1 saat önce test yaptım HAMİLEYİM

hayırlısı olsun canım.Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...

arkadaşlar lütfen yardım edin doktora gittim test sonucum 37.1 çıktı rahimde kalınlaşmış dedi ama cumartesi yeniden gel büyük ihtimalle hamilesin ama emin olalım dedi ne dersiniz bu sonuca göre hamilemiyim sevinmelimiyim

:emir_bebek::ecrin_bebek:
Kızlar merhaba reglim gecikeli 3 gün oldu.Bu sabah işe gelirken gebelik testi aldım ve çok net 2 çizgi çıktı.İnanamadım.Emin olmak için bir tane daha test aldım Oda 2 çizgi çıktı.1 Haftadır da regli olucakmışım gibi karın ağrım var.Çok mutlu ve şaşkınım.Akşam kocama mutlu haberi vericem ancak bu testlerin yanılma payı varmı.Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

S3nna kaç aydır bebek istiyordun biz 3 aydır deniyoruz ama henüz olmadı

Canım biz 1-2 ay önce korunmayı bırakmıştık.Bende hemen olmaz diye düşünüyordum.Ama hemen geldi bebişim. :CüvCüv:

fatıma zehracım benimde regli olucakmısım gibi ağrılarım vardı.O yüzden zaten hiç beklemiyordum.Ha oldum ha olucam derken bebiş geldii.

Kızlar buarada yeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Umarım Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bebek isteyen arkadaşlar forumlarda hep dikkatimi çeken birşey var çok bebek isteyince psikolojik olarak olmuyor sanıırım bebek.

Rabbim zamanı geldiğinde hepimizi meleklerimizle buluşturucak. :ecrin_bebek:

arkadaşlar lütfen yardım edin doktora gittim test sonucum 37.1 çıktı rahimde kalınlaşmış dedi ama cumartesi yeniden gel büyük ihtimalle hamilesin ama emin olalım dedi ne dersiniz bu sonuca göre hamilemiyim sevinmelimiyim

canım doktorun büyük ihtimal hamilesin dediğine göre bence büyük ihtimal hamilesinn
merak ettim sonucu bizede yaz cnm

bende bugun test yaptım tek gibi görünüyordu ama dikkatli bakınca diğer çizgiyide gördüm inanamadım doktora gittim test yaptı 99.9 hamileyiiiimmm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tum bebek bekleyenlere hayirli olsun Allah anali babali buyutsun,:nazar:
Darisi bebis isteyenlerin basina...

5 in üzeri oldugunda hamile olnuyor diye biliyorum.peki daha sonra yine test yaptınmı :)kaydirigubbakcemile3

Bende hamile kalmak için çalışmalara start werdim Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsinn.. Kızlar sizlerden ricam folik asit hakkında olumlu olumsuz bildiklerinizi paylaşmanız...opuyorumnanaktan

benimde gecikti 2-3 gün hemen test yaptım ama negatifti hatta şöyle söyleyim pozitif ve negatif arasında uzun bi çizgi belirdi ama sonra kayboldu ve sadece negatif çizgi kaldı. hala adet olmadım.cuma bi daha yapıcam test. nasıl beklicem o zamana kadar bilmiyorum aklımda hep hamilelik var

gerçekten çok sevindim,kız olur gibi geldi,
gerçi 2. bir sena daha hayal edemiyorum, :)
ama eminim çok güzel bir bebek olucak.
ilginç bir tesadüf oldu bu,
bundan 10 sene öncesine döndüm,
okulda terör estiren
salak gibi 30 kişinin içine dalan
tuvalette bi kutu birayla kafayı bulan
intihar edicez diye günlükleri yırtıp tren yoluna oturan
biber gazını yüzüne sıkan
yan odadaki babaya rağmen sarhoş olup tuvalete gidemeyen :delphin:
biz
büyüyücez de uslanıcaz da evlenicezde bir de anne olucaz,

büyümek hatalarıda büyütse de