Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar ben geldim ama hemen gidicem.. basim cok fena agriyo, hafta sonu ve p.tesi tatil olunca hep disardaydik.. burda da havalar birden acaip sogudu ne oldu anlayamadik.. ben de usuttum galiba..
coco cum seni gordugume cok sevindim.. 19 mayis dun gece aklima geldi, mesajlardan sonra.. -tatlicadiarzu- neyse sevildigini ogrenmis oldun :1hug: ohh bhk da geldi.. takim tamam.. kizlar bugun tekrar yazamayabilirim.. bi agrikesici alip yatayim.. iyi olursam donerim.. olmazsa yarina gorusuruz.. optum sizleri... a.s.
selam kızlar 1. iş günüm ilk başlarda yoğun sonrasında sıkıcı ve boş geçti..
işleri verdiler bitti bitince işsiz kaldım ole oturdum akşama kadar sıkıldım. bide kötü olan patronlarla aynı odadayım. masada 2 pc var birinden nete girmek yasak muhasebe programı olduğu için.. diğerinden nete girebilirsin dediler ama ekranım direk patrona bakıyo nasıl nete gireyimki msn de yasak değil dedi ama ben msn yi açınca akşama kadar muhabbetet dalıyom. bide yemek dışardan geliyo ekmek arası falan senağlama buna daha çok üzüldüm zaten.. ben ne yicem şimdi evdenmi götürsem acaba yada bi öneriniz varsa söylermisiniz. k fleks falanmı yesem :uhm:
kısacası 1. gün böyle bitti..
günaydın BHKcım
hadi cococum bi sen bi ben :1hug:
motive lazım bize di mi ama![]()
canım yaaa
aynen
biliyor musun inan sen gittin
benim motive azaldı
her gün yazmana alışmışım
aman bir daha gitme biryerlere-tatlicadiarzu-
buradan hergün paylaşım şart
bu aralar kaçamaklarım oldu da
hem dee baya kaçırdımklava:
sabah işe gelirken düşündüm
yazın görümcem gelecek eltim gelecek
biz biryerlere gitcez kısmetse
eee beni eski halim gibi görsün herkes istiyorum kötükedihüso
aman neme lazım şişmanlamışsın derler deli olurum haaa
işte bunları düşündüm de birden başlamaya karar verdim yine diyete :1closedeyes:
aman yok eşim olmadan bi yere gitmem bi daha.
tövbe ettim,
sinir oldum geldim zaten..
ay cidden öle beraber bi tatil olayı varsa kesin vermeye çalış daha cococum.
insanların ağzı torba değil.
doğum yapmışsın,
sana kalkıp kilo almışsın diyolar.
bizzat yasadım geldim.![]()