1 Şubat'a Kadar 8 KG Vereceğim!!

simgemsi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
24
31
8
24
Bol motivasyonlu bir yazı olacak. İsteyen herkes kilo verebilir. Şimdi benim hikayeme geçelim.

Buraya 2020 Ocak başlarken başlık açmışım 88 kg mışım ve 2020de 20 kg vermek gibi bir hedefim varmış. Fakat daha sonra bırakmışım buraları. 1 Şubat 2020 tarihine kadar çılgınca yemeye devam ettim ve 92.8'i gördüm ve diyete başladım her gün yürüdüm. Şuan tam 74.4kg..
Yani -18.4kg

Birden aklıma geldi burası, buraya yazdıklarım... şuan çok gururluyum istedim ve yapmışım. Yılbaşına kadar sıkı bir program hazırladım ve son 2 kilomu da vereceğim inşallah. 72.8i görüp 20 kg verme sözümü tutmuş olacağım.

Ama esas hedefim 1 Şubat'a kadar 8 kg vermek. yani 66yı görmek istiyorum. Kemdime güvenim tam Allah'ın da izniyle veririm umarım. Buraya gün gün tartı ve spor resimlerimi atacağım.

Canım bende varım bu kilo konusunda motivasyona çok ihtiyacım var çünki sürekli evdeyim bide yürüyüşlemi verdin sen evde spor yapsam yeterli olurmu ki dışarı çıkma durumum yok çünki

Selamlar. Ciddi bir kilo kaybı gerçekten, tebrik ederim. Karantina döneminde çok kilo aldım, yaklaşık 10 kg. Eski kiloma dönmek istiyorum. Bu sabah 67.2 çıktım. Kısa vadede hedefim 63.5 kilo, uzun vadede 55-56 kilo. Pandemi döneminde çektiğim fotoğraflara bakınca 63-64e kadar çok da kötü görünmediğimi fark ettim ama sonrasında kötüleşmişim 😬 o yüzden ilk hedefim 63.5. Mümkün olduğunca evden çalıştığım için çok hareketsizim, spor yapmayı da hiç sevmediğimden sıkı bir şekilde kalori azaltımına gideceğim.

Canım bende varım bu kilo konusunda motivasyona çok ihtiyacım var çünki sürekli evdeyim bide yürüyüşlemi verdin sen evde spor yapsam yeterli olurmu ki dışarı çıkma durumum yok çünki
merhaba ben ilk başlarda yürüyordum her gün ama daha sonra leslie yapmaya başladım belki biliyorsundur. Yürümeyle benzer bir şey hem dışarı da çıkmıyorsun. Kilolarımız da birbirine yakınmış. Ben de full evdeyim sayılır ve motivasyona çok ihtiyacım var biri olursa bırakmayız hem. sen de güzel bir diyet programını ayarla ve başlayalım geciktirmeden.

Selamlar. Ciddi bir kilo kaybı gerçekten, tebrik ederim. Karantina döneminde çok kilo aldım, yaklaşık 10 kg. Eski kiloma dönmek istiyorum. Bu sabah 67.2 çıktım. Kısa vadede hedefim 63.5 kilo, uzun vadede 55-56 kilo. Pandemi döneminde çektiğim fotoğraflara bakınca 63-64e kadar çok da kötü görünmediğimi fark ettim ama sonrasında kötüleşmişim 😬 o yüzden ilk hedefim 63.5. Mümkün olduğunca evden çalıştığım için çok hareketsizim, spor yapmayı da hiç sevmediğimden sıkı bir şekilde kalori azaltımına gideceğim.
selamlar. 5 kg iyi bir hedef. çok yüksek değil kilonuz yaparsınız güveniyorum. ben çocukluktan beri 90 lı kilolarda gezen biri olarak 74 benim için mucize gibiydi. insan isterse her şeyi yapabilir. zaten uzun süredir yüksek kalorili beslemiyorsanız kalorinizi düşürmeyle beraber hızlıca verirsiniz ilk birkaç kgı. sonrasında da bırakmayın. ben de sadece yürüyüşle verdim 16kgı.siz 5 kg hareketsiz gayet verebilirsiniz. Bol eksiler geciktirmeden hemen başlayınn

Back
X