• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar takımları güncelledim bu hafta kim birinci olacak hangi takım kupayı kapacak geçen hafta herkes çok yakındı bu hafta belki de siz birinci olabilirsiniz :KK66:
Ben izinliyim ama kaptanım o_O birde bişey sorcam aynı kilodaysam dönebiliyorum değil mi

Hoşgeldin canım :KK19: ohh bizim makaralar başlar artık yine :KK48: Allah kısmet ederse bende pazartesi bomba gibi gelmeyi düşünüyorum ben aynı düzen karatay devam canım karatay bana çok iyi geldi. Bırakınca gerçekten rahatsızlık hissetmeye başladım artık. Bi kaç kilo geri aldım ama napalım veririz inşallah eve döndüm asya ile spor nasıl olcak bilmiyorum inanılmaz bunaltıyor ben bu kadar sıkılgan bi bebek görmedim ayy insan delisi dışarda melek evde kelek :rolleyes: geçen eşime ben yetemiyorum bu çocuğa kreşe verelim en iyisi dedim :KK70::KK70::KK70: ankarada iyice alıştı insana geri dönünce daha beter oldu ne yapsam oyalanmıyo o yüzden onunla nasıl spor yapıcam bilmiyorum :confused: ama en olmadı hava güzel oldukça onu parka götürmeye çalışırım park uzak zaten git gel yürüyüş olmuş olur napayım. magickk magickk canım izinde olsanda fırsat bulursan takıl bize özleriz seni şimdiden iyi tatiller sana ailene selam bizden :KK19:
bırakınca illa bir kaç kilo geri geliyor canm zaten vücudumuz su filanda tutmustur şimdi ondan da şişiz olsun veririz:KK5: parkda en iyisi gerçekten hem çocuk mutlu olur hem sana hareket olur tam mevsimi artk yağmur yaadikca hergün götür yoksa enerjiyi hiç alamıyorlar:emir_bebek: bende pazartesi spora başlıycam canm ama diyete direk bugün basliyim dedim bakalm bende dukan yapicam canm bazı şeylerimiz benzicek gene bende hala ekmek,hamur işi,pirinç,bulgur filan yasak gene karbonhidrat yok benzer beslenicez :bicak:

Günaydın guzeller :KK36:ev ahalisine bişi hamuru hazırladım şimdi bisiklete koştum :-)belki 1 dilim ekmek değerinde yerim bilmiyorum şimdilik düşünmüyorum :KK8: yaaa bir de benim reglim 2 gün gecikti şimdilik beklemedeyim biran önce gelse de şu stresim gecse:KK17:
bol bitki çayı iç canım özellikle adaçayı sokturucu etkisi var bir de maydanoz

Hoş geldin canm ben de izindeyim önceki kıloma dönünceye kadar takım içi yarışmaya takiliyorum sen de öyle yapabilirsin :KK66: benim ayrılış kilom yanlış hatırlamıyorsam 59 civariydi :KK43: şimdi 63
Hoşbulduk canm:KK37: benimde reglim bugün bitiyor bakalm yarın sabah kalkar tartilirim net kilom çıkar sonrada sporuma başlarım:KK66:

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ :KK200::KK200:

Eşleşmeler
1. Grup caroline84 caroline84 berceste_ berceste_
S srplmtmtk

2. Grup @zms rainbow Xeroderma_pig Xeroderma_pig

3. Grup
magickk magickk izinli ve @Miramed ve Y YesilinBuyusu

4. Grup
chihiro79 chihiro79
ve @nil u mihr ve hicmakam hicmakam

5. Grup
deadline deadline ve bluegreeneyes bluegreeneyes
sevilay80 sevilay80
benim adım niye yok ki

[

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ :KK200::KK200:

Eşleşmeler
S srplmtmtk

3. Grup
magickk magickk izinli ve @Miramed ve Y YesilinBuyusu

4. Grup
chihiro79 chihiro79

5. Grup
sevilay80 sevilay80
Deadim Xeroderma_pig Xeroderma_pig mezun olmak istiyor ya 2.gruba başka birini mi eklesek blonde ambition blonde ambition olabilir onun adı hiç yok ya ;)

bol bitki çayı iç canım özellikle adaçayı sokturucu etkisi var bir de maydanoz
Maydanoz içtim canm dün de dereotu icmistim geçen ay ria vardı onu çıkarttım bu ay düzensizlik olabilir demişti doktorum ama yine de stres yaptım
Hoşbulduk canm:KK37: benimde reglim bugün bitiyor bakalm yarın sabah kalkar tartilirim net kilom çıkar sonrada sporuma başlarım:KK66:
Süper grup yarışlarında kapisiriz o zaman ;)

Deadim Xeroderma_pig Xeroderma_pig mezun olmak istiyor ya 2.gruba başka birini mi eklesek blonde ambition blonde ambition olabilir onun adı hiç yok ya :KK66:

Maydanoz içtim canm dün de dereotu icmistim geçen ay ria vardı onu çıkarttım bu ay düzensizlik olabilir demişti doktorum ama yine de stres yaptım

Süper grup yarışlarında kapisiriz o zaman :KK66:
:KK36: süper olur:KK73:

Offf ben gittim siz geldiniz :KK34:ben tek başına takıldım öyle :bicak:neyse iznim bitsin yine geleceğim ama arada takılacağım canım sizi bırakır mıyım ballarım :KK5:
evet canm kusura bakma ne olur ama biliyorsun ikimizde özel sebeplerden diyet yapicak durumda değildik ve şans tam gelisimiz de sen ayrıldın ama dediğin gibi zaten buralarda olursun ayrilmayiz kii :KK60:

evet canm kusura bakma ne olur ama biliyorsun ikimizde özel sebeplerden diyet yapicak durumda değildik ve şans tam gelisimiz de sen ayrıldın ama dediğin gibi zaten buralarda olursun ayrilmayiz kii :KK60:
Evet canım tabi aynen öyle oldu tesadüf ikinizde aynı zamana denk geldiniz bende siz yokken yinede kilo verdim bende şaşırdım da neyse olsun yine takılırım böyle canım :anne:

[

YARISMA BAŞLIYOR

Eşleşmeler
S srplmtmtk

@Mirafatos

3. Grup
magickk magickk %2.41 ve @Miramed %0.87 ve Y YesilinBuyusu

4. Grup
chihiro79 chihiro79

5. Grup
sevilay80 sevilay80
[/QUOTE]

Yaaaaa olmaaaaaaz kaptanım blonde ambition blonde ambition ben ve magickk magickk ayrı bi grup olalım lütfeeeen bizi birbirimizden ayırmayınnnnn

Back
X