1 sene sonra karşılaştık ve...

leylii1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
5
0
1
33
Cok sevmistim cok... uzaktan akrabami.. o kadar cok sevmistim ki birakti beni ve 1 senedir ayriydik. yandim küle döndüm unutmaya karar vermistim yeni bir hayat kurmak icin. ben 23 o 29. evlenirsek hayirli olmaz (ailevi problemler vardi) bahanesiyle bitmisti..
herneyse tatilde köye gitmistik bize gelmislerdi.. oda vardi... ayaklarim titredi resmen.. hosgeldin ettim kisa bakislar yüzler asiliydi.. ikram falan ettik annem babam bana cektirdgi aciyi bilmiyolar tabi.. o kadar iyi davrandilar ki ben icten gittim kizdim.. babam bile nescafelerini yapti. bende mecburen evde tek kiz olarak önlerine birseyler getirdim bir süre sonra oturdum yanlarina (mal gibi) o an onun bana öyle bir bakisi vardi ki.. icim gitti tabi geri cevirdim gözlerimi.. elimden geldigi kadar o yokmus gibi davrandim ve o bakiyodu arada...

hem beni birakti bir kalemde sildi gitti üstüne hemen baska biriyle görüsmüs hde sevgiliside var diyolardi o arada askerliginide yapti kisa dönem..
ya o güb geldi yanima ya da gelmek zorunda kaldi kardesi geliyo diye.. off of o bakisi..

neden ki bir erkek biraktigi insana niye böyle yapar ki.. merak ediyorum acaba bir özür dileyecek mi konusacak ya da mesaj atacak mi acaba.. 1 ay oldu hala cit yok anca whatsapp durumuna kötü oldugunu belirtiyor.

okudugunuz icin cok sagolun.. derdimi paylastim sizlerden birsey okusam inanin cok sevinirim ve güclenirim.. bu arada unutmaya karar verdim onu biliyorum adam olmaz ondan.. ama unutamiyor insan iste ha diyince..

Adam seni unutmus birde üstüne sevgili yapmıs bosver sende kendi yolunu çiz.

kürkçü dükkanısınız sanırım .ayrılık nedenini bilmiyorum ama sizden sonra başka birini seven birinin size bakışı bence riyakarca bence gerçekten ama gerçekten unutun Allah sizede hayırlı bir insanoğlunu nasip etsin

Belki sana öyle gelmiştir, bakmamıştım sana, aşık olduğun için adamın her hareketine anlam yükleme

Kapatılan defteri olmayacağını bilerek niye ondan bir adım bekleyip açmak istiyorsunuz?
Bir de akrabalık bağı var...Bu konuda oldukça kalın kafalıyım.Ne kadar uzak akraba olursa olsun yine yüz yüze geleceğinizi bile bile hiç başlamamalıydınız.

evt annemin kuzeninin oglu
Ben böyle akrabalarla olan ilişkileri hiç sağlıklı bulmuyorum,hatta iğreniyorum.Neyse,o konuya hiç girmeyeyim.Adam sevgili bulduğuna göre sizi unutmuş demektir.Şöyle baktı,böyle iç çekti falan bunlarla kendinizi kandırmayın hiç.Sizi istese sizinle olurdu.O yüzden siz de unutun ve önünüze bakın.

İnsan birini sevince her hareketine anlam yüklüyor belki de sen öyle sanmışsındır? Sakin kafayla bir düşün. Olacak tarafı yok gibi ilişkinin zaten..

Her hareketine boş yere anlam yüklediğinize göre sizde olay bitmemiş.belki gazı vardı karnına ağrılar giriyordu çaktırmadan derin derin nefes al ver yaparken sizinle bakışları kesişti.olamaz mı?

Yine vurun kahpeye ciler turemis.
Yahu size ters gelen baskasina normal gelemez mi sanirsin ensest yasamis kiz tobe tobee.
Tatlim sana yuklenenleri duyma bi soru sorarsin daha dertlenip gidersin burda isler boyle :)
Bana sorarsan seven ve seni isteyen erkek her turlu gelir.
Sen bosu bosuna kendini umutlandirma.
O umutlandirsa bile t a kma dedigim gibi erkek adam seviyorsa her turlu yaninda olurdu simdiye kadar

Yahu size ters gelen baskasina normal gelemez mi sanirsin ensest yasamis kiz tobe tobee.
akraba işte ötesi var mı...kıtlıkta mıyız? insan mı yok?
subjektif bir konu değil ki bu, hiç kimse hazetmez.
yasalarla engellemeye çalışıyorlar olmuyor, bakın akraba evliliği gen havuzunu daraltır, çekinik hastalıklar ortaya çıkar, çocuğunuz sakat doğar diyorlar olmuyor... bakış açısı...imiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…