- 19 Ekim 2016
- 17
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi fatdegilfit
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım.. bu yeme bozukluğu bende de var seni çok iyi anlıyorum. sürekli kilo alıp veririm en son 90 kilo olmuştum sonra diyet ve sporla 64e düştüm...
sonrası yeniden 73deli gibi yiyorum.. arka arkaya 5 paket çikolata yediğimi biliyorum tabi bu yeterli oluyor mu hayır.. sürekli bir şeyler yiyorum verdiğim kiloların hepsini almaktan korktuğum için tekrar rejime başladım. sanırım önce kendimi değiştirmem lazım çünkü tekrar kilo versem de bu kafayla devam edersem sonum hep bu şekilde olacak
(
Gerçekten öyle yaşayan bilir bu durumu. Terapiye gitmeyi düşün derim çünkü her şey kafada bitiyor. Ki bitiyor derken bitmiyor :) Ben hala savaşıyorum kendimle. 1 tostla evet doydum diyorum. Midemi düşünüyorum sürekli. Diyorum ki çöp kutusu değilim ben. Sonra aç insanları düşünüyorum. Benim o atak günlerimde yediklerimle bir aile bir hafta doyar. Bunları düşündükçe kendime geliyorum. Çünkü tamamen psikolojik. Ve sana en büyük önerim kesinlikle diyet yapma artık. Bizim için en doğru yol her şeyden yiyip azar azar kilo vermek. Hızlı verip tekrar başa dönmektense bu çok daha iyi.
Daha yaza 6 ay var. 6 aya fıstık gibi oluruz öyle düşün.

Anda kalalım kızlar. Ne geçmiş ne gelecek bize bir şey katmıyor.