1 saat önce test yaptım HAMİLEYİM

s3nna

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
1.209
7
681
İstanbul
Kızlar merhaba reglim gecikeli 3 gün oldu.Bu sabah işe gelirken gebelik testi aldım ve çok net 2 çizgi çıktı.İnanamadım.Emin olmak için bir tane daha test aldım Oda 2 çizgi çıktı.1 Haftadır da regli olucakmışım gibi karın ağrım var.Çok mutlu ve şaşkınım.Akşam kocama mutlu haberi vericem ancak bu testlerin yanılma payı varmı.Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

yanılma payı pek yok canım. aynen benimde senin gibi adet sancım vardı. ve o ay adeti beklerken hamile olduğumu öğrendim. hayırlı olsun rabbim sağlıkla bebeğini kabvuştursun canım.

Bencede yanılma payı cok düşük..
kaldıki 2 tane yapmışsın ...
bende hamile oldugumu ögrendiğim ay adet sancısı cektım.. sankı her an adet olucakmışım gibiydi...

ALLAH hayırlı etsin, bebeine saglıkla kavuş İNŞAAALLAH ..

Hayırlı olsun canım. Pozitif de yanılma payı olcağını sanmıyorum kaldı ki iki tane yapmışsın..
Rabbim sağlıklı, sorunsuz bi gebelikle bebeğine kavuşmayı nasip etsin :)

Kızlar merhaba reglim gecikeli 3 gün oldu.Bu sabah işe gelirken gebelik testi aldım ve çok net 2 çizgi çıktı.İnanamadım.Emin olmak için bir tane daha test aldım Oda 2 çizgi çıktı.1 Haftadır da regli olucakmışım gibi karın ağrım var.Çok mutlu ve şaşkınım.Akşam kocama mutlu haberi vericem ancak bu testlerin yanılma payı varmı.Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

yanılma payı oldukça düşük cnm
hadi diyelim 1. si yanılttı 2. side pozitif çıkmış ve adetin 3 gün geçmiş bide
allah kucağına almayı nasip etsin cnm:CüvCüv:

o ne güzel duygudur Allahım tüm isteyenlere o mutlulugu tattırsın insallah. hayatında artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak, farklı bir yola girdin kardeşim tebrik ederim. darısı tüm isteyenlerin başına İNSALLAH

hayırlı uğurlu olsun arkadşaım. sağlıcakla büyür inşallah

hayırlı olsun arkadaşım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

genelde gebelik testlerinin yanılma payı çok düşüktür. ve hamile olduğun halde negatif olarak çıkabilir. fakat sen anne olacaksın inşallah... ama en kısa zamanda mutlaka dr. a git. bebeğin durumunu kontrol etmeli. birde rahmine daha güçlü tutunsun diye ilaç verir mutlaka.. bazı tahliller de yapabilirler.. hadi allah yardımcınız olsun :)) bebişini kucağına almakta nasip olur inşallah...

Back
X