1 saat sonra çıkan silik çizgi

Urkrdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
31
6
1
28
Merhaba bugün regl günüm. Şu anda karnım regl olacakmışım gibi sancılanıyor. Normalde de günüm geldiğinde sancılanırım ve bir iki saat sonra hastalanırım. Eğer hamileysem regl sancısı gibi sancılanmam doğal mı? Ayrıca testi yaptıktan 1 saat sonra böyle silik bir çizgi çıktı. Kuruma mı gebelik mi var bilemedim. Bu durumları yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_5887.webp
    IMG_5887.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 1.526
  • IMG_5883.webp
    IMG_5883.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 1.213
1,5 saat sonra böyle olmuş, şu an elimde test yok adetim geciksin tekrar alır yaparım ama regl sancısı çektikçe korkuyorum regl sancısı hamilelikte de olabilir mi

Eklentiler

• IMG_5889.webp
    IMG_5889.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 1.241
1,5 saat sonra böyle olmuş, şu an elimde test yok adetim geciksin tekrar alır yaparım ama regl sancısı çektikçe korkuyorum regl sancısı hamilelikte de olabilir mi
Zaten gebe olduğunda regl olacakmışsın gibi ağrıların ve belirtilerin oluyor fakat regl olmuyorsun

Kan verdim negatif çıktı daha adet olmam gereken gün bugün olduğu için sonrasında yükselme ihtimali var mı yoksa bu ay da mı boş geçti? 😔

Bende şuan 2gun gecikme yaşıyorum az önce ye kadar hiç bir belirtim yoktu 😔 fakat şuan alt karın ağrısı başladı inşallah gelmez

Bende şuan 2gun gecikme yaşıyorum az önce ye kadar hiç bir belirtim yoktu 😔 fakat şuan alt karın ağrısı başladı inşallah gelmez
Adet sancısı da yaşanabiliyormuş regl döneminde test yaptınız mı ben de çok istiyorum kafaya takmaya başladım artık

Merhaba bugün regl günüm. Şu anda karnım regl olacakmışım gibi sancılanıyor. Normalde de günüm geldiğinde sancılanırım ve bir iki saat sonra hastalanırım. Eğer hamileysem regl sancısı gibi sancılanmam doğal mı? Ayrıca testi yaptıktan 1 saat sonra böyle silik bir çizgi çıktı. Kuruma mı gebelik mi var bilemedim. Bu durumları yaşayan var mı?

Bi saat sonra güvenilir olmayabilir.
Kan testi yada sabah tekrar.
En iyisi aslında dijital testler.
direk hamile yada değil yazıyor.

Test içinde yazar, 5 dakika sonra çıkan sonuca güvenmeyin.
Bu arada hamilelikle regl sancısı aynı.

Son düzenleme:
ben de 2 ay önce aynısını yaşadım canım. önce silik çıktı 1 saat sonra pozitif oldu, sonuçsa ertesi gün adet. Çok beklememek lazım testi. 10 dk dan sonra atmak lazım

Kan testi negatif çıktı sonradan pozitife döner mi acaba geç döllenme vs adetin ilk günü

Normalde kanda idrardan daha önce çıkar.
En iyisi adetin biraz gecikmesini bekleyip tekrarlamak.
Malesef yerleşme sancısı adet sancısıyls benzediği için ayırt etmek çok zormuş.
En iyisi stres yapmayın. Biliyorum çok zor ama biraz daha bekleyip emin olun💜

Normalde kanda idrardan daha önce çıkar.
En iyisi adetin biraz gecikmesini bekleyip tekrarlamak.
Malesef yerleşme sancısı adet sancısıyls benzediği için ayırt etmek çok zormuş.
En iyisi stres yapmayın. Biliyorum çok zor ama biraz daha bekleyip emin olun💜
Bakalım hakkımızda hayırlısı ama sanırım adet olacağım keşke bir mucize olsa 😏

Back
X