çalışıyorum işte
Bizde neofortil ve klomen kullandık canım malesef bizdede bişey yokHiç bir değişiklik Yok. 3 ay proxeed plus ve e vitamini kullandın hiç etki etmemiş. Canım çok sıkıldı.
UMudumuzu kaybetmeden devam edeceğiz inşallah düzelmeler olur. Biz varikosel ameliyatı olup sonra DNA hasar testi falan yaptırıp Kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz.Bizde neofortil ve klomen kullandık canım malesef bizdede bişey yok![]()
zaten aradık marta randevu verdiler ama araya tanıdık sokmaya çalıştık bakalım erken çağırabilirler ya bilmiyorum doktor bi tane kötü başlı bulundu dedi ama bizi rahatlatmak içinmi dedi bilmiyorum tabi birde ameliyat oldu doğal olarak doku kaybı oluştu şimdi şansı daha az genetik teslerini falan hep yaptırmıştık biz bi sorun yok çok şükür ama sperm testi sonuçları hep sıfır işallah iyi olurKesinlikle Kaan hocaya gidin ve tedavi olmadan tekrar tese olmayın tedaviden sonra sperm bulunabiliyor Eğer bulduysalar bu bir umut demek ki tedaviden sonra daha çok çıkabilir. Zaman kaybetmeyin hocaya mail atın hangi testleri istiyorsunuz diye. Hemen randevu alın 3 ay sonraya veriyorlar o arada hormon testleriniz varsa yenileyin genelde azo hastası olanlara hormon tedavisi yapıyor.
Sperm kanalı tıkalı olabilir mi?zaten aradık marta randevu verdiler ama araya tanıdık sokmaya çalıştık bakalım erken çağırabilirler ya bilmiyorum doktor bi tane kötü başlı bulundu dedi ama bizi rahatlatmak içinmi dedi bilmiyorum tabi birde ameliyat oldu doğal olarak doku kaybı oluştu şimdi şansı daha az genetik teslerini falan hep yaptırmıştık biz bi sorun yok çok şükür ama sperm testi sonuçları hep sıfır işallah iyi olur
Kaan hoca Ankara da biz istanbuldayız biraz zor bizim gitmemiz umudumu kaybetmiyim diyorum ama içimde hep bir sıkntı bir zaman sonra umut karmakarısık duygularım ne biliyim işte bizde varikosel ameliyatı olduk 4 ay geçti test verdik ama dna hasar da cıkmıs dna hasar için ayrı bir test deyil mi spermiyogram testi ile birlikte aynı anda bakılabiliyor mu ?UMudumuzu kaybetmeden devam edeceğiz inşallah düzelmeler olur. Biz varikosel ameliyatı olup sonra DNA hasar testi falan yaptırıp Kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz.
Değerleriniz nasıl?Kaan hoca Ankara da biz istanbuldayız biraz zor bizim gitmemiz umudumu kaybetmiyim diyorum ama içimde hep bir sıkntı bir zaman sonra umut karmakarısık duygularım ne biliyim işte bizde varikosel ameliyatı olduk 4 ay geçti test verdik ama dna hasar da cıkmıs dna hasar için ayrı bir test deyil mi spermiyogram testi ile birlikte aynı anda bakılabiliyor mu ?
Canım merak ettim sperm dayı ve hareketi kaçtımerhaba arkadaşlar,
Buradaki yazıları okurken birgün ben de güzel şeyler yazıp insanlara ümit olacağım diye söz vermiştim.
%1 morfoloji ile 7-8 ayda hamile kaldım. Şimdi kızım kucağımda.
Üstelik hamilelikte de sürekli lekelenmelerim ve birgün ciddi kanamam oldu.
Demem o ki kimseyi kendinizle kıyaslamayan. Falancanın olmuyormuş diye sizin olmayacak gibi bir kaide yok.
Allah isteyen herkese nasip eder umarım
YA MEMORIALDE AMELİYAT OLDUK DOKTOR ÖYLE BİŞEY DEMEDİ GİTTİĞİMİZ DOKTORDA İYİ BİR DOKTORDU ASLINDA TIKALI OLSA SÖYLERLERDİ DOĞUŞTAN DEDİ DOKTOR AZO İÇİN ÇOK ZOR NE BİLİYİM YASperm kanalı tıkalı olabilir mi?
İşte biz dna hasar istemedik canım bir iki saat içinde cıkmıs 200.000 sprem %30 dna hasarı , ileri hareketlilik %32 , morf %3 dna hasarının bu kadar cabuk cıkmasına sasırdım acıkcası ama düşünüyorum bende cok haklısın kaan aydos 2 , 3 ay sonrasına randevu veriyor musDeğerleriniz nasıl?
Sperm testiyle birlikte o lab yapıyorsa DNA testi sizde talep ettiyseniz bakabilir. Ama hemen çıkmaz sonucu. 2hafta bazen 1 ayı buluyor bazı arkadaşlar yaptırmış.
DNA hasarı varsa tüp bebeğe geçmeyin dölleme oluşma şansı düşüyormuş.
Bend istanbuldayım canım 1 kez gidince gerisini maille hallediyorsunuz. Maddi anlamda sıkıntı çekmeyecekseniz 1 gün bile olsa gidebilirsiniz.
Evet 3 ay sonraya veriyormuş sonuç alalım da 3 ayda beklerim böylede zaman geçiyor zaten bari sonuç alalım. Ameliyat olalım hemen randevu alcam ben de.İşte biz dna hasar istemedik canım bir iki saat içinde cıkmıs 200.000 sprem %30 dna hasarı , ileri hareketlilik %32 , morf %3 dna hasarının bu kadar cabuk cıkmasına sasırdım acıkcası ama düşünüyorum bende cok haklısın kaan aydos 2 , 3 ay sonrasına randevu veriyor mus
Ümitsizliğe şakın kapılma zaman alacaktır ama kaliteli yaşatın vitamin mineral alın olacak inşallah. Bir de Kaan aydosa maille sonuçlarınızı gönderin bakalım o ne diyecek. Azoda da başarılı bir hoca diye biliyorum.YA MEMORIALDE AMELİYAT OLDUK DOKTOR ÖYLE BİŞEY DEMEDİ GİTTİĞİMİZ DOKTORDA İYİ BİR DOKTORDU ASLINDA TIKALI OLSA SÖYLERLERDİ DOĞUŞTAN DEDİ DOKTOR AZO İÇİN ÇOK ZOR NE BİLİYİM YA
Devlette yapılan testlere özellikle Spermiogram itibar etmeyin onların aletlerinin hassasiyeti iyi değil hele ki düzen laboratuvarından bahsedigoruz %4 sınır sizinki iyiGeçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ?![]()