Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba coco cum, nasilsin canim? bir kac gundur cok yogundu.. sen de 1 kg verdin galiba digmi..
harikasin yaa.. tabii insallah karistirmiyorumdur.

ya yulafcim, cok merak ettim. bu bireysel de birinci olanlar kac kilo veriyoki? 1.600 verdim , hic bisi olamadim ama .. CADIARZU

turuncuuu cok dondurma yeme sakin.. :asigim: cok sevindim canim.. gerci sen dondurmalari da yakarsin bence..

khenaa guzel haberlerini bekliyoruz..

ee yulaf senin iste gelisme yok mu?

bize de tazminat paketlerimiz aciklandi.. bakalim ben de haziran sonu issizim.. :sm_cool: en cok da kizim sevinicek issiz kalmama :roflol:

merhaba coco cum, nasilsin canim? bir kac gundur cok yogundu.. sen de 1 kg verdin galiba digmi..
harikasin yaa.. tabii insallah karistirmiyorumdur.

ya yulafcim, cok merak ettim. bu bireysel de birinci olanlar kac kilo veriyoki? 1.600 verdim , hic bisi olamadim ama .. CADIARZU

canimcim kiloya degil yuzdeye bakiliyor. kilo olarak belki daha fazla versen de yuzde olarak daha dusuk oldugundan derecelendirilmiyor canimcim.

turuncuuu cok dondurma yeme sakin.. :asigim: cok sevindim canim.. gerci sen dondurmalari da yakarsin bence..

khenaa guzel haberlerini bekliyoruz..

ee yulaf senin iste gelisme yok mu?

bize de tazminat paketlerimiz aciklandi.. bakalim ben de haziran sonu issizim.. :sm_cool: en cok da kizim sevinicek issiz kalmama :roflol:

iste bir gelisme yok canim. yakinda 3. universiteden mezun olcam ama hala is yok. ciddi ciddi fazla oldugumu dusunmeye basladim. ozgecmisimden bir kac sey cikarmayi dusunuyorum o yuzden.

Kızlar kaçıncı olduk? Ay felaket stresliyim kızlar. Diyet falan hak getire. Canım dondurma istiyor benim, hava çok bunaltıyor..

4. olduk canimcim.
kacinci oldugumuzdan ote hayatcigimin aldigi 300 gram disinda herkes ya sabit kalmis ya da kilo vermis.

ay kaptancım yine çok güzel konuşup beni motive etmiş demek regl döneminde ekstra kalori harcıyoruz iştahım bi hafta önceden açılıyo yahuuu

haftasonu kimsecikler gelmemis.

ben dun sahile gitcem dedim ya gidemedim.
arkadasima gittim oglen. onlarda da sansima temizlik varmis.
annesi, o ve ben daldik temizlige.
ben 1 hali, 4 koltuk, 6 sandalye sildim.
sirf su ile iciceydim.
sonrasinda sahile gidecektik iste arkadaslarla bulusmaya. gidemedik tabi ki. aksam anne babasinin evde olmamasi sebebiyle de kendimizi koltuklara attik direk, eurovision sonrasinda da disko kralini izledik.
bgn idrar yollarimi usuttum direk. tum gun kivrandim evde.
neyse ki su anda iyiyim.

yediklerime gelince dun:
sabah: 1 kase nesfit
oglen: adana durum, 2 bardak kola
aksam: 3-4 adet cig kofte, 3-4 yaprak marul

durumu direk yakmisimdir o hareketle.

bugun:

sabah: yarim simit, 2 kucuk cay bardagi sekersiz cay, 1 yumurta
oglen: 3 grisini
aksam: 6-7 tavuk nugget, yesil salata

....
ne zaman görüşücez biz :delphin:
şurda ne yazıyosa o bhkcimm
ama en kısa zamanda olması temennisi ile, hafta sonları buluşabileceğimizi düşünüyorum ;)

ayy kaptanim canim, naaptin yaw.. :1no2:
15*5 = 75 kal. olcakti..:dilcikar:
sen ye ye 5 tane sonra da hedefime ulaşamıyorum de
25 kalori işte onlarlaelaelaelaelae

....

simdi 5 haziran da ben nasi 85 olucam?? bunu degistirsek mi acaba ne dersin? :utangac:
olmaaazzz :dilcikar:
şimdi 5 haizran kesin 85 diyomusun yani :uhm:
merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir
öpüyorum hepiniziiiii
hiç iyi deilim cocoumm :((
yarın kısmetse teslim edicem bu tezimii inşaallah
umarım Rabbim utandırmaz,
çok telaşeli, biraz heyecanlı ve full stresliyim,
bilgisayrımda en az benim kadar yoruldu, demidne beri kaç kere resetledim kendsini bilemiyorum :(

ayy tabi cok uzun surmese iyi olur issizligim ama, biraz tatil iyi olabilir..
inşaallah hepimzin hakkında hayırlısı olur herbalim,
kadere inanan kederden de emin olur, herşey bizim için
lakin inş. uzun sürmez, güzel ve kafana göre bir iş bulursunuz sen de yulafcım da khenacım da :Saruboceq:

Kızlar kaçıncı olduk? Ay felaket stresliyim kızlar. Diyet falan hak getire. Canım dondurma istiyor benim, hava çok bunaltıyor..
kuşuum çok yeme emi, bak haftaya 1. olcaz inş.
14. takım 3 haftadır 1. oluyormirmirmirmir, çok fena bir durum:delphin:

....
ben 1 hali, 4 koltuk, 6 sandalye sildim.
....
oh oh
kolay gelsin en diyim
heryerin ağrıyordur şimdi senin canikom
bende bugün tüm gün yazlık kışlık değişmi yaptım dolabımda, sonrasında da oturdum bu güzel tezimin başına,
umarım ayrın tez hcoam bir sorun çıkartmaz da, hayırlısı ile teslime debilirm inşaallah:Saruboceq:

görüşmek üzere arkadaşlarımm:1hug:
sizleri seviyorum,
ne olur duanızı eksik etmeyina.s.

merhaba coco cum, nasilsin canim?

sağolasın canım benim ne olsun iyiyim işte yine hafta başı geldik işyerine.
bu arada iş konusunu okudum umarım en kısa sürede istediğin niteliklerde br iş bulursun canım
ben mi kaçırdım bilmiyorum neden işten çıkardılar toplu çıkarım mı var?
sıkma canını e mi
herşey olacağına varır

haftasonu kimsecikler gelmemis.

ben geldim selam bile verdim:dilcikar:

Allah yardımcın olsun canım yaaa
umarım bugün verirsin de rahata eresin
haber et bize

günaydın millet...
bende bu aralar bol erik yiyorum evet bağırsakları çalıştırıyor hem de çok güzel

Günaydın takımcım....

Herkese Hayırlı bir hafta diliyorum..

Çok güzel bir haftasonu geçirdim.Nihayet mobilyalarımızı da aldık.Sıra geldi gelinliğeee :lepi:

Kaçamaklara gelinceeee :icecream:
Evet kaçamaklarım oldu ama sabah tartıldığımda 200gr vermiş olduğumu görünce çok ta takmadım doğrusu.sırnaşık şey

Bu arada sonunculuktan sonra 4.lük baya iyi geldi doğrusu.Umarım bu hafta da güzel bir derece alırız.

bilgisayrımda en az benim kadar yoruldu, demidne beri kaç kere resetledim kendsini bilemiyorum :(

görüşmek üzere arkadaşlarımm:1hug:
sizleri seviyorum,
ne olur duanızı eksik etmeyina.s.

Kaptancım senide bu tez işi çok yordu yaaaa..Valla böyle okudukca üzülüyorum :1hug:

Umarım artık bi sorun çıkmazda sen de rahaaat bir nefes alırsın artık kaydirigubbakcemile5

Günaydın takımcım....

Herkese Hayırlı bir hafta diliyorum..

Çok güzel bir haftasonu geçirdim.Nihayet mobilyalarımızı da aldık.Sıra geldi gelinliğeee :lepi:

Kaçamaklara gelinceeee :icecream:
Evet kaçamaklarım oldu ama sabah tartıldığımda 200gr vermiş olduğumu görünce çok ta takmadım doğrusu.sırnaşık şey

Bu arada sonunculuktan sonra 4.lük baya iyi geldi doğrusu.Umarım bu hafta da güzel bir derece alırız.

mobilyalarınız hayırlı olsun canımcım

verdiğin 200 gr da :lepi:

Back
X