• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben detoksları cok seviyorum ya duraksama yaşarsam muhakkak yapıyorum. Ama şimdi zaten beslenme düzenimi değiştirdim bi süre böyle devam ederim yine duraksama yaşarsam o zamar bende yapıcam bişeyler.

Canım benim kurtarıcım türk kahvesi hem iştahı kesiyor hem tok tutuyor hem de dinçlik veriyor. Diyetimin başndan beri söylüyorum eğer benim diyetimin bir püf noktası varsa bu kesinlikle türk kahvesidir. Mutlaka dene canm
tmam canım çok teşekkur ederım denıcem mutlaka çok sağol.

verirsin canm zaten bana göre kilon baya iyi ve ben aylardr yoğun sporda yapmama lazım pek kilo veremedim genede pes etmedim sende sakın bu süreç de pes etme o direnç kirilicak:KK4: şimdi iyiki pes etmedim diyorum çünkü istediğim kiloya inemedim ama sporun karşılığını aldım :KK36:6 aydr istikrarla yaptgm sporumun karsiliginda karnim tam 10cm inceldi her yerim toparlanıp sililasti iyiki birakmamisim diyorum sonucta bir yerden sonra kilo daki direncde kırılıyor :KK6:
ne guzel ben bır ay yaptım değişmiyor dıye bıraz saldım .deavm etsem kesınlıkle değişcek ama umudum kırılıyor .inşallah dediğin gibi olur 5 kılo az gıbı ama gtmıyor.direçnlı esekıden yapmış olsam su yaptıklarımı ıp gıbı olurdum:KK50:bayrama kadar vercem kupaları toplıcam inşallh =)

Bende duraksama yaşarsam yapıyorum canım şaşırtmk için. Ahhh evet yaaa doğa su hayvanlar temiz hava ohhhhh bak yazarken bile içim açıldı. Bayılıyorum yeşillikler içinde olmaya.
+1 :D
Ya kızlar ağır yaşamları izlediğinde deli gibi spor yapma isteği gelen sadece ben miyim? Birde izledikçe kiloyu takıntı haline getiren??? Sanki bende o kadar kiloluymuşum gibi geliyo. Allah yardımcıları olsun biz 10 20 kilo ile uğraşamazken onlar yüzlerce kilo ile mücadele ediyorlar.
Bizim Tv'de bulamadım o kanalı izlemek istiyorum ben de ya :işsiz: gerçekten morbid obezlerin durumu çok zor Allah yardımcılari olsun :dua:

Eveeet bugün perşembe kızlar ağır spor yapmak yok bol su ve yeterli bitki çayı içiyoruz. Kaslarımızı yormadan gevşetiyoruz. Akşam öğününü hafif tutuyoruz ve yarın tartıda mutlu oluyoruzzzzzzzz. :KK73:
Öğrencilerle basketbol oynadım :olamaz: sayılmaz dimi

Ya kızlar ağır yaşamları izlediğinde deli gibi spor yapma isteği gelen sadece ben miyim? Birde izledikçe kiloyu takıntı haline getiren??? Sanki bende o kadar kiloluymuşum gibi geliyo. Allah yardımcıları olsun biz 10 20 kilo ile uğraşamazken onlar yüzlerce kilo ile mücadele ediyorlar.
bende tam tersi oluyor canm onlara görünce sadece çok şükür diyor ve iyiki kendimi hep bir yerde durdurup hep bir sekide de telafi ediyorum diyorum bende tam tersine :KK70:fıstık gibi vücutlu hatunları görünce bir gaza geliyorum spor aşkım patlama yapıyor zararlı olmasa bunun iki katı yapicam yani ama fazlası zarar:KK70:

deadline deadline 12.04.2018 persembe
kalkar kalkmaz 500 ml su

kahvaltı:
1 fincan sütlü şekerli kahve
2 dilim yumurtalı ekmek

ara: 350 ml su

öğle:
7 tane köfte
1 dilim ekmek
ızgara domates-biber

ara:
şekersiz sütsüz kahve
350 ml su

Akşam:
yogurtlu havuçlu lahanalı salata
avuç kadar ızgara tavuk
1 büyük ayran

+1 :KK70:

Bizim Tv'de bulamadım o kanalı izlemek istiyorum ben de ya :işsiz: gerçekten morbid obezlerin durumu çok zor Allah yardımcılari olsun :dua:

Aynen canım ya ve hepsi ağır depresyon sonucu olmuş. Psikoloji ne kadar önemli ya insanın tüm sistemini etkiliyor.

Öğrencilerle basketbol oynadım :olamaz: sayılmaz dimi

Ay bilmiyorum ki canım. Hani ben kaslar gevşesin diye dedim ama oynadıysan a yapcak bişey yok :KK76:

bende tam tersi oluyor canm onlara görünce sadece çok şükür diyor ve iyiki kendimi hep bir yerde durdurup hep bir sekide de telafi ediyorum diyorum bende tam tersine :KK70:fıstık gibi vücutlu hatunları görünce bir gaza geliyorum spor aşkım patlama yapıyor zararlı olmasa bunun iki katı yapicam yani ama fazlası zarar:KK70:

Ben iki türlü de gaza geliyorum. Kiloluları görünce de zayıflrı görünce de :KK53:

merhaba kizlar ya yine kiloaldim 56 50 olmusum offfffff ya.insallah yarina giderr yaaaa
b

Canım sen beslenme şeklini değiştirdin ondan olabilir.

kahvaltı: yarım haşlanmış yumurta,bir çatal peynir,3 zeytin,yarım dilim ekmek,çay

Ara: sade türkkahvesi,bir parça bitter çikolata(1minik küp şeker boyutu kadardı)

öğlen: 200gr çiğ köfte,bir bardak kefir

Akşam: bir bardak kefir:nazar:

spor yaadm ama bugün detaryli temizlikle ugrastm arkasindanda 2 saat parkda benim kızla kosusturduk bisiklet sürdük :KK66: :KK200: hala dışarıdayz :KK48:

kahvaltı: yarım haşlanmış yumurta,bir çatal peynir,3 zeytin,yarım dilim ekmek,çay

Ara: sade türkkahvesi,bir parça bitter çikolata(1minik küp şeker boyutu kadardı)

spor yaadm ama bugün detaryli temizlikle ugrastm arkasindanda 2 saat parkda benim kızla kosusturduk bisiklet sürdük :KK66: :KK200: hala dışarıdayz :KK48:

Bence bu hafta güzel bir sonucu hak ettik canım

dünki menum deadline deadline blonde ambition blonde ambition
sabah
1 kk peynir
1 haslnms yumurta
zeytin

oglen
1 muz kicuk
1 kase bugday asi corb
1 avuctan az yer fistgi

aksam
1 tabak kelle paca
yesillik

su 2 olmustur galiba)
1 saat yuruyus

bugunki menum
3 zeytin
3 findik
1 catal peynir
1 haslnmis yumurta

oglen
1 kucuk pisi
3 zeytin
1 kucuk muz

su uyuyana kadar 2 lt olur galiba
yuruyus 1.5 saat
aksami birazdan yiyince yazarim ins

İki günün menüsü de gayet iyi canım

:KK9:Menü güzel yarını sabırsızlıkla bekliyorum ;) sporu da sen yapmış say bence :KK48:

dünki menum deadline deadline blonde ambition blonde ambition
sabah
1 kk peynir
1 haslnms yumurta
zeytin

oglen
1 muz kicuk
1 kase bugday asi corb
1 avuctan az yer fistgi

aksam
1 tabak kelle paca
yesillik

su 2 olmustur galiba)
1 saat yuruyus

bugunki menum
3 zeytin
3 findik
1 catal peynir
1 haslnmis yumurta

oglen
1 kucuk pisi
3 zeytin
1 kucuk muz

su uyuyana kadar 2 lt olur galiba
yuruyus 1.5 saat
aksami birazdan yiyince yazarim ins
:KK9:Canm menülerin gayet güzel suyu da artırabilsen keşke ;)
Kahvaltı
Muz ceviz yulaf chia kuru üzüm türk kahveli yoğurt bir çay kaşığı zencefilli karışım

Akşam
Fırın tavuk yoğurt

Gece yatmadan zencefilli yoğurt karışımı

Spor bol temizlik birazda dışarda yürüyüş su ve bitki çayı blonde ambition blonde ambition deadline deadline
:KK9: süper canm ;)

Back
X