1 Nisan Şakası Önerileri

Dea-tacita

Hayat bana güzel!
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
878
817
45
Merhaba kızlar,
Malum 1 Nisan yaklaşıyor. Ben eşime yapmak için şaka araştırmalarına girmeye başladım.
Değişik bir şaka olsun istiyorum.
Deneyimleri ve önerileri olan arkadaşlar paylaşabilir mi lütfen?

Evelynn Evelynn bunu yapma şansım yok tuvalet kağıtlarımız banyo dolabındadır :) Ama güzel ve iğrenç birşakaymış :)

biz bi kere küçükken okulda öğretmene yaptık böyle bi şaka
menemen yapıp poşete koymuştuk. bi arkadaş kusuyo numarası yaptı poşete. sonra oturup afiyetle yemiştik poşetteki menemeni hocaa şok :KK53::KK53::KK53:

biz bi kere küçükken okulda öğretmene yaptık böyle bi şaka
menemen yapıp poşete koymuştuk. bi arkadaş kusuyo numarası yaptı poşete. sonra oturup afiyetle yemiştik poşetteki menemeni hocaa şok :KK53::KK53::KK53:

Ben daha yumuşak bir şaka istiyorum aslında, içinde (wc li istifralı) insanı tiksindirecek bir şey olmayan :))

Canım bir arkadaşımın büyün kremalı bisküvikerin içlerini boşaltıp, yerine diş macunu sürüp hepimize yedirmişliği var :KK70:

Merhaba kızlar,
Malum 1 Nisan yaklaşıyor. Ben eşime yapmak için şaka araştırmalarına girmeye başladım.
Değişik bir şaka olsun istiyorum.
Deneyimleri ve önerileri olan arkadaşlar paylaşabilir mi lütfen?

bende küçükken anneme yapmıştım komikti annemin surat ifadesi :KK70:

annem salondayken mutfağa gittim 2 tane tencere aldım elime birbirine seri bi şekilde vurmaya başladım bayağı bi ses çıkarıcak şekilde aynı anda da çığlık attım annee diyee :) 1 Nisan diyemeden terliği yemiştim popomaa :p

X