1 Seneden Daha Az Süredir Deneyip Hamile Kalamayanlar

gkcenglish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
294
2
118
Ankara
Arkadaşlar bu ay 5. deneme oldu bizim daha bi şey yok burda 5 seneler 10 senelerden bahseden arkadaşlar var çok üzülüyorum ;bazı tanıdıklarım hiç bir sorun yokken 6 ay sonra hamile kalabilmişler bende bu topiği 1 seneden az bir süredir deneyenler için açtım kimler kaçıncı ayında hamile kaldı acaba dr larda bir yıl süre veriyorlar vardır bir bildikleri heralde :44:

bir sene korunmaksızın hamilelik sağlanmamışsa doktora kadın ve erkek beraber gidip kontrolden geçmelidir canım..ne kadar süredir korunmuyorsunuz...yumurtlama takibi yapıyor musun o da yardımcı olabilir diye düşünüyorum..
uzun süredir korunmamanıza ve düzenli cinsel ilişkiye rağmen bebek gelmediyse sorun olabilir gidin içiniz rahat etsin...
biz de bekledik bekledik sorun varmış meğer zaman kaybetmişiz..hala bebeğim yok..Allah yardımcın olsun canım

bizim 5 ay oldu korunmayı bırakmadan dr gittim pco var dedi ilaçlar falan glukophage progestan 3 ay geçti bişey yok 2sonra eşim dr gitti dr 7 ay sora gel şimdi baksak bişey çıksa kafana takarsın 7 -8 ay geçince bakmamız daha doğru dedi 2 aydır bıraktık öle beklioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…