1 seneyi doldurmak istemiyorumm

giresunluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
53
0
26
İzmir
ben 6 aylık evliyim çocuk düşünüyoruz olmadı korunmadık da biliyorum cok erken diyeceksiniz bunun için yıllarca bekleyen insanlar var.2 kere devlet hastanesine gittim 1 seneyi doldur gel diyorlar bakmadılar bile ama ben 1 sene beklemek istemiyorum bi sorun varsa tedavi olmak daha cazip geliyor kafamda soru kalacağına araştırmak daha iyi gibi.özele gidicem birde ama fiyat konusunda endişeliyim nedir bilmiyorum eşimle gizli gidicez ailelerimize sölemicezde:)izmir bornovada oturuyorum bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz yerler var mı eşimde bende muayene olmak istiyoruz herseyin hayırlısı rabbim vermedikten ol demedikten sonra olmaz yinede çağresine bakmakta fayda var..

Son düzenleme:
canım ben kadın doğuma gittim ve kontrol için geldim dedim.
yumurtalıkları kontrol ettiler yavaş çalıştıgını söylediler.
kontrol amaçlı gittiğini söylesen daha kolay olmaz mı.
hem eşin gitmediğin müddetçe tedavi yarım sayılır.
sonuçta onda da hafif sağlık sıkıntıları olabilir.

eşimde muayene olucak bu defa benimle hiç ilgilenmediler sadece kan değerlerime baktılar folbiol diye bi ilaç verdi oda zaten gebelik öncesi vitamin gibi bişeymiş yani sorun varmı yokmu hiç olur olur bi seneyi aştıktan sonra olmazsa sorun vardır gel bakarız dediler

Sen de benim gibi bir sene doldu de sonuçta evlenme cüzdanını isteyecek değiller ya:))
Ilaç milac kullanma ama bi aksilik varsa baksınlar en azından..

bende bir seneyi doldurmadan hamile kalmak istiyorum insanların sorularından sıkıldım kiloda almışım hamile sanılıyorum sevgili kayınvalideciğimin beklentileri doktorada gitttim sorun yok dedi RABBİM den diliyorum herkesin gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…