- 9 Eylül 2015
- 5
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi leylii1234
-
Cok sevmistim cok... uzaktan akrabami.. o kadar cok sevmistim ki birakti beni ve 1 senedir ayriydik. yandim küle döndüm unutmaya karar vermistim yeni bir hayat kurmak icin. ben 23 o 28. evlenirsek hayirli olmaz (onun ailevi problemleri vardi) bahanesiyle bitmisti..
herneyse tatilde köye gitmistik bize gelmislerdi.. oda vardi... ayaklarim titredi resmen.. hosgeldin ettim kisa bakislar yüzler asiliydi.. ikram falan ettik annem babam bana cektirdgi aciyi bilmiyolar tabi.. o kadar iyi davrandilar ki ben icten gittim kizdim.. babam bile nescafelerini yapti. bende mecburen evde tek kiz olarak önlerine birseyler getirdim bir süre sonra oturdum yanlarina (mal gibi) o an onun bana öyle bir bakisi vardi ki.. icim gitti tabi geri cevirdim gözlerimi.. elimden geldigi kadar o yokmus gibi davrandim ve o bakiyodu arada...
hem beni birakti bir kalemde sildi gitti üstüne hemen baska biriyle görüsmüs hde sevgiliside var diyolardi o arada askerliginide yapti kisa dönem..
ya o güb geldi yanima ya da gelmek zorunda kaldi kardesi geliyo diye.. off of o bakisi..
neden ki bir erkek biraktigi insana niye böyle yapar ki.. merak ediyorum acaba bir özür dileyecek mi konusacak ya da mesaj atacak mi acaba.. 1 ay oldu hala cit yok anca whatsapp durumuna kötü oldugunu belirtiyor.
okudugunuz icin cok sagolun.. derdimi paylastim sizlerden birsey okusam inanin cok sevinirim ve güclenirim..bu arada unutmaya karar verdim onu biliyorum adam olmaz ondan.. ama unutamiyor insan iste ha diyince..
kuzen gbi biseyUzaktan akraba derken ne kadar uzak? Neyiniz oluyor yani?
niye öyle derin ic gecirircesine bakti o zaman hala gözümünün önünden gitmiyorAdam seni unutmus birde üstüne sevgili yapmıs bosver sende kendi yolunu çiz.
Kuzen gibi bir şey nasıl oluyor? Ya kuzendir ya değildir yani.Anne ya da babanızın kuzeninin çocuğu falan mı?kuzen gbi bisey
evt annemin kuzeninin ogluKuzen gibi bir şey nasıl oluyor? Ya kuzendir ya değildir yani.Anne ya da babanızın kuzeninin çocuğu falan mı?
Belki sana öyle gelmiştir, bakmamıştım sana, aşık olduğun için adamın her hareketine anlam yüklemeCok sevmistim cok... uzaktan akrabami.. o kadar cok sevmistim ki birakti beni ve 1 senedir ayriydik. yandim küle döndüm unutmaya karar vermistim yeni bir hayat kurmak icin. ben 23 o 28. evlenirsek hayirli olmaz (onun ailevi problemleri vardi) bahanesiyle bitmisti..
herneyse tatilde köye gitmistik bize gelmislerdi.. oda vardi... ayaklarim titredi resmen.. hosgeldin ettim kisa bakislar yüzler asiliydi.. ikram falan ettik annem babam bana cektirdgi aciyi bilmiyolar tabi.. o kadar iyi davrandilar ki ben icten gittim kizdim.. babam bile nescafelerini yapti. bende mecburen evde tek kiz olarak önlerine birseyler getirdim bir süre sonra oturdum yanlarina (mal gibi) o an onun bana öyle bir bakisi vardi ki.. icim gitti tabi geri cevirdim gözlerimi.. elimden geldigi kadar o yokmus gibi davrandim ve o bakiyodu arada...
hem beni birakti bir kalemde sildi gitti üstüne hemen baska biriyle görüsmüs hde sevgiliside var diyolardi o arada askerliginide yapti kisa dönem..
ya o güb geldi yanima ya da gelmek zorunda kaldi kardesi geliyo diye.. off of o bakisi..
neden ki bir erkek biraktigi insana niye böyle yapar ki.. merak ediyorum acaba bir özür dileyecek mi konusacak ya da mesaj atacak mi acaba.. 1 ay oldu hala cit yok anca whatsapp durumuna kötü oldugunu belirtiyor.
okudugunuz icin cok sagolun.. derdimi paylastim sizlerden birsey okusam inanin cok sevinirim ve güclenirim..bu arada unutmaya karar verdim onu biliyorum adam olmaz ondan.. ama unutamiyor insan iste ha diyince..
Kapatılan defteri olmayacağını bilerek niye ondan bir adım bekleyip açmak istiyorsunuz?Cok sevmistim cok... uzaktan akrabami.. o kadar cok sevmistim ki birakti beni ve 1 senedir ayriydik. yandim küle döndüm unutmaya karar vermistim yeni bir hayat kurmak icin. ben 23 o 28. evlenirsek hayirli olmaz (onun ailevi problemleri vardi) bahanesiyle bitmisti..
Ben böyle akrabalarla olan ilişkileri hiç sağlıklı bulmuyorum,hatta iğreniyorum.Neyse,o konuya hiç girmeyeyim.Adam sevgili bulduğuna göre sizi unutmuş demektir.Şöyle baktı,böyle iç çekti falan bunlarla kendinizi kandırmayın hiç.Sizi istese sizinle olurdu.O yüzden siz de unutun ve önünüze bakın.evt annemin kuzeninin oglu
akraba işte ötesi var mı...kıtlıkta mıyız? insan mı yok?Yahu size ters gelen baskasina normal gelemez mi sanirsin ensest yasamis kiz tobe tobee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?