1 SAAT SONRA ÇIKAN ÇOK SİLİK ÇİZGİ🤔

gamzeli37383

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
9
2
1
48
Merhaba arkadaşlar adetimden 6 gün geçti belim kasıklarım çok şiddetli bir şekilde ağrıyor gece yatamıyorum resmen o derece dün erken gebelik testi yaptım ilk baktığımda negatifti sonra testi kenara koydum 1 saat sonra tekrar baktığımda sanki çok silik ikinci çizgi vardı 5 dk sonra çıkan sonucun doğru olmadığı söyleniyor fakat böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı bir de ikinci silik çizgiyi gören var mı yoksa ben çok olmasını istediğim için öyle mi görüyorum😞

Bu test düne ait sanırım başka bir konuda da görmüştüm sanki. Keşke bugün tekrarlasaydınız ilk idrarda kafanız karıştıysa.

Erken gebelik testinde olsaydı 6 gün gecikme ile daha koyu çıkardı ben görmedim.

1 saat sonra cıkması da kuruma çizgisi olabilir hakkınız da hayırlısı olsun. Bence doktora görünün gecikme ile ilgili.

Bu test düne ait sanırım başka bir konuda da görmüştüm sanki. Keşke bugün tekrarlasaydınız ilk idrarda kafanız karıştıysa.
Evet kan testi verdim bugün fakat çok heyecanlıyım benim gibi aynı durumda olan kişiler vardır diye tekrardan sordum yine de cevapladığınız için teşekkür ederim

Evet kan testi verdim bugün fakat çok heyecanlıyım benim gibi aynı durumda olan kişiler vardır diye tekrardan sordum yine de cevapladığınız için teşekkür ederim
İyi yapmışsınız 6 gün bi hayli fazla yoksa söktürücü filan kullanırsınız. 🤗

Back
X