1. Sene

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
Arkadaşlar ameliyat olalı 1 sene oldu .. hala ucunda şişlik var sabahları adet dönemi güneşte şişip inen bir durum tecrübeliler revizyon olanalr kıkırdak olsa değişmez ödem diyor doktorda öyle diyor 6 ay daha süre verdi 1,5 sene de iner gibi bilmiyorum ... eski konularımı bilen bilir evet bir iyileşme daha iyi olma durumu var indi gibi biraz ama tam anlamıyla işte bu diyemiyorum .... 2. Senesinde tamamen kurutulan var mı ödemden bu arada aşırı kalın bir cilt değil , orta kalın

Benim de öyle. 2 seneye yaklaştı ama sabah kalktığımda patlıcan gibi oluyor. Sonra yavaş yavaş iniyor. İstisnasız her sabah böyle. Adet döneminde daha da büyüyor. Zaten doktor burnumu yeterince küçültmedi, burnum büyük kaldı, bir de sabahları şişince eski burnumdan daha büyük oluyor. Bunu ben normal sanıyordum aslında. Bilen biri aydınlatabilir mi?

Son düzenleme:
Doktorun mediyor bu duruma ? Foto varsa özelden paylaşabilirsin merak ettim

Burada fotoğraf paylaşmıyorum. Doktorumla da görüşmedim. Her sorunu söylediğimde senin burnunun yapısı yüzünden, senin burnundan bu kadar olur vs. dediği için konuşmanın bir anlamı yok. Açıkçası bu süreçte görüştüğüm diğer doktorlara da normal sandığım için sormadım. Her ameliyatlı burun hep sabah şişiyor sanıyordum. Şimdi siz yazınca normal olmadığını anladım.

aslında ben Farklıdoktorlara danıştım ödem geçinceye kadar şişme olur falan dediler ama bu ödemler ne zaman geçer .. benim 1 sene oldu daha zamanım var ama sizin 2 sene olmuş bence başka doktora da danışın

Canim selam gerci konusuyoruz ama aklima geldi benim biliyosun 1 bucuk sene oldu.Gecen sabah farkettim burun sirtimdan uca dogru inen iki yanda sislikler vardi ama sekli etkilemeyen burun kemigim elime gelmiyodu onlardan sorun degil bak bu sislikti belliydi ve indi saka gibi burun kemigim elime geliyo bunu ancak elleyen anlar artik odemin 2 sene surdugune net inanabilirz

benim şiş olunca şeklini etkiliyor malesef tam burun ucu üstünde olduğu için.. bakalım canım sabırla 6 aydaha bekleyeceğim inş içime sinen olurKBB gittim bulunduğum şehirde 11. Ayda revizyona gerek yok dedi yani bana gelsen özel muayenem olsa bile açmam burnu dedi sorun yok diyorlar o yüzden diyorum ki bende mi problem var :))

Bence inecek dusunsene bastirip masaj yapinca duzeliyosa basbayagi odemdir yani bekle bakalim belki boyle olup sonradan gecen vardir yazarlar minnos burunlum

Ya benimde sürekli burnum akıyor . 9.ayımdayım. Burun akıntısı sorununuz devam etmiyor değil mi artık? Bir de bu korona döneminde ne zaman burnumu çeksem insanlar tip tip bakıyor hasta mısın diyrn oluyor yok diyorum alerjik.. çok fena..

Benim de 1 yıl boyunca burnum aktı. Hatta sadece sol deliği akıyordu. Bilmiyorum, normal miydi? Şimdi durdu.

Açıkçası benim 2 yıla yaklaştığı için ödem olma ihtimali yok galiba. Görüştüğüm doktorlar da ameliyat olursa güzel olur diyorlar. Düşündüm de ödem olsa anlarlardı herhalde. Sabah şişmesi bünyeyle ilgili de olabilir. Zaten sabah da akşam da büyük burnum. Bir şey fark etmiyor. :)

Benim de 1 yıl boyunca burnum aktı. Hatta sadece sol deliği akıyordu. Bilmiyorum, normal miydi? Şimdi durdu.
Evet benimde sağ tarafım akıyor.. ve 9.aydayım hafifi güneş gözlüğü takıyorum ama burnun ağrıyor baş ağrısı gibi ama burunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…