- 14 Ekim 2021
- 236
- 228
- 33
Bende 1.sınıfta aşk değildir de çok hoşlanıyordum. O ise benim arkadaşımdan hoşlanıyordu. O yaşlarda böyle duygular yavaştan başlıyor bence. Kız çocuklarında sevgi duygusu daha erken başlıyor diye düşünüyorum.Öncelikle Selamlar,
Kizim 1. Sınıfta. Sıra arkadaşı ile iyi anlaşıyorlar.
Okulun başında Ali aşık olmuş diye söyledi diğer cocuklar bana. kızımda heyecanla Ali bana aşıkmış anneee dedi
Arkadaşlar birbirini çok cok sevebilir ama bunun adı aşk olmaz vs vs dedim kızıma.
Sonralari
"Ali bugün benimle gezdi teneffüste anneee, küsmüstük beni öptü bende utandım, elini omzuma koyuyor otururken anneee.." diye heyecanla bana bahsediyor Aliden.
Ben çoğunlukla sadece dinleyip öpmeyin birbirinizi virüs var falan sıkıştırdım araya..
Öğretmeniylede konuştum o da fark etmiş babasıyla da konuştuk cocuk bunlar diyip geçtik.
ama ben kızımı ona karşı fazla heyecanlı görmeye başladım son günlerde.
Bunlar normal mi bilemiyorum, cokca sevdiği yakın Bi kız arkadasida var onunla ilgili bu söylemleri hiç yok.
Yani onlar farkında olmadan flortlesmeyi mi öğrenirler bu kadar erken.. 3.siniftan sonra olmaz mı böyle şeyler?
Bu arada muhafazakar bir ailede büyüdüm ama ben tqm tersi açık görüşlü biriyim, babası da oyle çok anlayışlı.