1 OCAKTA FİTİZ

inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım.. bu yeme bozukluğu bende de var seni çok iyi anlıyorum. sürekli kilo alıp veririm en son 90 kilo olmuştum sonra diyet ve sporla 64e düştüm...
sonrası yeniden 73 :KK43: deli gibi yiyorum.. arka arkaya 5 paket çikolata yediğimi biliyorum tabi bu yeterli oluyor mu hayır.. sürekli bir şeyler yiyorum verdiğim kiloların hepsini almaktan korktuğum için tekrar rejime başladım. sanırım önce kendimi değiştirmem lazım çünkü tekrar kilo versem de bu kafayla devam edersem sonum hep bu şekilde olacak :KK43:(

Gerçekten öyle yaşayan bilir bu durumu. Terapiye gitmeyi düşün derim çünkü her şey kafada bitiyor. Ki bitiyor derken bitmiyor :) Ben hala savaşıyorum kendimle. 1 tostla evet doydum diyorum. Midemi düşünüyorum sürekli. Diyorum ki çöp kutusu değilim ben. Sonra aç insanları düşünüyorum. Benim o atak günlerimde yediklerimle bir aile bir hafta doyar. Bunları düşündükçe kendime geliyorum. Çünkü tamamen psikolojik. Ve sana en büyük önerim kesinlikle diyet yapma artık. Bizim için en doğru yol her şeyden yiyip azar azar kilo vermek. Hızlı verip tekrar başa dönmektense bu çok daha iyi.
Daha yaza 6 ay var. 6 aya fıstık gibi oluruz öyle düşün. :KK60:
Anda kalalım kızlar. Ne geçmiş ne gelecek bize bir şey katmıyor.

Gerçekten öyle yaşayan bilir bu durumu. Terapiye gitmeyi düşün derim çünkü her şey kafada bitiyor. Ki bitiyor derken bitmiyor :) Ben hala savaşıyorum kendimle. 1 tostla evet doydum diyorum. Midemi düşünüyorum sürekli. Diyorum ki çöp kutusu değilim ben. Sonra aç insanları düşünüyorum. Benim o atak günlerimde yediklerimle bir aile bir hafta doyar. Bunları düşündükçe kendime geliyorum. Çünkü tamamen psikolojik. Ve sana en büyük önerim kesinlikle diyet yapma artık. Bizim için en doğru yol her şeyden yiyip azar azar kilo vermek. Hızlı verip tekrar başa dönmektense bu çok daha iyi.
Daha yaza 6 ay var. 6 aya fıstık gibi oluruz öyle düşün. :KK60:
Anda kalalım kızlar. Ne geçmiş ne gelecek bize bir şey katmıyor.

Doğru söylüyorsun. artık gündüz herşeyden azar azar yiyip sadece akşam 6-7 den sonra birşey yememeye çalışarak kilo vermeyi düşünüyorum. çünkü diyet yapınca sonrasında saldırıyorum resmen abur cubur herşeye

Doğru söylüyorsun. artık gündüz herşeyden azar azar yiyip sadece akşam 6-7 den sonra birşey yememeye çalışarak kilo vermeyi düşünüyorum. çünkü diyet yapınca sonrasında saldırıyorum resmen abur cubur herşeye

Aynen öyle!
Kalori de sayabilirsin. Bir gün kaçırırsan öbür gün dengelersin :KK16:

Selamlar!!
Dünkü antremanımı çok yorgun olduğumdan yapamadım. Ama bugün 1 saatlik hiit antremanımı yaptım!
Sabah 1 portakal 2 elmalı yoğurt!! Canım bazen sıcak değil böyle ferahlatıcı bir kahvaltı istiyor.
Öğlen bulgur pilavı ve yoğurt.
Akşamda karışık zeytinyağlı tabak yedim çok az.
Aralarda da kuruyemiş her zamanki gibi:)
Haftalık egzersiz programımı da yaptım. Cuma günü tartı günüm bakalım sonuç ne? :KK16:

Herkese güzel haftalar!
Sabah bacak pilatesimden sonra yumurtalı bir kahvaltı.
Öğlen elmalı ve mandalinalı müsli.
Akşamda domates çorbası ve kıymalı karnıbahar.
Yemekten sonra çok az sütlaç ve iki dilim de ıslak kek yedim. Ama hiç pişman değilim. Canım çekti yedim.
Makine değiliz insanız unutmayın.
Yarın ara öğünlerimi yapmam hemen dengeleriz. Kontrol bizde.

Selam!!
2 gündür sınavlardan günlüğümü güncelleyememişim.
O kadar yoğundum ki doğru düzgün yemek bile yemedim.
Normalde cuma günü tartılacaktım ama dayanamadım. Bu sabah çıktım tartıya 58.3 :KK54::KK54:
Dün de sınavım iyi geçti.
O yüzden bugün kendimi biraz saldım. Canım ne çektiyse yedim. O yüzden yazmıyorum :dondurma:
Yarın tam gaz devam.
Haftaya perşembe tartı umarım 56 olur :KK16:

Back
X