• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar yalan ve boşanma

İnsanın kendisine yaptığı kötülüğü başka kimse yapmaz. aklını peynir ekmekle yedin herhalde ne bileyim. sigara ve kredi gibi dünyanın en basit iki şeyinden korkana kadar böyle Deccalle ne işin vardı? Bile bile lades demişsin her şeye kusura bakma üzülemedim sana. İnşallah aklını başına alırsın artık
Zaten tüm kriterlerimi sağlıyordu. Sigara ve kredi özellikle olmasın dediğim şeylerdi çünkü uzun vadede anlaşamazdık. Dün itibarıyla boşandım

Altınları bozduran kocanız var ama siz altınları inatla onun bildiği yere koyup altına ihtiyacın varsa al diyorsunuz öyle mi? Tmm yhaaa biz de inandık bu hikayeye
Son altınları koyma nedenim o kadar yemin ve söze rağmen değişip değişmediğini öğrenmekti. Belki de koymasaydım hala inanmaya devam edecektim. Hikaye o kadar gerçek ki. Yaşamamamız dileklerimle

Hayretler içinde okudum gerçekten şiddet göstermesi ayrı kumar olayları ayrı insanın denek ki gözü kör oluyır okuyorken sizin bu kadar maddi geliriniz nerden geliyordu ? Bir kere bir insan para istiyorsa orda iğreti olmanız gerekirken sürekli ısrarla vermişsiniz kurtulun bundan bir an önce asla arkanıza bakmayın
Güzel bir işim var ve gelirim iyi. Aslında para istediğinde soğuyordum ama sonradan böyle hissettiğim için üzülüyordum. Eş değil anne şevketi hissettim sanırım. Dün itibariyle boşandım

Sapyoseksüel olduğunuzu ve hukuk okuduğu için etkilendiğinizi yazmışsınız yanlış anlamayın ama artık sokaktaki her 2 kişiden 1’i avukat zaten. Bu kadar gözünüzde büyütmeniz açıkçası absürt geldi. Hem mitoman hem de ağır ruh hastası biriyle imtihan olmuşsunuz. Bence şükredin, çocuğunuz yok. Sağlıklı ve “normal” bir bireyle zamanı geldiğinde gayet ilişki de kurarsınız; seversiniz ve sevilirsiniz de.
Aslında doğru söylüyorsunuz. Avukat olmasından ziyade ilk tanıştığımızda her türlü konudan sohbet edebiliyorduk. Sanırım bunu sevdim. Çocuğumuz olması için çok baskı yapmıştı. Hatta kısır mısın demişti. İyi ki yok diyorum. Dün boşandım

Okurken benim tepkiler. Hani sen aşıktın gözün görmedi. Ama anan baban kimse niye cekip kolundan goturmuyor. Deccal bu adami gorse diz coker tovbe ister.

Aileme hiç yansıtmadım ki. Yoksa tutarlar mıydı? Son noktada ailem öğrendiğinde ve anlattıklarımı duyduklarında sen neden bize anlatmadın diye ağladılar

Kadınlar artık akıllandı diye seviniyordum ama şu konuyu okuyunca tüm umudumu kaybettim. İlk gece tokat, devam eden şiddet, yalan, kumar, iftira, manipülasyon, hırsızlık, dolandırıcılık bu kadar kör olabilmeniz için bu adamın nesine kanıyordunuz bilmiyorum cinsellik dahi yokmuş. Bunların yanında sigara, faiz nasıl kırmızı çizgi oluyor. Kırmızı çizgileri belirlerken biraz daha tutarlı ve kararlı olsaydınız ya. Elalemin lafından korktum nişan atamadım, ilk geceden boşanamadım söylemlerinize de hiç inanmadım kusura bakmayın kocacı olduğunuz için boşanamamışsınız. Çünkü anlattıklarınızdan ne size hemen kucak açan aileniz, ne eşinize borç veren akrabalarınız ne de size tam destek veren arkadaşlarız yobaz. Yobaz olan ilk geceden altınları alınmak istenen ve vermeyince tokat yeyip demek ki böyle olması gerekiyor diyen sizsiniz. Bende kumardan boşandım ama böyle bir şey ne duydum ne gördüm Allah aşkına kumar sizin boşanma nedenleriniz arasında sonuncu sırada bence.
Öncelikle kesinlikle kocacı bir değilim. İlk tanıştığımda zaten tüm istediklerim olduğu için sigara ve kredi kırmız çizgimdi. Ben kullanmıyorum ve Eşimin kullanmamasını istemek en doğal hakkım. Çevremdeki kimse yobaz değil. Herkes ihtiyacı olduğunu düşünüp verdiğini söyledi. Ailesine altın vermem konusunda haklısınız. Ama ilk günden ne yapacağımı bilemedim. Şimdi olsa daha farklı olurdu. Kumardan boşanan birisiniz fakat empatikliği geçtim kendi doğrunuza göre konuşuyorsunuz. Umarım siz de daha ağır imtihan yaşamazsınız.

İlk başı yetti valla devamını okumadım madem bu kadar para harcamaya meyiliniz vardı parasıyla evlencek daha tipi düzgün sıkıntısız bi adam bulsaydın bari her türlü senden çıkan aynı ayrıca ilk buluşmada hemen evlenmek vs diyen kriter adamın insana korkunç gelmesi lazım ya evlilik olsun da kimle olursa olsun diyip hedef arar gibi ne o öyle sonu taaa en baştan belli hikayenin

Az biraz okudum valla sizde akıl makıl yok ha ha bire altınlarınızı çalıp duran adamın evine hala altın koymak bi de yerini söylemek nedir ya jdjjdkr :) valla üzülemicem kendin edip kendin bulmuşsun her şeyi

Daha nişanlılık döneminde herşey belliymiş aslında bu adamdan hiç şey olmaz keşke bu kadar herşeye evet demeyip de resti çekseydiniz şiddet uygulayan kumar batağına düşen birine dönmeyin
Keşke diyorum ben de her seferinde ama zamanı çeviremiyorum

Nasil kafadasiniz pess. 15 lik kiz gibi defalarca defalarca kandilirilip evlenmek nedir.yazik anne babaniza böyle cocugu oldugu icin

Hepsini okumadım zaten gerek yok daha öğrenciyken tanışma olduktan hemen sonra sizden para istemiş benim için bu kadar yeterli ,siz ise daha dün dünyaya gelmiş gibi hemen acıyıp para göndermişsiniz.İnsan dolandırılmaya hevesli olunca Evren onu dolandıracak birini tez gönderir.Başarılar......
Aslında öyle değil. Aile tanışması olmuştu. Ve ban a üstünde isminin yazılı olduğu kanser sonuçlarını gösterdi. Sağlıkçıyım ben de, belgeleri inceledim ve gerçekten atlamış görünüyordu. Evlenince gerçeği öğrendim. En büyük hatam ailesine hiç sormamak oldu. Üzülürler diye açmadım konuyu zaten atlatmış diye.
Her para istediğinde verdiğim için gerçekten salağım. Ama zamanı geri alamıyorum

Nasil kafadasiniz pess. 15 lik kiz gibi defalarca defalarca kandilirilip evlenmek nedir.yazik anne babaniza böyle cocugu oldugu icin
Yani umarım daha farklı sınanmazsınız demekten başka bir şey diyemiyorum. 15 ilk kız ile alakası yok ki durumun. Gerçekleri görmek istemedim sanırım. Evlenmek için evlenmedim.

Gene bdv de umarım sınanmazsınız lafları ile beddualar başlamış. Hiç şaşmaz
Yok kimseye beddua etmiyorum. Tam tersi umarım bu insanlar kimsenin karşısına çıkmaz. Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.

Abla valla merakımdan soruyorum bak ciddiyim dalga geçmiyorum her seferinde altın çalan adama neden evde altın var diyip bi de yerini söyledin
Çünkü tekrar denemek istedim. Yapacağını biliyordum ama her seferinde bir neden sunuyordu. İhtiyacım vardı vs. Ama bunları nedensiz aldığını kanıtlamış oldum

Yani umarım daha farklı sınanmazsınız demekten başka bir şey diyemiyorum. 15 ilk kız ile alakası yok ki durumun. Gerçekleri görmek istemedim sanırım. Evlenmek için evlenmedim.
15 lik demem, defalarca defalrca sana karsi hata yapmis. Evlilik teklifi yüzüge kadar satmis ya. İnsan bi zaman sonra uyanir, o yuzden.

Bundan sonra dikkatli ol. Sinav degil baya baya akil isi bu tür olaylar.

15 lik demem, defalarca defalrca sana karsi hata yapmis. Evlilik teklifi yüzüge kadar satmis ya. İnsan bi zaman sonra uyanir, o yuzden.

Bundan sonra dikkatli ol. Sinav degil baya baya akil isi bu tür olaylar.
Yüzüğün sahte olduğunu da evlenince öğrendim ahaha. Kuyumcuya gidip üstüne daha iyisini alacaktım. Dönüp bakıyorum büyük salaklık ama zamanı geri alamıyorum.

Olmuş bitmiş boşanıp kurtulmuşsun. Boşver kendini daha fazla yıpratma. İlerde iyi biriyle yeniden evlenirsin, çocuklarında olur🌸 Bir süre dinlen, mutlu ol. Her insan hata yapar. Belli ki aç gözlü bir kız değilsin. Allah seni iyilerle karşılaştırsın.

Yok borç kalmadı birikim gitti. Onu da Ocak ayında toplu ödeyecek sözleşme yaptık. Kaybolan benim insanlara güvencim oldu
Bu adamın ödeyeceğini hiç sanmam ocak ayına kadar malı varsa malını kaçırır çalışıyosa gider muhasebeyle kankaysa görüşür maaşı asgariden gösterirler bitti gitti senin sözleşme yalan olur

Back
X