Selam kızlar. Acil cevap. Daha önceden aynı testten yapıp günler sonra baktığımda hiçbir sonuç olmuyordu. İlk kez ertesi gün çift çizgi olmuştu.

busra2600

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2025
3
1
1
27
Selam kızlar. Daha önceden yaptığım testlerde günler sonrasında baktığımda aynı kalıyordu hiç çizgi oluşmuyordu ilk kez ertesi gün baktığım testte çift çizgi vardı. Bende hemen internette araştırmaya başladım bunu yaşayan bir gebe daha varmış. Oda deneyimini paylaşmış hemen diğer testi yaptım oda bir tuhaf çıktı. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti hala adet olmadım. Sağlık ocağına gidicem ama eşim çok heveslendi. Ben pek umutlu değilim sizce gebelik varmıdır başına böyle bir olay gelen oldumu ? O bahsettiğim kişide ilk yaptığında tek çizgiymiş ertesi gün baktığında çift çizgi olmuş ve testi tekrarlamış gene tek çizgiymiş ertesi gün bakmış çift çizgi olmuş kan vermiş ve hamile olduğunu öğrenmiş. Sizce ben gebemiyim?
1000113229.webp

Eklentiler

• 1000113247.webp
    1000113247.webp
    27 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000113246.webp
    1000113246.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 16
Selam kızlar. Daha önceden yaptığım testlerde günler sonrasında baktığımda aynı kalıyordu hiç çizgi oluşmuyordu ilk kez ertesi gün baktığım testte çift çizgi vardı. Bende hemen internette araştırmaya başladım bunu yaşayan bir gebe daha varmış. Oda deneyimini paylaşmış hemen diğer testi yaptım oda bir tuhaf çıktı. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti hala adet olmadım. Sağlık ocağına gidicem ama eşim çok heveslendi. Ben pek umutlu değilim sizce gebelik varmıdır başına böyle bir olay gelen oldumu ? O bahsettiğim kişide ilk yaptığında tek çizgiymiş ertesi gün baktığında çift çizgi olmuş ve testi tekrarlamış gene tek çizgiymiş ertesi gün bakmış çift çizgi olmuş kan vermiş ve hamile olduğunu öğrenmiş. Sizce ben gebemiyim?Eki Görüntüle 3625803
Valla brn artık testlere güvenmiyorum benim her testi çok net çift çizgi çıkıyordu ama sonuç hep negatif 😢

Hadi ya Rabbim sanada en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Back
X