1 seneye yakındır görüstügüm erkekten ayrılma kararı aldım

İsabet olmuş. Anası bitse babası başlar babası bitse kardeşleri başlar onlar bitse emmi dayı hala teyze kuzenler derken bi bakmışsın ömrün gitmiş bi dikili ağacın olmamış bu herifin arkasını toplarken. Böyle adamlar evlenmeyi herkesten çok ister hem de çalışan bir kadınla; o sülalesini doyururken ona da yatabileceği, eli para tutan bir hizmetçi lazım.
EVEt bende çalısıyorum gerçekten böyle erkekler daha çok evlilik düsünüyor sanki digerleri biriktiriyor kendini tamamen hazırlıyor öyle evleniyor

Adam baya anormal. Sanki kendini feda etmeye özel çaba harcıyor. Evlenseniz sinir hastası olursunuz bu ne
GErçekten bu huyundan ötürü mutlu olamam bende farkkndayım. Yasam sartları zor eskisi gibi degil insa markete gitmeye korkuyor. Ne ev olur ne araba ne bir arkadas para hiçbirsey olmaz böyle

28 yaşında biri üniversite okuyup ise başladıysa en fazla 5-6 senedir çalışıyordur. Standart bir maaşı da varsa para biriktirememesi çok değil. Emin misiniz ona buna yardım ettiği için parası olmadığına. Belki de yiyip icip gezmiştir. Siz kaç yaşındasınız?Sizin de birikim yokmuş işte.
Kendi harcaması da var illaki ama genelde aileye çok fazla vermiş. küçük olmasına ragmen ondan büyükler verme dememişler hep gelen prayı kabul etmişler hep de böyle olcaklar. Hadi bir insan anlarım verir ama borca girerek verilmemeli sürekli Ben elimden geldigince yapıyorum ondan küçügüm de

EVEt bende çalısıyorum gerçekten böyle erkekler daha çok evlilik düsünüyor sanki digerleri biriktiriyor kendini tamamen hazırlıyor öyle evleniyor
Canım olay şu
Bu tipler evlilik tabi ister
Kendisi de ailesi de Ozellikle de calısan kadın isterler ki geçimi kadına yıkacak kendi de ailesine yedirmeye devam etcek
En tehlikeli tiplerden
Aileye calısan yediren gıkı cıkmayan hatta bunun dogru oldugunu düşünen keriz tipi
Baştan sepetlemen iyi olmus
Bir arkadasın da yazdıgı gibi Sinir hastası olurdun bunla ve ailesiyle

İsabet olmuş. Anası bitse babası başlar babası bitse kardeşleri başlar onlar bitse emmi dayı hala teyze kuzenler derken bi bakmışsın ömrün gitmiş bi dikili ağacın olmamış bu herifin arkasını toplarken. Böyle adamlar evlenmeyi herkesten çok ister hem de çalışan bir kadınla; o sülalesini doyururken ona da yatabileceği, eli para tutan bir hizmetçi lazım.
+100000
Hatta kadının özellikle devlet memuru olmasını isterler.
Doğum yapınca işi bırakamasın, üzerine rahat kredi çekilsin falan diye
Allah bu tiplerden uzak etsin insanı

Bu mesajin altina
Bu abi doğru söylüyor yazmak içimden geldi
Harfiyen katiliyorum

Anladı gibi ama tam olarak yüz yüze de söylecegim ama söylemem de birsey degiştirmeyecegi için söylemeyedwbilirim tam sebebi kararsızım
Düğün için biriktirdiği parayı bile tutmuş vermiş ilk ağlayana, bi zahmet anlasın.

Back
X