1.sinif sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeğenim var okuması aynen yavaş,fakat öğretmeni matematik perfomansı süper diyor...kıyaslamayın her çocuğun farklı yeteneği vardır..

1.siniftayken okumayi sinifta en gec ben ogrenmistim, okuyan herkese kirmizi kalem verirdi ogretmenimiz sadece ben alamamistim :) simdi ogretmen oldum, okumayi da cok severim. Bence birlikte kitap okumalisiniz, cocugun gozunun onunde siz de alin cayinizi, kahvenizi oturun kitap okuyun. Oh mis..
Inanmazsiniz belki hergun bir kitap bitiriyoruz sesli okuturum tekerleme calistiririm ben de egitim baska bir kolunda calisiyorum yani derdim ogretmeni suclamak degil ama cok sasirtici suana kadar sinif seviyesini bilmiyordum
Konuyu düzenlemişsiniz neden? görüşünüzden neden vazgeçiyorsunuz ki ?
Vazgecmedim Ogretmenle ilgili bazi sikintilar oldu idareden de kendisine uyari geldi o sebeple ogretmen az mi ilgilendi diye suphem var ama onu yazinca sanki ogrt sucluyorum diye saldirmaya hazir olanlar var o sebeple sildim o cumlemi.

Ben dinif ogretmeniyim.Ogrencilerim 1.sınıflar. Tum ogrencilerim aralik ayi badi da okumaya gecti.Buna ozel egitim alan öğrencilerim dahil.Su anda uzaktan egitimle saat 1200 1900 aradi birlikteyiz.Tum sinif seviyesi oldukca guzel.Hatra bugun okuma yaridi yaptik dinif ortalamadi 85.Bunu size nefen anlatiyorum .Bir is sevilmeden yapilmaz.Sevmediginiz yemegi yemezsiniz.Cocugunuzun okumayi siz zorlafiginiz icin degil kendi istedigi icin yapmali.Bu yuzden sevebilecegi kitaplar alin.Su sira Rafadan Tayfa serisi cok guzel.Size yardimci olabilnem ivin bazi seyler dormam lazim.Cocugunuz gec mi konustu?Cikartamadigi ses var mi? Ya da sesleri birbiri yerine soyluyor mu?Mesela k yerine t .Iste kumanda yerine tumanda diyor mu?Konusurken bazi hece ve kelimeleri tekrar ediyor mu?
Hangi büyüklükte harfler? 85 büyük başarı. Tebrikler.

Siz annesi olarak geç farkettiyseniz öğretmeni bence ilgisiz diye suçlayamazsınız
Her çocuk farklıdır ben çocuklarımı biliyorum kızım şuan anaokuluna gidiyor okula gitmeden önce sayıları öğrendi bu senede harfleri öğrendi kendi kendine evde bana elma alıp verip matematik işlemleri yapıyor
Oğlumda alakası yok meraklı degil okul cağında beni çok zorlayacak farkindayim bunun
Bence ebeveynleri olarak çocuklarımızın farkında olmalıyız
Ben sinif seviyesini nerden bilebilirim ki online ders mevzusu yeni gundemde.Yoksa benim cocugum okuyor yaziyor mat cok iyi mesela.Ben bireysel olarak cocugumun seviyesini geri gormedigim icin suan cok sasirdim cunku sinif seviyesi baya yuksek.

Oğlunuzun geride olmasına neden şok oldunuz ki olabilir her çocuğun öğrenme kapasitesi hızı farklıdır. Kıyas yapmanız çok yanlış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X