bende hep dua ettım ınsallah kurtaja gerek kalmaz dıye cok sukur kalmadıCanım hayırlısı böyleymiş...Hem bak kürtajada gerek kalmamış...Rahim kendi kendine temizlemiş kendini ve eski haline dönmüş demekki adette olacaksın hem zaman kaybetmeden...
Canım daha önceki yazını okumuştum nasip kısmet işte ömrü bu kadarmış yine de şanslısın doğumuna yaklaşan ve doğumda kaybeden ne çok insan var görmüşündür yazıları Rabbim bu acıların tekrarını yaşatmasın inşallah
rabbim sabır versin canım.olsun umudunu kaybetme.olmasaydı iyiydi ama.olmuş bi kere.inşallah en yakın zamanda bebeğin seninle olur yine.benimde sabah pembe bi akıntım oldu.şimdi yok gibi ama.inşallah bebeğim gitmiycektir benden.dün çok yoruldum o yüzdenmi oldu acaba.
yınede ıhmal etme gıt doktora ılk once benımde azıcık gelmıstı devamı gelmedıyse bı sorun yoktur Allah saglıklı bı sekıde kucagına almayı nasıp etsın
dün gittim dr a düşük tehlikesi olduğunu söyledi.progestan verdi.önümüzdeki günlerde yine gel dedi.bebeğin sağlıklı olup olmadığını anca o zaman anlarız dedi.keseyi görebildi.meleğim hala benimleydi dün akşam.inşşşallah beni bırakıp gitmez.sen kanaman olunca dr a gittinmi canım ?
ne acı aynı şeyleri yaşamışız.... bende 1 nisanda öğrendim meleğimi... ama ancak 23 gün birlikte oalbildik.... 23 nisanda kaybettim.. kürtaj olmak zorunda kadım çok acıydı anlatmak hatırlamak istemiyorum. bir an önce unutmak istiyorum...... allah hepimize sabır versin... sağlıklı yeni bebekler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?