Kızlar testi yaptım negatif çıktı yaklaşık 1 saat sonra test aşağıdaki şekilde oldu dün de yapmıştım aradan saatler geçmesine rağmen 2. Çizgiyi göremedim sizce gebelik varmi daha önce bu durumu yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuruma çizgisi buKızlar testi yaptım negatif çıktı yaklaşık 1 saat sonra test aşağıdaki şekilde oldu dün de yapmıştım aradan saatler geçmesine rağmen 2. Çizgiyi göremedim sizce gebelik varmi daha önce bu durumu yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen varmi?
En iyisi 5 dakika bekleyip testi çöpe atmak bende ümitlendim boşakuruma çizgisi bu
çok başıma geldi
maalesef negatif
En iyisi 5 dakika bekleyip testi çöpe atmak bende ümitlendim bokuruma çizgisi bu
çok başıma geldi
maalesef negatif
Bende 2 3 gün bekle canım daha erken olsa bile çıkmaz hemen inşallah hamilesindirKızlar normalde bugün regl olmam gerekiyordu olmadım az önce yani akşam saatlerinde test yaptım tek çizgi sizce biraz daha beklemeli miyim ya da ne zaman sonra
İnşallah canım ya 3 4 aydır falan istiyorum bu sefer olsun bugün de böyle beyaz jel gibi sıvı geliyor biraz ama kasıklarıma ara ara özellikle yürürken sancı giriyor acaba regli olacağım diye miEn iyisi 5 dakika bekleyip testi çöpe atmak bende ümitlendim bo
Bende 2 3 gün bekle canım daha erken olsa bile çıkmaz hemen inşallah hamilesindir
Psikolojik de olabiliyor maalesef en iyisi beklemek ama oda çok zorİnşallah canım ya 3 4 aydır falan istiyorum bu sefer olsun bugün de böyle beyaz jel gibi sıvı geliyor biraz ama kasıklarıma ara ara özellikle yürürken sancı giriyor acaba regli olacağım diye mi
Gerçekten öyle olmuş sanırım mevsim geçişlerinden olabilirBu ay herkeste bir gecikme var sanırım bende dün olmam gerekirsen olmadım
Doktorlar 10.gün gecikmeden sonra test öneriyorlarGerçekten öyle olmuş sanırım mevsim geçişlerinden olabilir
Dün kan testi yaptırdım acilde negatifDoktorlar 10.gün gecikmeden sonra test öneriyorlar
Hayırlısı olsun bir dahaki ay hamile kalırsın inşallah kaç gün geçmişti seninDün kan testi yaptırdım acilde negatif
Amin inşallah bugünle beraber 14 gün olduHayırlısı olsun bir dahaki ay hamile kalırsın inşallah kaç gün geçmişti senin
14 gün mü geciktiAmin inşallah bugünle beraber 14 gün oldu
Bu teste güvenme birsürü kişide yalancı pozitif çıkarıyor aynısı bu ay başıma geldi üstelik silikc çizgiler hemen çıkıyordu ben de. O yuzden başka bir marka ile dene mesela laboquick.Kızlar testi yaptım negatif çıktı yaklaşık 1 saat sonra test aşağıdaki şekilde oldu dün de yapmıştım aradan saatler geçmesine rağmen 2. Çizgiyi göremedim sizce gebelik varmi daha önce bu durumu yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen varmi?
İnşallah canım ya 3 4 aydır falan istiyorum bu sefer olsun bugün de böyle beyaz jel gibi sıvı geliyor biraz ama kasıklarıma ara ara özellikle yürürken sancı giriyor acaba regli olacağımEn iyisi 5 dakika bekleyip testi çöpe atmak bende ümitlendim bo
Bende 2 3 gün bekle canım daha erken olsa bile çıkmaz hemen inşallah hamilesindir
Kızlar bu ne demek bilgisi olan var mı? Yorumlarda denk geldim böyle açıp bakıyorum ilk kez böyle bir şey gördümPsikolojik de olabiliyor maalesef en iyisi beklemek ama oda çok zor