- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
bende hamileyim. allaha şükürler olsun. daha çok küçük ama kan testim 42,16
bugün doktorada gittim.şimdi baksak göremeyiz dedi. ama kesin hamilesiniz dedi.
allah isteyen herkese versin. benim anlatmama gerek yoktur beni tanıyan arkadaşlar çoktur.
uzun zamandır kk dayım. yaklaşık 3,5 senedir istiyoruz. bir sürü tedavi ve en son olumsuz bir aşılamam var.. ama yavrum kendiliğinden geldi bu ay.. kondu yüreğime. sadece ovülosyon
test takibi yapmıştım. onuda aylardır yapmıyorum bu ay yaptım ve tuttu.. duyduk duymadık demeyin AYREDERYA yani DAMLAUMUT hamile.......
allah sağlıkla tamamına erdirsin inş. allah isteyen herkesin gönlüne göre versin... beni dinleyen, yazdıklarımı okuyan beni teselli eden beninle ağlayıp benimle sevinen tüm kk arkadaşlarıma ayırmaksızın teşekkür ederim. her zaman bende yanınızdayım.... öpüyorum hepinizi....opuyorumnanaktan
bugün doktorada gittim.şimdi baksak göremeyiz dedi. ama kesin hamilesiniz dedi.
allah isteyen herkese versin. benim anlatmama gerek yoktur beni tanıyan arkadaşlar çoktur.
uzun zamandır kk dayım. yaklaşık 3,5 senedir istiyoruz. bir sürü tedavi ve en son olumsuz bir aşılamam var.. ama yavrum kendiliğinden geldi bu ay.. kondu yüreğime. sadece ovülosyon
test takibi yapmıştım. onuda aylardır yapmıyorum bu ay yaptım ve tuttu.. duyduk duymadık demeyin AYREDERYA yani DAMLAUMUT hamile.......

Son düzenleme: