Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek seferde 10 adet yükleme yapıyorsunuz. 10 resim ve açıklamasını yükleyip konuyu açın sonra her mesaj da tekrar yükleyebilirsiniz. hayırlı satışlar. ayakkabılar güzelmiş 28-29 no eklerseniz yeğenim için düşünüyorumBurayi farkedene kadar yepyeni kiyafetler verdim etrafimdakilere.hepsi giydiririm diyip aldi 1 kere gormedim giydirdiklerini .Burayi kesfettim en azindan cocuklarin eksiklerini karsilarim.urunlde ne renk solmasi,ne elenme hic bir defosu yok yeni alinmis gibidir.istanbul anadolu yakasinda oturuyorum eldende verebilirim.
Oglumun kilosu yasitlarina gore fazla 33 kilo 7 yasina bugun girdi.pantolonlar o yuzden dar geliyor lcw nin kaliplarini az cok bilirsiniz zaten belleri lastikli ayarlamali
Siyah takim elbise 1 kere giyildi pacalarini yaptirdik boyuna göre,isteyen olursa olcusunu yazarım
ev ayakkabısı hıc giyilmedi hediyeydı ufak geldi kalıbı kucuk 23 no
daha urunler var ama resim yollayamıyorum kabul etmiyor
Tesekkurler acemilik bilmiyodumtek seferde 10 adet yükleme yapıyorsunuz. 10 resim ve açıklamasını yükleyip konuyu açın sonra her mesaj da tekrar yükleyebilirsiniz. hayırlı satışlar. ayakkabılar güzelmiş 28-29 no eklerseniz yeğenim için düşünüyorum
Ozelden yazmistim.Pembe ayakkabi satilmistir.
Yok mu baska begenen yardimci olurum.
Tamam gordum whatsap tan ekliyorum sizi su an disardayim eve gidince detayli konusuruzOzelden yazmistim.
Baraun kulaktan ates olcer. 1 kere kizim hastalandiginda kullandik sonra temassiz olcer hediye gelince bunu kenara koymustum .
20 liraya satiyorum
25 no yoktu 22 vardi.yanlis mi yazmisim acaba.sattigim icin kaldirdim elimde olanlari zaten uzgunumCanım 25 no kız marka ayakkabiyi ekledim mi ben göremiyorum da
Anladim canim olsun ,sende aradigini bulursun umarim tesekkurlerCanım sen değil bende hata 25 no ayakkabı ararken herseyi 25 nike görüyorum kusura bakma lütfen. Bol satışlar diliyorum
Güzel bi alisveristi.hepsi yepyeni sifir dan farki yok.hediyelerin icinde tsk ederim.Guncel....
Saol canim gule gule kullansin oglusun.bu jestin icin tesekkurler.Güzel bi alisveristi.hepsi yepyeni sifir dan farki yok.hediyelerin icinde tsk ederim.
Yok canim sprunsuz.Kizim bebekken bikere hastalaninca kullandim yani 2 gun falan ates suresince.Yerine temsassiz olcer gelince kullanmadim bi kenarda bekledi.canim braun ates olceri istiyorum.ben calismasinda bi sıkıntı var midir
Y a aslinda benimde vardi hic kullanmadim senin gibi sattim.Cok sukur benim cocuklarda hic hasta olmaz ama olurlarsada ates tavan yapar senede 1 defa o zaman ates olcmek benim icon iskencee donusuyor ozelden goruselim cnm.ben sana bilgilerimi atayimHok
Yok canim sprunsuz.Kizim bebekken bikere hastalaninca kullandim yani 2 gun falan ates suresince.Yerine temsassiz olcer gelince kullanmadim bi kenarda bekledi.
Calisirken haliylede resmini cektim.garantisini bulamadim belkide gecmemistir tasinirken kaybettim hatirlamiyorum zamanini.