Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam edelim
öğle: 5 yaprak dolması, 3-4 kaşık yoğurt
ara: 2 avuç yeşil erik
akşam: 3 kaşık yoğurtlu sarımsaklı sossuz makarna, 4 kaşık bakla
ara: 2 avuç yeşil erik
kızlar manyak gibi erik yiyorum ben,ayılırım hiç kaçırmam. Akşam saat 11 hala erikleri aşırıyordum mutfaktan:))
Pazartesi
Sabah: 1 küçük dilim köy ekmeği, 1 peynir, 3 zeytin, 1 bardak çay, domates, salatalık, biber.
ara: şekersiz çay
öğle:.....
nesecim bende katılıyorum sana .... veremeyenler ölçülerini yazsın......
Hayatım sana da eşin kilolusun o yüzden çocuğumuz olmuyor diyor mu? Bu yüzden hırs yaptım vericem inşallah..Az kaldı inşallah sen neler yapıyorsun bebiş için???
nesemesecim gecen diğer bi topikte okudum,
erik baya kalorili diye.
cok üzüldüm inan,
hem de cok şaşırdım.
ben de yeşil eriğe bayılanlardanım çünkü..
neee :1shok:
inanmıyorum ya :çok üzgünüm:
çikolatam benimki de laf olsun işte ben nerdeyse senin başladığın kilodayım hala:)) almaya da devam ediyorum. Laflar kendime sakın alınma...Ben bir ölçü vereyim gör bak sanırsın ki bidon:)):roflol:
nesemesecim gecen diğer bi topikte okudum,
erik baya kalorili diye.
cok üzüldüm inan,
hem de cok şaşırdım.
ben de yeşil eriğe bayılanlardanım çünkü..
canım diğerlerine bakınca daha masum görünüyor gözüme..
İnan inan. Bakalım kilo verince ne mana bulacak?? Dua edin canım bize..
yok canım yaa...
benim ölçüler de mazum sınrlarda değil yani -tatlicadiarzu-
aman napalım viriyoruz işte di mi ama laelaelaelaelae
ayyy olamaaaazzzzsenağlama
dualarım seninle... Rabb'im hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin Neşecim.
pufff
hadi bu seferlik de iyimser olup haftasonu olduğu için diyelim:bbo:
Şişli'deki bir dürümcünün reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır.
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir.
Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
ıcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
ıç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır. Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz! :roflol::roflol::roflol:
ay turuncu masallah yaa, aksam yemegine bak.. 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz, 1 dilim peynir.. ne guzelmis.. doydun mu peki canim? fisfisfis ben de boyle bi seyler yapabilsem ne guzel olur yaa.
neşecim benim eşim bende rahatt.... cidden öle mi dedi.....dememiştirrr(((
güzelim ben işte 4 ay tedavi oldum olmadı ama.... şimdi ara verdim haziranda bir tane prof bulduk. ankara ünivertsende hoca. ona gidece zbakalım... ne diyecek.... öfffffffff pöfffffffffff...... Rabbim hayırlısını versin......sen ne yaptın
cococum bugün işin cok heralde :çok üzgünüm:
selam canım
yaa bahsetmiştim ama sen belki de manisadaydın haziran ortasında denetimim var ankara tse den gelecekler de o nedenle bu ara biraz yoğunm. ama hiiiç burdaki gelişmeleri kaçırmıycam merak etmeyin :lepi:
sabah yulaf yedim kızlar. nası lanlatayım :)
geçen yulaf alırken yan tarafında da k fleks duruyordu. ondan da aldım. eve gelince minik poşetlere 3 kaşık yulaf 1,5 kaşık k fleks koydum. böyle 30 tane felan ayarladım. bir de pet bardak aldım evden bolca. 1 adet de kaşık tamamdır :)
artık sabahalrı kısmetse bunu yiycem. ama aynı olmasın diye bazı günler içine elma armut peynir vs getirebilirim:1closedeyes:
işte böyleeeesengözlerimebaksanab