Merhabalar çok çok teşekkür ediyorun düşünüyorsanız eğer darısı başınıza diyorum hayırlısıyla

Nasıl hissettiğim konusu çok şükür ki hem fiziksel ruhsal hemde sağlık açısından çok iyiyim şimdilik Rabbim daim etsin diyeyim

Ben bu sürecin bu kdr kolay oldugunu bilseydim daha önceden olurdun gözümde büyüttüğüm korktuğum kdr çıkmadı belki doktorun eli belki acı eşiğim düşük belki herşey şans bilemiyorum ama bu forumda okuduklarımla cok korkutmuşm kendim diyebilirim benim açımdan asla dayanılmaz ağrılar değil, ödemlerim 2 hafta içinde indi indikçe şekli ortaya çıkmaya büyümeye başladı ödemliyken kücücük oldu diye dünya tribe girmiştim boşuna yaptırdım diye herşey sabırmış şimdi bakmalara doyamıyorum

bi ara hiç kesilmeyecek sandığım ufak ufak batmalarım oldu yerleşme ağrısıymış çok normalmiş çok şükür oda geçti ztn ağrı yada acı hissettiğiniz gibi ağrı kesici(arvls) anında etki ediyor rahatlıyosunuz gün sonunda iyiki yaptırmışım diyorum şimdilik günlük bütün işlerimide kendm yapıorum, ev süpürme dahil uzanma vs