seni gördüğüme çok sevindim inanki 3 aydır resmen depresyona girdim oğlum 1.sınıfa başladı hiç zorlanmadı zaten okulu seviyodu ama öğretmenimiz inan ilk günden itibaren her konuda okuma yazma ödev davranış v.b sürekli şikayet ben önceleri tek oğlum böyle sanıyodum batım genele aynı davranıyo çocuklara karşı hep sinirli eleştirerek başka arkadaşlarının velilerin yanında hatta vurma huyuda var biraz oğlum okula gitmek istemiyodu öğretmenini sevmiyodu sınıfta sıkılıyo hiç bir şey yzmıyodu çok çabaladım her gün öğretmeniyle görüşüyorum hep ben evde çalıştırıyorum arada takılsada yazıyo ve okuyo hareketli konuşkan bir çocuk onu biliyorum sürekli oğluma nasihatla bayramdan beri düzeldi sınıftada ders yapıyodu öğretmeninede ısındı biraz tam düzeliyor derken oğlum bir kaç gündür sınıfımı değiştir diyor gitmek istemiyor ben ciddiye almadım ama sabah okulda velilerden duydum bir çocuğu sınıf başkanı seçmiş yaramazlık yapanları döveceksin demiş ve oda arkadaşlarının çoğuna vuruyomuş dünde benim oğluma tokat atmış ağlamış velilerin bir kısmıyla görüştüm şikayetçiler hatta müdüre şikayet etmişler dün ben sabah öğrendim moralim bozuldu bu nasıl bir eğitim anlayışı ben öğretmeni tuıttum bugüne kadar oğlum soğumasın sende uslu dur dersini yap o senin 2. annen kızabilir ama bu hareket çok saçma geldi bana ne yapayım sınıfını değiştirmem zor çok talep olur velilerden çünkü hem doğru olurmu müdüremi gideyim öğretmenlemi konuşayım ama anlayışlı biri değil olsa zaten arkadaşlarına dövdürmez öğrencilerini bunlar daha 1. sınıfta ilerde daha kötü olacak diye korkuyorum eğitimci gözüyle lütfen yardım edinnnnn
ben de 1. sınıf öğretmeniyim. 4. kez 1. sınıfı okutuyorum,tecrübem azımsanmayacak kadar yeterli, anlattığınız olay umarım yanlışanlamadır, ben de sınıfta bazı yanlış anlamalara maruz kalıyorum, örneğin
havalar sıcaktı, çocuklar klimayı açalım dediler, ben de çok hastaydım üşürüm diye açmadım, hastayım dedim , ve devam ettim, ben daha çok hasta olursam okula gelemem , öğretmensiz kalırısnız, benim hasta olmamam lazım azcık idare edin dedimvereliniortak bunu bir öğrencim gidip annesine şöyle anlatmış,anne öğretmen hastaydı klimayı açmadı bize dedi ki ben hasta olmayayım da siz hasta olunkaydirigubbakcemile duyunca şok oldum, ertesi gün veli geldi durumu bana anlattı , hocam bunu nasıl dediiz dedi, kadına durumu anlattım çocuk yanlış anlmaış, bir öğretmenin öyle şey demesi mğmkğn mü dedimi ama kadın ısrar etti, kızım yanlış anlamaz dedi, o kadar sinrlendim kiii, sonra o veliye tavır aldım, zamanla o beni tanıdı ben onu tanıdım, şimdi beni çok seviyorlar, kızının yanlış anlattığına inandı kii beni yemeğe bile davet etti, bütün velileirmden memnuniyet cümleleri duyuyorum
ama bu yanlış anlamlaar sık yaşanıyor,çocuk okulda olanı hep eksik anlatıyor ya da anladığı gibi anlatıyor, bu açıdan da bakın derim ben