1 nisan süprizim geldi:))) bende hamileyim....

teşekkür ederim hepinize. allah isteyen herkese versin. dün gittik kesemizi gördük hayırlısıyla 4,5 haftalık.
henüz küçük mercimek kadar.. 15 gün sonra tekrar gideceğiz. sonuçlarımı yazarım yine....
yazan arkadaşlarıma hepinize sonsuz teşekkürler. meryem suresini okuyun yada okutun... dualarınız kabul olsun...

rabbim hayırlısı ile doğurmanı nasip etsin sağlık versin. Bende inşallah okuycam ve okutacağım meryem suresini... BEBEĞİMİ ÖZLEDİM ama o gelmiyor :çok üzgünüm: 4. seneme gircem sorun yok allaha şükür ama... sabrım kalmadı birde uğraşmalar insanı yıpratıyor. Yinede şükürler olsun herşeye dualarda buluşalım sevgiyle kal... :1hug:

canım hayırlı olsun benimde 1nisnın yanımda büyük önemi var bende kızıma doğum yaptım şimdi 2.ye hamileyim allah olmayam herkese nasip etsin :Saruboceq:

23.04.2010 bebeğim gitti.... kanamam oldu kürtaj oldum. çok üzgünüm......

Üzülme desemde kolay değil sana en büyük teselli hamile kalabiliyosun. Rabbim, bedenin kendini toplayınca meleğine hayat verecektir. Sen psikolojini ve bedenini güçlü tutki bebişin annesine sarılsın birde sana tavsiyem bebek 2-3 aylık olmadan herkeze söyleme nazara gelir. En yakınlarına söyle ve :nazar: MAŞALLAH İSTE... MERYEM SURESİNİDE OKUMANI TAVSİYE EDERİM.Kendine iyi davran zaman ilacını verecek sana.. Herşey gönlünce olsun. :1hug:

Allah sabır versin..
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alacağın bir bebeğin olur :Saruboceq:

23.04.2010 bebeğim gitti.... kanamam oldu kürtaj oldum. çok üzgünüm......

DamlaUmut bende 1 nisanda öğrendim hamile olduğumu aynen senin gibi 3 senedir bekliyordum ve doğal yolla olmuştu .10. haftasında kontrol için gittiğimizde öğrendik kalbi durmuş ve 1 mayısta kürtaj oldum :(
doktorun söylediğine göre tekrar hamile kalabilirmişiz çünkü yumurtalıklar çalışmaya başlamış .Fakat rahmin toparlanması için 3 ay bekle dedi .Hayırlısı böyleymiş yapacak birşey yok .Üzülme diyemiyorum çünkü bende çok üzülüyorum .

Back
X