- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi canım muhakkak alırsınKızlar 5 dk zumba yaptım of bu bana yeter ardından squat girl ile 300 kalorilik videoyu yaptımof fenayım her yerim kopuyo
bugün ıyi yaktım inşallah yarın meyvesini alırım
![]()
Baya erken yemişsin acıkabilirsin canım kereviz salatası yersin sen zaten 3 öğün yapıyosun bazen arasına 5 saat koy ara öğün gibi düşünkızlar erken yedim umarım gece acıkmambiraz ev yapımı çiğ köfte yanında bolca yoğurtlu kereviz salatası,2 fıstık,çay
Ohhh çok iyi bugün squat günü ay ben bir ara çok iyi yapardım hamlamışım bacaklar fena ayağa kalktıgımda bükülüyo40 dk karma spor yaptım. dans zumba leslie squat ay terden ölücem ya
Çok erken yemissin canım ya acıkırsın bende öyle yaptım bir kere midem guruldadi resmen öyle zamanlarda tarçınlı zencefili yoğurt yiyiyorum napayımkızlar erken yedim umarım gece acıkmambiraz ev yapımı çiğ köfte yanında bolca yoğurtlu kereviz salatası,2 fıstık,çay
Ohhh çok iyi bugün squat günü ay ben bir ara çok iyi yapardım hamlamışım bacaklar fena ayağa kalktıgımda bükülüyoyarın biraz zor yaparım bunu ama doris gerçekten çok iyi insanı sıkmıyor
canm sende bu ara güzel spor yapiyorsun çok fazla hareketlisin zatn ondan agriyordurAy bende dorisi çok severim ya. Birde çok çeşitli videosu var sıkmıyo ve en önemlisi doğru yapıyo doğru gösteriyo. Bende çok hamım yaa aynen bacaklar kopuyo. Ya bide benim ayak bileklerim çok ağrıyo ya zavallılar kiloyu taşıyamıyo tabikızıyolardır bana onca kiloyu taşıtıyon bide bu cüsseyle hopluyon zıplıyon diye
![]()
bende yarn iyi sonuç alacağını düşünüyorum canm geçen haftaki kilonu hatta daha bile iyisini göreceksin benceKızlar 5 dk zumba yaptım of bu bana yeter ardından squat girl ile 300 kalorilik videoyu yaptımof fenayım her yerim kopuyo
bugün ıyi yaktım inşallah yarın meyvesini alırım
![]()
Ay bende dorisi çok severim ya. Birde çok çeşitli videosu var sıkmıyo ve en önemlisi doğru yapıyo doğru gösteriyo. Bende çok hamım yaa aynen bacaklar kopuyo. Ya bide benim ayak bileklerim çok ağrıyo ya zavallılar kiloyu taşıyamıyo tabikızıyolardır bana onca kiloyu taşıtıyon bide bu cüsseyle hopluyon zıplıyon diye
![]()
Ayy canım inşallah senin dediğin oluyo bak tahminin harikabende yarn iyi sonuç alacağını düşünüyorum canm geçen haftaki kilonu hatta daha bile iyisini göreceksin bence
evet canm çok acikirsam bende öyle düşündüm gece açlık olursa ya yoğurt yiycem yada süt,sütlü kahve filan ile bastırıcam canm evet bu son hafta 3 ogune gectim ama sonuç malum felaket oyüzden birdaha yapmam canm yarn yine 2 ogün tam gaz karatay ile devam ederim artk ilk haftalar iki öğün karatay ile çok iyi veriyordum yine ona dönmem lazm demekkiBaya erken yemişsin acıkabilirsin canım kereviz salatası yersin sen zaten 3 öğün yapıyosun bazen arasına 5 saat koy ara öğün gibi düşün
yaparken arada benim profil resmime bakın ozaman bacaklar agrimazayyy ne güldürdün beni aynen benim bacaklarda öyle karşındaki kadın tabi manken gibi bense ona yetişmeye çalışan şişko kadın 10 saat yapsa tükenmez bence ben 10 dk da bitik yani
![]()
Ayy gerçekten canım profil yikiliyo bunu gördükçe zayiflayasim geliyor yediklerim boğazıma diziliyor resmenyaparken arada benim profil resmime bakın ozaman bacaklar agrimazbu bacaklara baktkca durmadan bacak çalıştırıyor insan
ben gördükçe bisikleti son sürat sürüyorum
![]()
30 dk zumba mıkızlar beni heveslendirdiniz 30 dakika zumba yaptım daha yapacaktım ama bulgur beni mafettim migdem fena oyüzden 30 dakika doldurup biraktm yoksa 45 dakikadan önce bırakma niyetim yoktuşu yediklerimi bir hazmediyim
biraz migdem rahatlasin akşam tekrar yapicam
bugün bisiklet yapmam zatn kaslar rahatlasn biraz şişmesin sabah
![]()
Canım hastalık bir türlü yakamı birakmadı bas agrısı halsizlik hic halim yoktu teli elime alip yazmaya. Kurallara aykırı biliyorum ama bu hafta izinli gibi oldum herseyden bir bıtkınlık geldi artık
canmn ben ufakligimdan beri dans aşığı biri olduğum için zorlamiyor migdem şiş rahatsz olmasa bu ne ki 1 saat beni zorlamaz yani ama benimde halim yoktu bugün sizi okudum heveslendim hadi yapiym dedim basladmmi aşkla yapiyorum30 dk zumba mıseni tebrik ediyorum
ben 5 dk da bittim enerjin super sakın motivasyonunu kaybetme canım
Sen zumba yap o sana yeter canım 1 saati 750 kaloriye denkmis yesen ne olacak sanki zaten yakarsıncanmn ben ufakligimdan beri dans aşığı biri olduğum için zorlamiyor migdem şiş rahatsz olmasa bu ne ki 1 saat beni zorlamaz yani ama benimde halim yoktu bugün sizi okudum heveslendim hadi yapiym dedim basladmmi aşkla yapiyorumeğlencede filan ben sabaha kadar oturmam yani dans ile yoruldugmu anlamam ama diyeti iyi yapamiyrm galiba