Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hm ok..
neyse daha vakit varmış biraz daha..

bu arada kaptanım kaptanım,
ben yine isyan bayrağını kaldırıyorum.
nerde yeni kurallarımız??

yeter bu ıssızlık :delphin:

huhuuuu kaptanınız geldiiiii
eteğinde yeni kurallar ileeeea.s,

kaptanim 30 nisan hedefine az kalmis. hatirlatayim.

......

benim bi seyleri degistirmem, ya da yeni bi seyler katmam lazim.. haa bi de farkettim ki, ben de stresten atistiyorum.. bu aralar is stresi sanirim..
birşeyleri değiştirirken mesela biz nasıl yardımcı olabiliriz ki bu sürece hı??

günaydın takımcım...

walla kaptancım ben bu kurallar konusuna sonuna kadar destek veriyorum.
hadi bekliyoruz neymiş bakalım bunlar.........
memlekette kilo almamış olmak bana süper iyi geldi..
hımm o zaman ilk kural:

yediklerimizi saatleri ile beraber yazacağızzzz :)
aslında bilindik ve tanıdık bir kuralll
fark şu: diyelim bugün yazamadık, ertesi gün, yine yazamadık, sorun yok.. ama ilk takıma girdiğimizde tüm eksik günleri yazacağızz.. o yüzden eğer unutacağınızı düşünüyorsanız tekrar bir defter tutmanızı önereceğim sizlere,
sizler gün gün yediklerinizi girdikçe bern de kendi bilgi tabanıma gireceğim..
bunu kabul etmeyenler lütfen söylesin, bir proje düşünüyorum çünküüü
bu konunun yaptırımları da olacaaakka.s

not: bhk"cım süppersin, memlekette kilo almadığın için teşekkür ederimhihoyyyt

.....İşe ayaklarımı sürükleye sürükleye geldim resmen ama hiç halim yok...COLOR]

tüh ya geçmiş olsuun canımcım, bizi de haberdar et olur mu a.s

...
ses yok seda yok
insan kafasını dinliyor :)
cocum sen taş mı attın bakiym kimseler yok diye hıııııkaydirigubbakcemile2

sabah: lapa
oglen: 3u1 arada
aksam: lapa
lapa sonucunu yarın görüceeezzzz:teytey:

....ben ne yicem şimdi evdenmi götürsem acaba yada bi öneriniz varsa söylermisiniz. k fleks falanmı yesem :uhm:
kısacası 1. gün böyle bitti..
canikomm
cocumun önerisine katılıyorumm
çorba salata en iyisii
dışardan geliyorsa da pide yemiyorsun a.s
köfte ve döner ama sadece etini, ekmek yooookk, herbalim sen de duuuuyyyyyykaydirigubbakcemile
bu arada günaydın kızlar

dün yediklerimi aynen yazıcam ama kaptan beni mahvedecek
neyse katı kurallar gelmeden kaçamak yaptım :1shok:
kural sonrası sıkarım dişimi napiyim:smiley-cool:

sabah:
ekmek arası peynir
nescafe

öğlen:
5 çatal tel kadayıf
yoğurt çorbası
patates oturtma

ara:
2 adet ülkerin eti pufu alkisalkisalkis
çikolata şakkıdı

akşam:
yoğurtlu calla
bolca ekmek naniknanik
1 paket biskrem:dilcikar:

günaydın takımcım ...

:bbo::1shok::1shok:
bugün 2,5 lt su içiliyorrrr:içelim:
nescafe de yookkk:dilcikar:

........
işte bunları düşündüm de birden başlamaya karar verdim yine diyete :1closedeyes:
biz diyet yapmıyoruuuuzzzzzz:dilcikar:
sağlıklı besleniyoruuuzzzzkaydirigubbakcemile2

hm ok..
neyse daha vakit varmış biraz daha..

bu arada kaptanım kaptanım,
ben yine isyan bayrağını kaldırıyorum.
nerde yeni kurallarımız??

yeter bu ıssızlık :delphin:

aynenkaydirigubbakcemile5

taze çıktı fırından kurallaaarrrrrrkaydirigubbakcemile4

devamı geliyor tabiiii

kızlar şu 6. maddemiz vardı ya, onu yatarken, uzun otururken, uyumaya hazırlanırken, ayakta her türlü yapabiliyorsunuz bizzat denedim, denettim ablama da
sonuç çok başarılı muuuttlaka yapalım olur mu, bir seferde sadece 60 saniyenizi uyırmanız yeterlikaydirigubbakcemile5

ok kaptancım süpersin..
ben deftere yazıcam bugünden tezi yok,
saatleriyle beraber..:lepi:

bakın bakın :

bu konuda kalişim fıstıgımı taktir ediyorum kural şu uyan uyar uymayan eyvallah diye biliyor ...:1hug:en güzelinide o yapıyor bence .....
bizde 6. takımda mezereti olmadan 3 gün girmeyen uyarılıyor 2. dede çıkarılıyor .... aynı şey bildirim yapmayanlar içinde geçerli .... ve takımızda paylaşım digertakımlara göre iyi ... bu kuralları diger takım kaptanlarınada tavsiye ederin ...a.s

huhuuuu kaptanınız geldiiiii
eteğinde yeni kurallar ileeeea.s,

...........
cocum sen taş mı attın bakiym kimseler yok diye hıııııkaydirigubbakcemile2

.......................

:bbo::1shok::1shok:
bugün 2,5 lt su içiliyorrrr:içelim:
nescafe de yookkk:dilcikar:

oley kaptan kurallarıyla geldiiiidelikafadulden

taş atmadım yahu hakkaten atölyedeyim makineler susunca kafamı dinliyorum da öğlenleri kaydirigubbakcemile3

sabah nescafe içtim bile laelaelaelaelae
suyu içerim kaptanım da
eve gidince de kahve içeyim diyordum onu içmem artık:utangac:

kaptanimiz kural koyuyor da hangimiz yerine getiriyoruz?

sahsen ben aklima geldikce yapiyorum. duzenli yapamiyorum.

kuralların yaptırımı yok ki canım..
diğer takımların kurallarını okuyorum ara ara.
2 gün şöle şöle yapmayan,
şu kadar gün paylaşımda bulunmayan vs uyarı alıyor sonra bi ikincisinde takımdan gönderiliyor.

katı kurallar lazm demek ki =)

benim mekik cekmem lazim mesela.
baska biseyim yok yani.
gobegimden baska biseyim kalmadi kilo olarak.
arkadaslarim da arkadan taş olmussun hic fazlalik yok ama onden gobegini yok etmen lazim diyorlar.
mekik cekiyor muyum?
hayir :)

bu arada kaptancım,
kuralların hemen akabinde yapılmaması durumunda devreye girecek yaptırımları da bekliyoruz.
ancak o zaman etkili olur diye düşünüyorum ben..

di mi cococum :jeyyar:

of kizlar ders calismaktan biktim usandim.
kafam basmiyor artik anlamiyorum.
bos bos bakiyorum.
az kaldi diye kendimi telkin ediyorum..

bakın şuna da Allah aşkına,
bayıldım ben:)

Paylaşımlarla ilgili son mesajları okuyunca gerçekten çok şaşırdım :1shok: neden derseniz ? diyin hadii delikafadulden Tamam söylüyorum takımımızda sürekli paylaşım yapıldığı halde Kallisim ve ben sızlanıyorduk neden istediğimiz düzeyde değil diye. Şimdi yazılanlara şöyle bir göz atınca takım olarak çok iyi noktada olduğumuzu görüyorum.Ancak bundu gerçekten etkili noktalar var.
Örneğin
gelecekte bizle paylaşım yapacakta diye kimsenin keyfini beklemiyoruz .Yalvar yakar takıma gelip tek paylaşımla kalanlar asla beklenmeden güle güle deniyor zaten (kimse kusura bakmıcak bu noktada):1closedeyes:
2. bir noktada üye alırken ne ben nede Kallisim( mecbur olmadığı halde hem kaptan hem daha tecrübeli) birbirimizle fikir alışverişi yapmadan karar vermiyoruz buda gerçekten önemli .
3. sü Kallisimin ve benim bir avantajımızda editörlükten dolayı diğer konularda sürekli mesaj taradığımız için gerçekten bu desteğe ihtiyacı olan arkadaşlarımızı yönlendirebilme şansımız oluyor .yada mesajlarından üyeyi biraz tanıma şansı bu yolla 2-3 arkadaşımız katıldı aramıza :emir_bebek:

Diğer noktada arkadaşlar. Heyecanın ,paylaşımların düştüğünü hissettiğimizde yaptığımız müdaheleler( biz darse diyoruzz günlüğümüz bile var kaydirigubbakcemile3 ) Bunlar neler mesela
1 Takip edeniniz vardır elbet öreneğin cuma günleri yapılan takım içi analizleri . Bireyin kendisini takım içinde nerde olduğunu görmesi gereken tebriği yada iteleyici sözleri duyması bunu bu haftaya kadar ben yapıyodum ama en son darbe olayında .Takımdaki arkadaşların dönüşümlü yapmalarına karar verdik bakacağız kemler neler çıkaracak umuyorum herkes kendi tarzınca eğlence katacak olaya kaydirigubbakcemile2
2. si takım arkadaşlarımıza hepimizin işine yaracak ödevler( sorumlulklar ) verdik mesela bu hafta 5 kişiye . Üzerinde yoğunlaştığımız yada takım içinde tartıştığımız konularla ilgili bilgi toplamasını yada kk dan link getirmesini istedik .Mesela bijoux arkadaşımız bizlere diyette kullanacağımıs süper yemek tarifleri getirdii. Reyhan annem su ile ilgili bilgiler taşıdı.xTABUCUM bebeği hasta olmasına rağmen bunu bahane etmedi nasıl ne zaman yürüyüş yapacağımızdan tutud-nda tariflere kadar eşşiz bilgilerle donattı bizi. kaydirigubbakcemile5 sportiecimden bize kol göğüs egzersizleri planı hazırlamasını istedik .Aklıma gelenler bunlar şimdi.
Ayrıca takımımzda birde (aksamalar yaşansada) eşleşme usulü getirdik .Her kişiyi iki kişi denetliyor yediği içtiği yaptığı spora içtiği suya kadar 2 kişinin denetlemesinin nedenide biri gelmez ise diğerinin devreye girmesi için buda etkili oluyor .yediklerimizi yazmak hesap vermek duygusu.
Bazende takımımızın paylaşımı nerdeyse Bir derdim var köşesine dönüyor. Biz hayata dair yaşadığımız herşeyi gerçekten paylaşıoruz Şeniz

Özetle söylemek istediklerim bunlar arkadaşlar. Evet istemeyene iterek kakarak hiç bişi yaptırımayız ama biraz destekle çok şey yapabilir. Hepinize kolay gelsin

bu arada kaptancım,
kuralların hemen akabinde yapılmaması durumunda devreye girecek yaptırımları da bekliyoruz.
ancak o zaman etkili olur diye düşünüyorum ben..

di mi cococum :jeyyar:

aynen canım
kural olur eğer yaptırım olmazsa işe yaramaz
sonuçta dünya bu yaptırımlar üzerine kurulu değil mi?
kaptanım bekliyoruzzz

geldiğimden beri elifcinoyu göremedim ben:uhm:

ben de göremedim ne zamandır
merak ediyorum Elifi

şimdi
madem BHK cım ikidir 5. takımın güzel kurallarını paylaşıyor bizimle
ben de bir anımı anlatayım

ben BHKnın tavsiyesi üzerine :1hug:
takımlara girmeye karar verdim
ve araştırmaya koyuldum
ilk yazdığım takım 5. takımdı
paylaşımı en çok olanı seçmiştim kendimce:jeyyar:
ama boşyerleri yoktu:1no2:
KALLıSTE sağolsun bana dedi ki
NRMYNye selamımı söyle onlarda boşyer vardı
veee o günden sonra deneme sürecine alındı ve 1 takımcımla işe başladık
sizi seviyorum
kaptanımı çok seviyorum:içelim:
o günler geldi aklıma da anlatayım dedim :)

Back
X