Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

elifcinoooommm

yarin yarismaya katiliyorsun sen deeeeeeeeeeee.

yaşasın "yancı" sıfatından kurtulcam inşallah, bu hafta kaç yüz gramcık verdiğimi merak ediyorum, yarın hepiciğinisle birlikte öğrencem. :sm_cool:

nerdesin seenn:oklava:
kahvaltın emziren anneye uygun değil:oklava:
kan şekerin düşer tabi canım benim
sen ben gibi abartma ama azar azar herşeyden ye e mi:1hug:
özledim seni yaaa
sık sık gelkaydirigubbakcemile5

döv beni cocoşum, döv beni deyince aklıma şu şarkı geldi, hani varya : "bayıra karşı yatır beni, tırmala beni, kaşı beni" kaydirigubbakcemile3 hakkaten kaşındım ben de biliyom..

hemmen savunmamı vereyim.. dönem sonu yaklaştığından, toplantı sayılarımız ayyuka çıktı.. yok yöneltme toplantısı, yok sbs semineri, yok rehberlik toplantısı, bunun il toplantısı, ilçe toplantısı, okul toplantısı ıvırı zıvırı bissürü.. tabi bu toplantılar sırasında süt izinlerimi de doğru dürüst kullanamadım, eve gelip sütümü sağıp, kafayı vurup yattım çoğu zaman.. efe de yine anneme kaldı :çok üzgünüm: herhalde bahar yorgunluğu da çok uyumama sebep oldu..

kk sürekli açıktı nerdeyse ama inanın ne yazdığınıza bile bakamadım..
bundan büüüle kendimi daha dinç hissediyom, bünye düzensizliğe alıştı herhalde -tatlicadiarzu-

hepiciğinizi çok özledim, cocoşum binim :1hug:
bhk yi de çok merak ettim, nerminimin dediği gibi "yavru ceylanımıs" o bisim
bu arada geçmişe baktım da az önce, khena ya nolmuş, niye banlanmış, haberi olan var mı

yaşasın "yancı" sıfatından kurtulcam inşallah, bu hafta kaç yüz gramcık verdiğimi merak ediyorum, yarın hepiciğinisle birlikte öğrencem. :sm_cool:

döv beni cocoşum, döv beni deyince aklıma şu şarkı geldi, hani varya : "bayıra karşı yatır beni, tırmala beni, kaşı beni" kaydirigubbakcemile3 hakkaten kaşındım ben de biliyom..

hemmen savunmamı vereyim.. dönem sonu yaklaştığından, toplantı sayılarımız ayyuka çıktı.. yok yöneltme toplantısı, yok sbs semineri, yok rehberlik toplantısı, bunun il toplantısı, ilçe toplantısı, okul toplantısı ıvırı zıvırı bissürü.. tabi bu toplantılar sırasında süt izinlerimi de doğru dürüst kullanamadım, eve gelip sütümü sağıp, kafayı vurup yattım çoğu zaman.. efe de yine anneme kaldı :çok üzgünüm: herhalde bahar yorgunluğu da çok uyumama sebep oldu..

bundan büüüle kendimi daha dinç hissediyom, bünye düzensizliğe alıştı herhalde -tatlicadiarzu-

bu arada geçmişe baktım da az önce, khena ya nolmuş, niye banlanmış, haberi olan var mı

hadi bakalım neyse işlerin yoğunmuş :içelim:
kurtuldun elimden sengözlerimebaksanab
benimd e denetim yaklaşıyor 15 haziran haftası kısmetse
şu aralar çok yazdığıma bakmayın denetimi geçene kadar belki yazmakta sıkıntı çekerm
ama ayarlamaya çalışcam siziseviyoruuummm
Elifim sana da çoook kolaylıklar diliyorum işlerinde

Geldim kızlar valla banlandımmı benimde haberim yok ama şöle bişi oldu..
benim kk ya kayıtlı mail adresim iş mailiydi işten çıkınca doğal olarak mail kapatıldı. kk dan gelen maillerde bana ulaşmayınca banlanmış gözüküyodum sanırım galiba herhalde büyük ihtimalleee delikafadulden ama editörümüz sağolsun mail yoluyla işi halletti ve beni yeniden hayata döndürdü... alkisalkisalkis mail adresimi düzeltti..

bende biraz yağcılık yaptım aramızda kalsınn kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar işte geldim yine aranızdayım ee ne var ne yok

benim kk ya kayıtlı mail adresim iş mailiydi işten çıkınca doğal olarak mail kapatıldı. kk dan gelen maillerde bana ulaşmayınca banlanmış gözüküyodum sanırım galiba herhalde büyük ihtimalleee delikafadulden ama editörümüz sağolsun mail yoluyla işi halletti ve beni yeniden hayata döndürdü... alkisalkisalkis mail adresimi düzeltti..

Hoşgeldiiiinn...hihoyyyt

Ben de bol bol yoğunluk var başka da bişi yok kaydirigubbakcemile3

Sen neler yapıyorsun bakalım ?

Nasıl gidiyor diyet ?

Çalışan anne olmak çok zor yaaa...Allah yardımcın olsun a.s.

Hoşgeldiiiinn...hihoyyyt

Ben de bol bol yoğunluk var başka da bişi yok kaydirigubbakcemile3

Sen neler yapıyorsun bakalım ?

Nasıl gidiyor diyet ?

bende evde pinekliyorum bol bol iş arıyorum görüşmelere gidiyorum. ev arıyorum bi taraftan. bi taraftan eksik eşya fiyatlarını araştırıyorum uygun olaraktan..
diyet valla ben geçen cuma gözlerime inanamadım 65 olmuştum üzüntüden canım çok sıkkındı. neyseki bu sabah 64,2 ye kadar geldim anlayacağın pek iyi gitmiyo diyet çünkü daha önceki kilom 63,9 du ve hedefim 1 haziran 59 kilo idi anlayacağın şafak karanlık
senin nasıl gidiyo

hadi bakalım neyse işlerin yoğunmuş :içelim:
kurtuldun elimden sengözlerimebaksanab
benimd e denetim yaklaşıyor 15 haziran haftası kısmetse
şu aralar çok yazdığıma bakmayın denetimi geçene kadar belki yazmakta sıkıntı çekerm
ama ayarlamaya çalışcam siziseviyoruuummm
Elifim sana da çoook kolaylıklar diliyorum işlerinde

az önce yine yazöıştım gitmedi :((
sağol canımcım, sana da kolaylıklar.. 15 hazirana kadar stresten koşturmacadan daha da fazla kilo verirsin herhalde dimi kaydirigubbakcemile2
ben de yaz tatilini dört gözle bekliyom, ama daha 1,5 ay var, 1,5 ay daha büüüle düzensiz bi şekilde devam edicez herhalde, ben en çok da efeye üzülüyom.. güya ek gıdalara başlatacaktım, ama bu zamana kadar tadına baktığı yicekler: elma, havuç, muz, patates, brokoli.. yoğurt bilem yapamadım.. :çok üzgünüm:

hoş geldiiin alkisalkisalkis

Çalışan anne olmak çok zor yaaa...Allah yardımcın olsun a.s.

çok sağol canım yaa, zor gerçekten de, aslında işimi kolaylaştıracak bi sürü unsur olmasına rağmen (çalışma saatim az, efeye annem bakıyor, gözüm arkada kalmıyor) yine de zorlanıyorum..

sağlık bakanlığından da milli eğitim bakanlığından da şikayetciyim :oklava:

ilk 6 ay anne sütü diye tutturan güruh; sadece ilk 2 ay izin veriyor.. madem 6 ay anne sütü, o zaman 6 ay izin ver dimi ama :oklava:

bende evde pinekliyorum bol bol iş arıyorum görüşmelere gidiyorum. ev arıyorum bi taraftan. bi taraftan eksik eşya fiyatlarını araştırıyorum uygun olaraktan..
diyet valla ben geçen cuma gözlerime inanamadım 65 olmuştum üzüntüden canım çok sıkkındı. neyseki bu sabah 64,2 ye kadar geldim anlayacağın pek iyi gitmiyo diyet çünkü daha önceki kilom 63,9 du ve hedefim 1 haziran 59 kilo idi anlayacağın şafak karanlık
senin nasıl gidiyo

Valla nasıl olsun...Hem annemler taşınıyor hem benim nikah-eşya derdim...
Malum biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz.Gerek mobilya seçiminde gerek nikah işlemlerinde o yanımda olmayınca zorlanıyorum.-tatlicadiarzu-

Diyetime ise eskisi gibi dikkat edemiyorum.Mesela 2 haftadır doğru dürüst spor yapamadım.Herhalde artık düğüne kadar böyle stresli ve yoğun olacak gibiyiz...
Valla kilo almayayımda başka bişi istemiyorum.Artık verdiğim 100gram bile olsa mutlu oluyorum :roflol:

hoşbulduk eliffff..
hazır evdeyken spor yapım o zaman 1 saat :dance: yoksa yarın şişkolar diye topic aççam kendimide baş şişko ilan etcemm alkisalkisalkis

Valla nasıl olsun...Hem annemler taşınıyor hem benim nikah-eşya derdim...
Malum biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz.Gerek mobilya seçiminde gerek nikah işlemlerinde o yanımda olmayınca zorlanıyorum.-tatlicadiarzu-

Diyetime ise eskisi gibi dikkat edemiyorum.Mesela 2 haftadır doğru dürüst spor yapamadım.Herhalde artık düğüne kadar böyle stresli ve yoğun olacak gibiyiz...
Valla kilo almayayımda başka bişi istemiyorum.Artık verdiğim 100gram bile olsa mutlu oluyorum :roflol:

evet ikiniz ayrı şehirde olunca daha zor tabii.. neyse mutlu teleşlar bunlar. para olunca herşey kolay da para bulmak olay :))) delikafadulden

ya senin hısına bayılıyodum sen yina başlarsın... inşallah daha çok kilo verirsin bende şu 59 u görsem bidaha 6 lı rakamları görmemek için elimden geleni yapcammm alkisalkisalkis tam 16 da gelcemm

bence geçen haftaki kadar kötü olmayacak herkesin resl dönemi aynı zaman denk geldiğinden böle oluyo bence.. bu hafta daha iyi olucaz dimiii alkisalkisalkis

Yulafcim bu sabahki kilom = 89.500

Gecen Hafta = 90.800 idim.. aslinda gecen haftaki cizelgemizi bulmaya calistim ama bulamadim..

bugun itibariyle 1.300 gr gitmis gorunuyor..

yarin sabah girebilirsem update ederim..

Herbal (90.800 / 89.500 / 1.3 / %1.43)

format buydu diimi yulaf?bi kontrol edersen sevinirim..

ee kizlar, benden bu kadar, hadi sizi de goreyim.. bu aksam yediklerinize dikkat edin.. aksam yemegi cok farkediyor nitekim.. sabaha daha hafif bir takim olalim :)) yalniz bu sozum yulafa diil .. yulafcim sen zaten hic bisi yemiyo gibisin. yulaf nasi yasiyosun o kadar az yemekle yaw.. ben beceremiyorum..

hepinize guzel bir dilerim..

eger yarin sabah yetisirsem yine listeyi update edicem..

kaptanim yarin hedef gunumdu.. bugun 600 gr kaybetmem lazim ki, 88li bir seyler goreyim tartimda.

bilmiyorum olur mu. olabilir de olmayabilir de. yine mi iskaliycam acaba.. yarin sabah kk de bulusmak uzere ..
kanada'dan sevgiler.. herbal :))

herbal'im gecen hafta 91,1 diye duruosun. ben mi yanlis goruorm.

bu durumda cizelgen su sekilde oluyor:

herbal ( 91,1 / 89,5 / 1,60 / 1,76%)

tebrik ediyorum seni canimcim.

Son düzenleme:
sabah: 1 kahve fincani ile lapa, 1 domates, pul biber, acisso
ogle: 2si1 arada
aksam: 1 kahve fincanindan az lapa, 1 domates, pul biber, acisso, 1 marul, 3 mercimekli kofte

bol bol su.

mercimekli kofte arada kacti kusura bakmayin. komsu yapmisti. bizde bilen olmadigi icin cok nadir yerim ben o yuzden canim cekti yedim kizlar.

acisso aci sos bu arada :)

Cok tesekkur ederim yulafcim..:1hug: olabilir canim. ben listeye ulasamadim. o yuzden gecen haftaki kilomdan emin degildim..
cok sevindim yaa, 1.600 gr :dance: cok sukur..

herbal'im gecen hafta 91,1 diye duruosun. ben mi yanlis goruorm.

bu durumda cizelgen su sekilde oluyor:

herbal ( 91,1 / 89,5 / 1,60 / 1,76%)

tebrik ediyorum seni canimcim.

Back
X