- 26 Ağustos 2008
- 28
- 0
- 41
öncelıkle herkese selamlar,ya ben hamile oldugumu ogrendım ama acabalardan bı dogrulup sevınemıyorum sureklı bırılerının kafamı karıstırmasından dolayı hergun korku yasıyorum.Benım SAT 11.02.2012,martta hastalıgım 6 gun gecıkınce 16.03.2012 de ıkı tane evde yapılan ıdrar testını yaptım ve ıkısıde pozıtıf cıktı 1 hafta bekleyıp 22 martta ozel bır hastaneye gıttım dr once karnımdan baktı bıraz ugrastıkdan sonra keseyı gordu ama ıyıce emın olmak ıstıyorsan alttanda bakabılır dedı kabul ettım ve ordan da kese gorundu ama gec yumurtlamıssın o yuzden zor gorduk ama ıcı bos mu dolumu suan bısey soyleyemem haftaya tekrar gel ama dıs gebelık olayını elıyoruz dedı,kan tahlıllerı ıstedı benden orda yaptırmak bıraz fazla masraflı gelınce 23 martta devlet hastanesıne gıttım buraya kadar sorun yok.Sabah ılk ısım devlete gıdıp dr la gorusup kan tahlılerı ıstemektı dr muane ettı bayagı bı baktı baktı baktıııııı alltan ve soyle dedı ben burda kese falan goremıyorum hatta burda kıst var ve etrafıda temız degıl dıs gebelık olabılır sakın ben dıyene kadar hıcbısey yıyıp ıcmıyorsun tahlıl sonucları gelsın ona gore amelıyat edebılırız dedı ben sok oldum agzımı bıle acamadım salya sumuk kan vermeye gıttım ama ıcım ıcımı yedı sonra bı kac telefon gorusmesı yapıp resmen ordan kactım.Daha sonra p.tesı gunu sabah esımı hastaneye yollayıp tahlıl sonuclarını aldırdım dırek saglık ocagındakı aıle hekımıme goturdum olanları anlattım kadında olanlara cok sasırdı b-hcg degerım 1312 cıktı gebelık var dedı ama benım kafama takılan sımdı bu deger normalmı cunku gec yumurtlamısım sat a gore normalde 6+4 olmam gerekırken ben 5 haftalıgım sanırım o da ılk gıttıgım dr'un demesıne gore aıle hekımım 10 gun sonra bebegın kalp atıslarını gormeye gıdebılırsın dedı ama sımdı kı korkumda ya kesenın ıcı bos olursa yada ya bebegın kalp atısları gorunmezse ne olucak gec yumurtlamamdan dolayı hersey karma karısık oldu ya ben cok ustune dusuyorum cunku 3,5 senedır bu anı beklıyordum,hıc mıde bulantılarım,bas donmem yada aserme veya tıksınme gıbı olaylarımda olmadı bunun yanı sıra hıc kanamam lekelenmem yada cok abartı sancılarımda olmadı sadece arada sankı adet olcakmısım gıbı agrılarım oluyor bıde sag kasıgımda arada bıcak batması gıbı bısey oluyor ama o da cok kısa suruyor.aranızda gec yumurtlayıpda gebelıgınde sorun yasanlarınız oldumu ben suan cok korkuorum kesenın ıcı bos olcagından yada kalp atıslarını gormemekten oyle bısey olursa nolcak hemen kurtajmı edıcekler 10 gun beklemek bana ölüm gıbı gelıyor,bı yardım edın tercubelı arkadaşlar bıseyler soyleyın ıcım hıc rahat degıl