• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öğlen: menemen,yoğurt

Akşam: karniyarik,2 kaşık pilav,yoğurt

4den sonra dışardaydm 8 de döndüm kızlar ama hep yürümedik tabiki yani gezdiğimiz yürüdüğümüz bunun ancak 1 saati filandır :KK66:
Tarif veresim var Karniyarigi kizartmadan yapıyorum ben çok güzel oluyo hafif ve lezzetli

Kızartma işlemini fırında yapıyorum 30 dakika
Pirince içini doldurup 40 dakika daha pisiriyorum afiyet olsun

Ben de eğer sınıfın düzeyi iyiyse oynuyorum
Voleybol bilenle güzel oluyo bazen tüm neden eğer. Öğretmenleri dağılıp oynuyoruz gel oynayalım

Keşke öyle yakınımda olsanız da oynasak. Ankaraya gidince ablamlarla oynadık baya. Neyse hafta sonu eşime sararım artık napıyım :KK76:

Tarif veresim var Karniyarigi kizartmadan yapıyorum ben çok güzel oluyo hafif ve lezzetli

Kızartma işlemini fırında yapıyorum 30 dakika
Pirince içini doldurup 40 dakika daha pisiriyorum afiyet olsun

Bende yıllardır oturtmayı da karnıyarığı da bu şekilde yaparım o yüzden doyasıya yerim. Herkes kızarmadan tadı olmuyor diyor ama valla kim yese çok beğeniyor. Bence bu yılların alışkanlıklarının değişmesi lazım artık.

Bende yıllardır oturtmayı da karnıyarığı da bu şekilde yaparım o yüzden doyasıya yerim. Herkes kızarmadan tadı olmuyor diyor ama valla kim yese çok beğeniyor. Bence bu yılların alışkanlıklarının değişmesi lazım artık.
Aynen ben de öyle ben hiç kızartma yapmıyorum artık

canm benim de hedefe 13 kilo var :KK66: ilk hedef 69 sonra 64 son hedef 59 :KK66:

Evet tatlım inşallah 13 kilonun 13ünüde birlikte sağlıklı bir şekilde veririz:))

Kızlar iyi akşamlar valla ödem çayı ile su içmekten bişey yiyecek halim kalmadı sırf acıkmayayım diye 1 bardak süt 3 ceviz 1 parmak muz yedim akşam yemeğim bu geçen haftada bu çayı yapınca akşam yemek yiyememiştim. Spor olarak da tüm gün ev temizliği aralarda da sallandım kaslarım rahatlasın diye. Gerçi kurallara göre zaten benim 3 günlük sporum tüm haftaya yetiyor. :KK70:
deadline deadline blonde ambition blonde ambition
Maşallah canım süpersin:))

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca :kk77: ve spor payşlaşımı için :spor: koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya :kk77: simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa :duduk: konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak :sopa: biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın:KK200:

:spor:——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——:KK49:

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]:kk77: [/td] [td] :kk77:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] :kk77: :spor:[/td] [td] :duduk:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] :kk77:[/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] :kk77: :spor:[/td] [td] -:kk77:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [tr][/tr] [td] berceste_ berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]:kk77: :spor: [/td] [td]:kk77: [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] :kk77:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77:[/td] [td]:kk77: :spor: [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [tr][/tr] [td] hicmakam hicmakam [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td]:kk77::spor:[/td] [td]:duduk:[/td] [td]:kk77: [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td]:kk77: -[/td] [td]:kk77::spor:[/td] [td]]:kk77:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td]:olamaz::kk77::spor: [/td] [td] :spor::kk77:[/td] [tr][/tr] [td] magickk magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td]:kk77: :spor: [/td] [td] :kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [tr][/tr] [td] Selnurr Selnurr [/td] [td]- [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td]:kk77: :spor:-[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina Koalina [/td] [td] -[/td] [td]:kk77::spor: [/td] [td] -:kk77:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :duduk::spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] :kk77::spor: [/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] :kk77:[/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- :dua:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:spor::duduk:[/td] [td]:kk77::spor: [/td] [td]:kk77: [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Sabah:
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık ve domates
1 dilim çavdar

Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak madımak

Ara:2 adet hurma
1 bardek filtre kahve

Akşam:
Kabak spagetti
1 tabak salata
1 kase yoğurt

20 dk jillian, 2 litre su

Az daha dışardan sipariş verecektim :KK43: Sonra gelsin kaloriler sonra burası aklıma geldi. Nasıl hesap verecektim sonra Cuma önü. Yarın tartı günü kilolu çıkacagız öyle.

blonde ambition blonde ambition deadline deadline
aksam
kucuk firnda karnyargn yarisi
1 yk pilav
ceyrek kase corba
1 kase cacik

oglenki 1 saat yuryuse 20 dk daha eklendi))

Kızlar ben sadece dün spor yapmadım dünde deli gibi temizlik yaptım valla ilk defa sporlarını yazdim kendimi ip atlarken gormek isttiyorum:KK48:

Bugün de basketbol oynadım yarım saat
1 saat de yürüyüş var
Kollarim sikilassin diye basketbol oynuyorum:süslü:

deadline deadline bugunki menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
2 dilim yumurtali yagsiz ekmek
1 bardak cay 2 seker ile

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su

Ogle:
1 ufak tabak yogurtlu ispanak
1 kase barbunya pilaki
350 ml su

Aksam:
300 ml su spor oncesi
40 dk spor esnasinda 300 su
300 ml su spor sonunda

3-4 kaslk kiymali sebze yemegi
Pancar salatasi

bugunku menum
kahvalti 9.00 peynir .domates .1 dilim tam bugday ekmegi.6 zeytin marul
ara 1 muz yesil cy
ogle 13.00 1 yumurtali menemen.4 ksk yogurt. 1 dilum tam bugday ekmegi
ara 2 kuru hurma.2 ceviz.
aksm.1 ymk ks keten tohumu.2 ksk yulaf.4 ksk yogurt 2 cilek tarcin karisimi
2.5 lt su
spor 30 dk zumba
deadline deadline blonde ambition blonde ambition @hiccmakam

öğlen: menemen,yoğurt

Akşam: karniyarik,2 kaşık pilav,yoğurt

4den sonra dışardaydm 8 de döndüm kızlar ama hep yürümedik tabiki yani gezdiğimiz yürüdüğümüz bunun ancak 1 saati filandır :KK66:

Kızlar kilo bildirimleri yarın 14 e kadar unutmuyoruz şu şekilde yapıp beni etiketliyorsunuz
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark :
Yüzde :

Yüzde hesaplaması ilk sayfada var yinede yapamayan olursa boş bıraksın yüzde kısmını ;)

Menüm

Sabah
3 ceviz, domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam
5 köfte, 3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

1,5 litre su & 7000 adım yürüyüş

Menü çk iyi canım ama proteinu de bi yerlere sıkıştırmanı tavsiye ederim. :KK66:

***1. TAKIM 564. ETAP***

caroline84 (86.6//-%)
berceste_(84.4///%)
Xeroderma_pig (63.7//%)izne ayrılmak istiyor
chihiro79 (62///%)
Miramed (67.9///%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (74.8/%)
Mirafatos (72.2/%)
nil u mihr(74//%)

1. takım ortalaması:%

Back