1 Nisan da Transferi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn benim test tarıhımde yarın ama ben bu akşam yaptıracağım her halde ne var ne yok belli dir artık yarın sabah yatıracagımı bugun akşam yaptıracagım
sürekli rüyalarıma göriyor artık rüyamde sonuç 126 idi, hayırlısı işallahh ama bende de hiç belirti yok artık

hadi hayırlısı ile yap güzel sonuçları yaz hemen bize...
bende de belirti adına birşey yok belkibizimkiler sessiz sessiz yerleştiler ne dersin...

sanırım belirti olmaması normal... dondurulmuşlarla denediniz di mi...
ilk seferde hissedilenler yumurta toplama işlemi için alınan ilaçlardan kaynaklanıyor zaten...
heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı kızlar:)))
benim transferimde yarın 10.00da:))) heyecandan uyuyamamıştım geçen sefer...
ve yumurta toplamadan 5gün sonrası olduğu için çok gazım vardı,transferim sıkıntılı olmuştu...
şimdi ise vücudumda hiçbir ağrı sızı yok... bende o yzden pek belirti bulamayacağım sanırım:)))

evet canım dondurulmuş embriyo..
seninde hayırlı olsun şimdiden 11 nisan bizimkilerden 10 gün küçük olacak senin minnoş..gelip yetişir hemence arkadaşlarına:1:
stres yapma bugun gez dolaş uzunca bir süre gezemeyeceksin maglum..

Arkadaşlar mrb bende 1 nisanda malesef kötü haberi alanlardanım yani kocaman bi negatiifff çoook üzüldüm çok ağladım atlatmaya çalışıyorum size sadece şunu söylemek istiyorum test tarihiniz gelmeden tahlil falan yapmayın bırakın bikaç gün daha tadını bolbol çıkarın allah korusun negatif olsa bile bir kere üzülür insan bende dayanamayıp 9.gün test yapıp bütün moralimi alt üst ettim allahtan hepimiz için dua ediyorum tez vakitte bütün evlat hasreti çekenlere sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin sizleri takip ediyorum inşallah güzel haberlerinizi alıcam benim gibi lütfen stres yapmayın kendinize iyi bakın:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

Kendimi toparlarsam ikinci denememi yapmak istiyorum kızlar nerdensiniz nerelerde yaptırdınız paylaşalım belki bana yardım edersiniz:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

Arkadaşlar mrb bende 1 nisanda malesef kötü haberi alanlardanım yani kocaman bi negatiifff çoook üzüldüm çok ağladım atlatmaya çalışıyorum size sadece şunu söylemek istiyorum test tarihiniz gelmeden tahlil falan yapmayın bırakın bikaç gün daha tadını bolbol çıkarın allah korusun negatif olsa bile bir kere üzülür insan bende dayanamayıp 9.gün test yapıp bütün moralimi alt üst ettim allahtan hepimiz için dua ediyorum tez vakitte bütün evlat hasreti çekenlere sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin sizleri takip ediyorum inşallah güzel haberlerinizi alıcam benim gibi lütfen stres yapmayın kendinize iyi bakın:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:
nesrıncım çok uzuldum canım allah sabrını versın amınnnnnnnn benımde test gunum yarın artık sabahlarım
nesrıncım pes etmek yok bıraz dınlen yola devam ınsallah rabbım hepımızın yuzunu guldursun

Günaydın Canım,Üzülme artık 2.deneme için araştırm yap olur mu? bak benim 3.deneme ve dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.yarın test tarihim,merkez:brüksel tüp bebek. İlk günler çok heyecanlıydım,şimi karamsar ve umutsuzum içimdeki ses Olmadı gene diyor.

nesrıncım çok uzuldum canım allah sabrını versın amınnnnnnnn benımde test gunum yarın artık sabahlarım
nesrıncım pes etmek yok bıraz dınlen yola devam ınsallah rabbım hepımızın yuzunu guldursun

Tatlım güzel haberlerle gelirsin inşallah...

inşallah tutunmuşlardır arkadaşlar Allah gönlünüze göre versin. Hayırlı haberlerinizi alırız. Ben geçen hafta öğrendiğimde negatif sonuç aldım.inşallah sizin hayırlısı olur.:61::34:

arkadaşlar geriye gün sayanlardan biri de bendim biliyorsununuz , test sonucum negatif . umarım sizlerin ki pozitif olur. benim ki de işallah bir daha ki sefere diyorum , hayırlısı olsun hepimiz için :58:

arkadaşlar geriye gün sayanlardan biri de bendim biliyorsununuz , test sonucum negatif . umarım sizlerin ki pozitif olur. benim ki de işallah bir daha ki sefere diyorum , hayırlısı olsun hepimiz için :58:

sana teselli vermek istesem bomboş biliyorum arkadaşım...Ama inananalardansak tevekkül edeceğiz...negatif sonucu aldığım akşam misafir geldi yatıya, eşimin yeğenleri benden 6 ay önce evlenmişlerdi, bebekleri var 5 aylık...haftasonu benim için o kadar zor geçti ki...ömrümden ömür gitti diyebilirim...gizli gizli odama kaçıp az ağlamadım.Ama ne yaparsın ki Takdiri İlahi.biz ne kadar çabalasak da O ''ol'' demedikten sonra olmayacak...Dilinden duanı eksik etme ve yine de herşeye rağmen yanında çooook sevdiğin eşinin olduğuna ve sağlığınızın iyi olmasına şükür et...Allaha emanet ol...

Tatlım güzel haberlerle gelirsin inşallah...

canım kan tahlılımın sonucu pozıtıf çok sukur ama degerım çok duşuk :43:

kızlar 37 çıktı sızce yukselır mı carsamba gunu tekrar test yapacam ne kadar zor hersey ınsan hamılelıgıne bıle sevınemıyor cunku sorunlar bıtmıyor acabalar beynımızı kemırıyor

allah hepımıızn yardımcısı olsun bu benım 3 .denemem o kadar agladım kı senelerdır neler cektıgımı rabbım bılır bırde benım gıbı çekenler :43: kızlarrr negatıf olanlar lutfen yılmak yok yola devam edın :71: ınsallah benımde degerım yukselır dualarınıza ıhtıyacım var arkadaslar

arkadaşlar nasılsınız hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum güzel sözleriniz için mutlu haberlerinizi bekliyorum inanın her duamda sizler içinde dua ediyorum allah yardımcımız olsun :58::58::58::58:

kızlar 37 çıktı sızce yukselır mı carsamba gunu tekrar test yapacam ne kadar zor hersey ınsan hamılelıgıne bıle sevınemıyor cunku sorunlar bıtmıyor acabalar beynımızı kemırıyor

allah hepımıızn yardımcısı olsun bu benım 3 .denemem o kadar agladım kı senelerdır neler cektıgımı rabbım bılır bırde benım gıbı çekenler :43: kızlarrr negatıf olanlar lutfen yılmak yok yola devam edın :71: ınsallah benımde degerım yukselır dualarınıza ıhtıyacım var arkadaslar

Tebrik ederim canım:nazar: sen dinlen bol bol su iç değerin katlana katlana büyüsün inşallah..
3.deneme benimde ancakcbunu çeken bilir canım,bizi bizden başkası anlamaz. Hadi gözün aydın bu kez oldu ,son artık deneme falan yok. ee tabi sonradan kardeş istersen bebişine bilemem:3:

Tebrik ederim canım:nazar: sen dinlen bol bol su iç değerin katlana katlana büyüsün inşallah..
3.deneme benimde ancakcbunu çeken bilir canım,bizi bizden başkası anlamaz. Hadi gözün aydın bu kez oldu ,son artık deneme falan yok. ee tabi sonradan kardeş istersen bebişine bilemem:3:

heysemcım tesellı edecek laf bulamıyorummmm senı çok ıyı anlıyorummm :43::43: allahım yuzunu guldursun ınsallah tez vakıtte yıne hamıle kalırsın amınnnnnnn

canım çooook sevindim inan kendim hamileymişim gibi mutlu oldum hiç merak etme değerin yükselecek ben buna yürekten inanıyorum moralini yüksek tut keyfini çıkar allah gönlüne göre vericek inanıyorum sende inan kendine dikkat et

canım merhaba.şimdi ne söylesem ,yazsam anlamsız gelecek biliyorum bende yaşadım 2 kez negatif ama bak yılmadım yarın 3.denememin sonucunu alacağım. derdi veren güzel Allah'ım sabrınıda veriyor.
İnşallah en kısa zamanda sen ben ve tüm isteyenler sağlıkla bebişlerine kavuşur.

arkadaşlar nasılsınız hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum güzel sözleriniz için mutlu haberlerinizi bekliyorum inanın her duamda sizler içinde dua ediyorum allah yardımcımız olsun :58::58::58::58:

canım duaların için çooook teşekkür ederim.
sen nasılsın ? 2.deneme için yer ve tarih belirledin mi?

Back
X