• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım çok baktırdım ya hatta haşimato mydu neydi ona da baktırdım bişey çıkmıyo bi kaç nodülüm vardı kontrole gidecektim o verdikleri raporu bile kaybettim aslında bu konularda çok titizimdir ama bunda böyle oldu ya küçüklükten beri böyleyimdir o kadar hasta olmama rağmen annem atlet giydiremezdi atkı taktıramazdı bana kazak giydiremezdi kışın kar yağarken kısa kollarla kar topu oynadığımı bilirim. Boğazlı böyle kalın kazaklar felan imkansız giyemem. Hep gömlek bluz atleti bile sadice beyaz kıyafetlerin altına giyiyorum o da eşim diğer türlü görüntüyü sevmediği için yani. Biz şimdiye çoktan kapatırdık kombiyi de asya yüzündin kapatamıyoruz. Ama halimi bi görsen ayıptır gecelikle geziyorum evde yanıyorum ya :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım annemdede guatir var oda senin anlattigin gibi yanar hep kışın kazak giymez ince penyeyle gezer.
Bense imkani yok ayaklarimin isindigini bilmem.
Kan verdiysen sorun yoktur.

Akşam yemeği ya kızlar spordan dolayı çok acıkıyorum birde eşimi bekliyorum açlık tavan yapıyor beni en iyi tutan şey sade kahve artık spordan gelince hemen kendime kahve yapıcam malesef bugün kaçtı biraz meyve yemeyeyim diye de çok zorladım kendimi ama başka şeylere saldırım bu seferde yasaklı deıil hiçbiri ama fazla oldu:KK17: fıstık çiğköfte yoğurt 1 tane gün kurusu mantar sote çiğköfte azcık fazla geldi sanırım zaten karnım spordan dolayı ağrıyordu şişmişti şimdi iyice şişti 9 aylık hamile gibi oldum :skandal: @Mirafatos menüm böyle güzelim malesef bu hafta kupa gidici canım arkadaşım çok üzgünüm haftaya inşallah diyelim :KK19:
Yesil menunu tam anlayamadim:) alt alta mi paylassak ne)) gun kurusu yemissin cok iyi)

Bugün menüsü
Sabah
1 yeşillikli sandviç

Öğle
1 kase yayla çorbası
1/2 porsiyon etli nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 porsiyon salata

Akşam
1 dilim ekmek, biraz çekirdek

Su: 2 litre
Spor maalesef yok. Sabah spora giderim iş çıkışı diye çantamı da alıp götürmüştüm maalesef iş yerinde kaldı unutmuşum. Zate aşırı baş ağrısı migrenim tuttu iyice zor gidermişim.
canim aksam yogurt vs olsa miydi keske

Hepinize Günaydın

Dünkü menum

Kahvaltı:2 tane Pastırmalı yumurta, biraz peynir, salatalık domates biber ,3 4 tane ceviz,1 portakal

Öğlen:3 tane h. Icli kofte,1 kase yogurt (10 tane badem,10 t. Siyah k. Üzüm, 1 c.k tarçın,)

Aksam:1 k. M. Çorbası, yarim dilim ekmek 2 t.sucuk

35 dk tempolu yürüyüş
2 litre su

herkese günaydın dünkü menüm :
sabah:
ıspanaklı omlet
1 kk peynir 5 zeytin bir dilim kepek ekmek
ara:
avuç içi kadar leblebi elma kurusu karışımı
öğle:
fırında tavuk patlıcan yemeği 1 tabak
1 kase yoğurt
akşam:
4 köfte 2 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
2 lt su 1 kupa yeşilçay dün spor yok ne yazıkki

Canım en iyi ben bilirim bu illeti 24 yıl boyunca yılda en az 200 iğne yerdim. 3 4 kere zatürre geçirdim. Eklem romatizmasına çevirdi 6 yıl deposilin kullandım. Daha neler neler. Doktorlar almayalım dedi dedi yaş oldu 24 geç yaşta yapılan bademcik ameliyatı da çok riskliymiş ne bilelim 9 gün yoğun bakımda kaldım ölüyodum. Çok şükür 7 yıl oldu ameliyat olalı çok çok iyiyim. Asya daha 8 aylık kaçıncı boğaz enfeksiyonu oldu bu. Böyle giderse bana yapılan hatayı yapmam yani küçük yaşta aldırırım. Benle aynı anda ameliyat olan çocuklar 45 dk çıkmıştı çıkınca lahmacun yiyen çocuk bile oldu benim ameliyatım 2 saat 45 dk sürmüş ve 9 gün su bile içemedim. Bu ameliyat küçükken yapılmalıymış yani anlamış olduk. Tecrübeyle sabit oldu. İnşallah olmaz diyeyim ama böyle devam ederse sonuç bu.
biz 3 kardeşiz hepimizde de çocukken aynı problem vardı ergenlikle beraber düzeldi ama küçük kardeşimin 2 yaş civarıydı alındı onun problemi hem daha fazlaydı hemde o yaşta yetişkin bir insanın bademciği kadar büykmüş oda ameliyattan çıkınca bulgur pilavı yemişti hiç unutmuyorum

Günaydın kızlaaaar ay dün akşam yorgunluktan sızmışım resmen yaaa bi uyandım göz kapağımı bile kaldıramıyorum yani o haldeydim. Ama şükür bugün öyle çok ağrım yok. Demek ki son noktaya kadar zorlayamamışlar. :KK70: şimdi kahvemi içerken mesajları okudum. Asyanın yine boğazları kızrmış ben anladım ki bu çocuk bana çekmiş ama benim gibi ameliyat için 24 sene bekletmiycem böyle devam ederse 4 yaşında yaptırırırm ameliyatını. Yaniii bugün yine doktora gidicem öğleden sonra da sporum var.
çok geçmiş olsun çok zor bi hastalık bende çocukken çok olurdum bi de bi ateşlenirdimki sorma

biz 3 kardeşiz hepimizde de çocukken aynı problem vardı ergenlikle beraber düzeldi ama küçük kardeşimin 2 yaş civarıydı alındı onun problemi hem daha fazlaydı hemde o yaşta yetişkin bir insanın bademciği kadar büykmüş oda ameliyattan çıkınca bulgur pilavı yemişti hiç unutmuyorum

çok geçmiş olsun çok zor bi hastalık bende çocukken çok olurdum bi de bi ateşlenirdimki sorma

Ya canım işte beni de geçer geçer diye oyaladılar ama benimki çok ileri derecedeydi 10 gün iğne sonra 1 hafta iyiyim sonra yine 10 gün iğne ömrüm böyle geçti bademcikler zaten kafam kadardı ve üzeri tamamen aft kaplıydı normal hali bile şişti asla inmezdi ve temizlenmezdi. En son kendi canıma tak etti kendim karar verdum olmaya ameliyat sıkıntılı olsada çok şükür o dertten kurtuldum hala kalçalarımda vurulduğum iğnelerin morlukları ve kistleri var. Yine antibiyotik verdiler asyaya. Böyle giderse asla ergenlikti şuydu buydu beklemem. Daha 8 aylık bu kaçıncı oldu. O kadar da dikkat ediyorum.

kahvaltı: 2dilim tambuğday ekmeği ,peynir,zeytin,domates,yeşil biber,salatalık

Ara: sütlü türk kahvesi,meyveli yoğurt

2 saat aralıksız hızlı ev temizliği:temizlik:

öğlen: 2 tabak arpa sehriye çorbası ictim iki üç kaşık da rus salatasindan yedim
vee:spor: zumba 40 dakika:KK73::KK73:

Ara: sütlü kahve:kahve:

Akşam: bir bardak ayran , 2 adet çilek
tatlim karbonhidratimizi ceviz veya badem gibi az daha saglikli yonde mi kullansak. aksam yememissin, gece cok acikmadin mi?

Ya canım işte beni de geçer geçer diye oyaladılar ama benimki çok ileri derecedeydi 10 gün iğne sonra 1 hafta iyiyim sonra yine 10 gün iğne ömrüm böyle geçti bademcikler zaten kafam kadardı ve üzeri tamamen aft kaplıydı normal hali bile şişti asla inmezdi ve temizlenmezdi. En son kendi canıma tak etti kendim karar verdum olmaya ameliyat sıkıntılı olsada çok şükür o dertten kurtuldum hala kalçalarımda vurulduğum iğnelerin morlukları ve kistleri var. Yine antibiyotik verdiler asyaya. Böyle giderse asla ergenlikti şuydu buydu beklemem. Daha 8 aylık bu kaçıncı oldu. O kadar da dikkat ediyorum.
igne mi:(( Allah sifalar versin

canm sen benim gibi yapmiyorsundur yoğun fitness yapiyorum yani 40 dakika kosu bandi sonrasi 1 saat kondisyon bisikleti arkasindan mekik suguat sınav filan tarzı sikilastirici hareketler artı çok agirlikli sekilde proteinle et le beslendim ve ölçüme gittigimde kas oranim da artma cikiyordu zaten aylardir bu duzende oldugum için bir iki beden küçüldüm canim her tarafimda genelde 10 cm de daralmam oldu benim sıkı ve sert oldu ama tartida pek düşüş yasiyorum çünkü verdigim yağ kadar kas yapmış oluyorum vucut analiz cihazinda da boyle cikiyor mezurede de sonuc güzel ama biras kas yapmaya ara verip sadece yağ yakmaya devam edicem ben canm sen zaten benim gibi protein diyeti yapmiyorsun ki :)
Fatosss lutfen bize bu 10 cm olayini detayli anlat))

Back
X