- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.288
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bende aynı sizin gibi ilkokul öğretmenimi arıyorum ama hiçbir sosyal medyada bulamadım ismini ve soyisminide hatırlıyorum ama yok çıkmıyor malesef.Kızlar dertmi diye sormayin evet dert bana göre.ilkokul öğretmenimi hic unutamiyorum özlüyorum.çok iyi biriydi çok sevdiğim öğretmenimdi.adi gülümser.ama soyadini hatirlamiyorum.onu bulmak istiyorum.nasil bulabilirim .onca yil geçti aradan instagramdan aratiyorum ama yok yani hicbiri benzemiyor.benim aklimda kalan.siyah küt sacli gözlüklü.guzeller güzeli öğretmendi .bi yol gösterin lütfen ya
Var bir okul arkadasim ama oda ortaöğretim öğretmenimiz ayni degildi ilk sınıfla.hala o okulda olabilirmi.emekli olmamismidirSınıftan tanıdığınız, aklınızda kalan arkadaşlarınız varsa onlarla iletişime geçmeyi deneseniz? Belki biris soyadını da hatırlıyordur. Bir de facebooktan çalışma yerini okulunuz olarak girip gülümser ismini aratmayı deneyin.
Hadi ya sizde bndensinjz .insan özlüyor haliyleBende aynı sizin gibi ilkokul öğretmenimi arıyorum ama hiçbir sosyal medyada bulamadım ismini ve soyisminide hatırlıyorum ama yok çıkmıyor malesef.
Eskiden çalıştığı yerler de yazıyor bazılarında. Benim öğretmenimin görev yaptığı okulların hepsi var mesela profilinde.Var bir okul arkadasim ama oda ortaöğretim öğretmenimiz ayni degildi ilk sınıfla.hala o okulda olabilirmi.emekli olmamismidir
Tabii özlemez olur mu hiçHadi ya sizde bndensinjz .insan özlüyor haliyle
Face hesabim yok ama bakarim.tsk ederim yardimci oldunuz icinEskiden çalıştığı yerler de yazıyor bazılarında. Benim öğretmenimin görev yaptığı okulların hepsi var mesela profilinde.
Karnen duruyorsa orda yazıyordur soyadıKızlar dertmi diye sormayin evet dert bana göre.ilkokul öğretmenimi hic unutamiyorum özlüyorum.çok iyi biriydi çok sevdiğim öğretmenimdi.adi gülümser.ama soyadini hatirlamiyorum.onu bulmak istiyorum.nasil bulabilirim .onca yil geçti aradan instagramdan aratiyorum ama yok yani hicbiri benzemiyor.benim aklimda kalan.siyah küt sacli gözlüklü.guzeller güzeli öğretmendi .bi yol gösterin lütfen ya
Okulunuza ulaşıp sorsaniz?Kızlar dertmi diye sormayin evet dert bana göre.ilkokul öğretmenimi hic unutamiyorum özlüyorum.çok iyi biriydi çok sevdiğim öğretmenimdi.adi gülümser.ama soyadini hatirlamiyorum.onu bulmak istiyorum.nasil bulabilirim .onca yil geçti aradan instagramdan aratiyorum ama yok yani hicbiri benzemiyor.benim aklimda kalan.siyah küt sacli gözlüklü.guzeller güzeli öğretmendi .bi yol gösterin lütfen ya
Öyle yapcam valla en son .insallah bilgi verirlerOkulunuza ulaşıp sorsaniz?
Mumkunati yok.hicbir karnem yok yanimda ne olduguna dair bi fikrim de yokKarnen duruyorsa orda yazıyordur soyadı
Mumkunati yok.hicbir karnem yok yanimda ne olduguna dair bi fikrim de yok
Maalesef yokSosyal medyada okulun sayfası varsa oraya girip üyelere sorabilirsiniz.Belki bir bilen çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?