- Emoji Skoru
- 248
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi seymadegli
1 senedir beraberiz. Sürekli evlilik düşündüğünü söylüyor. Ailesinin hepsiyle tanıştım. Ciddi ilişkiydi yani. Ama karakterlerimiz çok zıt ben çok duygusalım o çok rahat biri. Aslında ilişkinin başında böyle değildi ilgisi gayet yerindeydi. Son zamanlarda galiba benden dolayı daha geriye çekildi. Aynı iş yerinde tanıştık çalıştık o yüzden her gün birlikteydik. 3 ay oldu ben ordan ayrılalı bu çalıştığım yerde de benim iznim haftaiçi onun da pazar günü. Ben izin günlerimde yanına gidiyorum ama o 2-3 haftadır bir geliyo yanıma. Hatta dün patronum bile dedi niye hiç seni görmeye gelmiyo artık insanların bile dikkatini çekmiş. En son doğum günüydü 2 gün önce. Mekan ayarlamıştım ofisine gittim surat astı orası uzak yorgunum boşver yakınlarda oturalım vs. Sonra hediye saat almıştım saati verdim. Kaça aldın dedi sonra vay enayi dedi güldü. Ama bundan sonra da özür diledi 1 senelik sevgilime şakada mı yapamayacağım dedi. Dün de iş yerine gelmesini bekledim. Sabah abisiyle kahvaltıya gidip sonra eve geçmiş ben artık patladım aradım. Bana şunu söyledi” arabam yok nasıl gelicem ayrıca param da yok dedi. Ben de ara verelim tarzında cümle kullandım telefonu kapattı mesaj attı ara vermek gibi düşüncen varsa direkt ayrıl benden yazdı. Ondan sonra yazdığım hiç bir mesaja da cevap vermedi. Çok seviyorum onu o kadar yaşanmışlık var bi daha başkasıyla bu kadar şeyi yaşayamam diye düşünüyorum ama 1 sene olmuş ciddi adım da atmıyor hani insan söz nişan yapar eder. Maddi olarak hep param yok diyor. Zaten çalıştığı yer eniştesinin yanı belli iş yapmıyor. Eniştesi de parayı aylık vermiyor canı ne zaman isterse parça parça veriyor bununda sesi çıkmıyor araba da şirket arabası onu kullanıyor ama 2 haftadır başkasına verdiler araba yok diye buluşmuyor da. Çok seviyorum bugün işe bile gitmedim onsuz içimden hiç bir şey yapmak gelmiyo