- 26 Şubat 2018
- 198
- 622
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın 1. Takım güzelleri bildirimleri unutmuyoruz![]()
Tamam canimKilo bildirimi yapicam canım ama kilom pek uygun değil listeye giremem sanırım mezunda olamam bakalım artık yarın kesin sonucu görürüm
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Geçen hafta: 74
Bu hafta: 72.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.66
İnşallah canım çok sağol sayenizde motivasyonlarınızla başarıyorum:))İnşallah canım çokta güzel gittin bu haftabu arada gelmişken bir üstte kalan mesajımı okumusun görmezsn diye söylüyorum
![]()
Hiç bir zaman yeni başlangıçlar için geç değildir eminim çok daha iyisini yapabilirsin:)Bende geçen hafta 73 kiloydum hatta pazartesi 72.8 dim bugün 71.3
Ya 64 lerden 75 lere geldim bakın bırakmayın benim gibi olmayin![]()
Eyvah eyvahh:))Bugün misafirim var bir sürü zararlı şey yaptım![]()
Çok haklısın tatlım dün bende aynı şeyi düşünüp akşama köfte ekledim menüme:) Dikkat ederim uyarın için çok sağıl:)Menü çk iyi canım ama proteinu de bi yerlere sıkıştırmanı tavsiye ederim.![]()
84 kiloyum canım boyum 175 olduğundan çok kilolu duymuyorum ama kiloluyum orası ayrisimdi kac kkilosun.
him))ayni vermisiz sen hangi diyetdesin.ve kac ogun yiyosun.
cok guzel canim.. tebriklerGeçen hafta:68.0
Bu hafta:67.0
Fark :1000 gr
Yüzde :1,47
deadline canım yüzdeyi doğru hesaplamış mıyım:)
kaptanim beni de eklermsnz sabi kilom regl ym.ben + cikmadigima sukrediyorumKızlar kilo bildirimleri yarın 14 e kadar unutmuyoruz şu şekilde yapıp beni etiketliyorsunuz
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark :
Yüzde :
Yüzde hesaplaması ilk sayfada var yinede yapamayan olursa boş bıraksın yüzde kısmını![]()
Bugün misafirim var bir sürü zararlı şey yaptım![]()
Çok haklısın tatlım dün bende aynı şeyi düşünüp akşama köfte ekledim menüme:) Dikkat ederim uyarın için çok sağıl:)