1 nisan süprizim geldi:))) bende hamileyim....

DamlaUmut

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
2.151
131
688
bende hamileyim. allaha şükürler olsun. daha çok küçük ama kan testim 42,16
bugün doktorada gittim.şimdi baksak göremeyiz dedi. ama kesin hamilesiniz dedi.
allah isteyen herkese versin. benim anlatmama gerek yoktur beni tanıyan arkadaşlar çoktur.
uzun zamandır kk dayım. yaklaşık 3,5 senedir istiyoruz. bir sürü tedavi ve en son olumsuz bir aşılamam var.. ama yavrum kendiliğinden geldi bu ay.. kondu yüreğime. sadece ovülosyon
test takibi yapmıştım. onuda aylardır yapmıyorum bu ay yaptım ve tuttu.. duyduk duymadık demeyin AYREDERYA yani DAMLAUMUT hamile.......:nazar: allah sağlıkla tamamına erdirsin inş. allah isteyen herkesin gönlüne göre versin... beni dinleyen, yazdıklarımı okuyan beni teselli eden beninle ağlayıp benimle sevinen tüm kk arkadaşlarıma ayırmaksızın teşekkür ederim. her zaman bende yanınızdayım.... öpüyorum hepinizi....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:teytey::teytey::teytey::teytey:deryam halay bası ben oluyum kıss rabbim kucagına aldıgın gunleride göstersin canım arkadasım:1hug::nazar:

:teytey::teytey::teytey::teytey:deryam halay bası ben oluyum kıss rabbim kucagına aldıgın gunleride göstersin canım arkadasım:1hug::nazar:

sağol canım arkadaşım sabrettik ve sonunda muradımıza erdik. inş. hayırlı sağlıklı haberleinide alacağım. halay için çok erken ama sizlerle paylaşmak istedim. beraber bekleriz yine. 3 hafta sonra tekrar gideceğim doktora....sonuçları paylaşırım..

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
canım beniiiiiim doğum günü hediyen olarak geldi miniğin
canım benim bi de burdan tebrik edeyim
Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin
güzel haberlerini bekliyorum

tebrik ederim canim...darisi tum isteyenlerin basina..saglikla kucagina alirsin insallah a.s.

hayırlısı olsun canımmm sağlıkla geçer inşallah hamileliğinnn :CüvCüv:

canım benim hayırlı olsun rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşhihoyyythihoyyyt:CüvCüv::teytey:

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler.. rabbim isteyen herkese versin . uzun ve mücadele gerektiren bir yol.. allah sabır versin . umudunuzu kaybetmeyin... sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ovülosyon test kullanmayı unutmayın....... benden tavsiye...

Canım allah tamamına erdirsin... İnan okurken kendim hamile kalmış gibi sevindim. Bebişin bana da umut oldu sevgiler. Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin gibi büyülü bir bahçeyi ve bahçendeki meyveyi allah korusun. :nazar::nazar:
Umarım rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin.
Bak sana ufak tavsiyeler,
Çok dertli konular dinleme, okuma...
Genelde eğlenceli şeylerle zaman geçir.
Unutma o bebek senle varolduğu andan iibaren hamileliğin süresince tüm psikolojisini senden alacak.
Mutlu ol, neşeli ol, sıkıntılı anlardan, konuşmalardan, insanlardan uzaklaş..

Sevgiyle kal...:emir_bebek:

damlaumut senin için çok sevindim rabbim olmayan isteyen herkeze hayırlı ve sağlıklı versin. bende 3 yıla yakın istiyorum.hiç sorun yok ama zaman aleyhimize işliyor. inşallah sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirir bebeşini kucağına alırsın. :)

teşekkür ederim hepinize. allah isteyen herkese versin. dün gittik kesemizi gördük hayırlısıyla 4,5 haftalık.
henüz küçük mercimek kadar.. 15 gün sonra tekrar gideceğiz. sonuçlarımı yazarım yine....
yazan arkadaşlarıma hepinize sonsuz teşekkürler. meryem suresini okuyun yada okutun... dualarınız kabul olsun...

Back
X