Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ooh afiyet bal şeker olsun...bol bol süt olsun bebişe kaydirigubbakcemile2
Bak yulafın içerisine biraz kuru üzüm,kuru kayısı,kuru erik de doğrayıp karıştırabilirsin..(tabi seviyorsan)
Ben markette sade yulaf yerine eti müsli alıyorum.Onun içerisinde kuru meyveleride oluyor.

ayyy iyi aklıma getirdin
kuru kayısı ve erik pestili
bayılırım bunlara
hemen eve gitsem :)

selam kızlar
ben geldim
kusura bakmayın giremiyorum nete ama inan aklımdasınız..
iş güç o kadar çokmuşki bu işyerinde sabah işe bi gidiyom bi bakıyom saat 16,30 olmuş ne sabah kahvaltı ne öğle yemeği aklıma geliyo :( çokk kötü beslaniyorum :(((
sizi çok özledim yaaaaaasenağlama
burda saatlerce konuşmayı özledim

selam kizlar, bugun hic bi sey yemedim.. oruca niyetlendim, aksam artik cok gec oluyor..

khenacim, olsun canim ya is olsun da. kisa surede buldugun icin cok sanslisin.. dusunsene ayni ise girebilmek icin bekleyen kimbilir kac kisi vardir..

bhkcim canim, nrymn gezmedeydi ya, belki yorulmustur.. dinleniyordur. insallah hasta felan olmamistir. yoksam buralara ugrardi mutlaka.. bence kendini toparlar toparlamaz gelir..

dün yediklerim:

sabah:
yulaf - k faleks + süt
çay

öğlen:
pilav
patates yemeği
tatlı

nescafe

akşam:
çorba
tavuk

soda

günaydın hanımlar....
dün ki yediklerim...
sabah kahvaltı
öğlen.........
akşam
salata, light mayonezzli bol yoğurtlu rus salatası, iki kaşık yeşil fasulye, azda yoğurtlu ıspanak....
az da dondurma yedim yemekten sonra....

günaydın takımcım..

günaydın günaydın günaydııınnnn

can kuşlaarıımmm ben geldiimmmm
günaydın herkesee günaydın n günaydıınnn
hafta sonu bildiğiniz üzre adanada idim
çok yorucu bir yolculuktu yahuuu
sadece 1 günlüğüne kalınıp dönülen gezmeler artık beni çok yoruyor onu farkettima.s
otobüs müthiş yorucu idi, ama izleidğimiz film biraz olsun o yrgunluğu unutturdu
96 saat ismi filmin, fırsat bulursanız siz de izleyebilirsiniza.s
Allah herkesin yavrusunuz, özellikle kızlarını korusun inş.

bu arada otobüste giderken, uyumaya hazırlanırken hep buraya yazacağım şeyleri düşündüm durduumm :)
hafta sonu neler oldu hemen aktarayım..
abim yumrutalıktaki hidro elektrik santralinde çalışıyor, ve baharda güzel bir şenlik düzenliyor bu işyeri çalışanlarına, işte çoxukları için oyun evleri, kuklalar, yarışmalar, çekilişler, konserler.. ve yemek :) 1 adana dürüm yedim sadecea.s ama hıhıımm
genel olarak toparlarsak:

24.05.2009

sabah: 4-5 patates kızartması- ayalrdır yemedğim için hadi yiyim dedim
yarım dilim ekmeğe sürülmüş çukulata- aylardır yemiyordum, yeğelerimle hadi yiyim dedim-tatlicadiarzu-
biraz simit, 2 dilim peynir, 3-4 ev yapımı adana zeytini, 2 bardak şekersiz çay
öğlen 1 kornetto, 1 bardak gazoz (şenlikteydik ya)
ara 1 bardak ayran, biraz patlamış mısır
akşam (hala şenlikteyiz) 1 adana dürüm, 1 bardak ayran

ilginin(3 yaşında süslü bir kız çocuğuuu) peşinde çook koştum ama ordan oraya baya iyi spor oldu hehe :)

25.05.2009

sabah: 2 dilim ekmek ve soğanlı yumurta, 3-4 zeytin, 1 bardak şekersiz çay

öğle: damla sakızlı 1 türk kahvesi, külah dondurma

akşam üzeri saat 5-6 gibi pikniğe gittik vee: 1 tabak sarımsaklı köfte (adanaya özgü), domates, biber

akşam: 8 gibi de kek yapmıştık ilgi hanım ile beraber, ondan bir dilim ve çayy
sonra da otobüüsss

otobüsteki ikramlardan hiiçç yemedim:dilcikar:

vee düünn

25.05.2009
sabah 1 dilim ekmek, peynir ve 2 zeytin, domates biber

öğlen: 2 çorba kaşığı mercimek çorba 2 yemek kaşığı etli bamya, onları da tam yiyemedim :utangac:
1 dilim börek:1shok: cacık

akşam: 3 köfte, yoğurt, salata

vee hemeeenn uyudm yahuu
acayip yorulmuşum da yoldaaa

şimdi bi kahvltı edip geliyorum can kuşlarıımm:1hug::1hug:

ve geldiimmm
2 dilm kepek ekmek arasına skıştırılmış çeçil peyniri ile yapılmuş 1 tost, 1 yeşi 2 siyah zeytin, domates biber ve biraz bal, bir tane de ceviz yedim, 1 bardak şekersiz çay ile birlikte bugün memur eğitiminin 2. günü ve biraz geç başlıyor dersler
o yüzden şu eski işyeri ile alakalı tezminat meselesini halledelim deidk arkadşalarla, notere gideceğiz inş.

kaptanınız yesin siziiii bhkcıma.s.

şimdi kurallara bir göz atalım:

aklıma daha çok kişisel kuralalr geldi, mesela bhk, çelik, coco ve elifcino haftada bir defa necsafe içecekler, o da şekersiz ve bol sütlü
günde 1 defa da yeşil çay içmelerini istiyorum, saat 23:00 mesela, yavrukuşlar uyuduktan sonra
abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım

herbal, nrmyn, yulaf, hayat, khena, turuncu ve flawless günde iki defa yeşil çay içecekler, saat 11:00 ve saat 15:00
abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım

neşemeşe, hayat hamiş durumlakrında dolayı yeşil çay için zorlayamayacaım ama abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım

günde 2lt su içmeyen 2 gün takıma girişi yasak,

günlük paylaımda bulunamayabilriiz ama her gün yediklerimizi, geçmiş ile birlikte not edip aktaracağız, bu çok önemli arkadşalr bir bilgi sistemi oluşturuyorum, lütfen buna fikkat edelima.s
şimdi yazdıkalrınızı toparladım mesela, arada yazılmayan günler var, onları da tespit edipi, isteyeceğim ilgili kişilerden

şimdi zaten takım kuralımız var diskalifiye olayı ile ilgili: 2 defa mazaretsiz paylaşım yapmayan diskialifiye oluyor biliyorsunuz, bu sert ve ağır bir kural bunu unutmayalıma.s

bhk ve çelik

coco ve elifcino

hayat ve neşemeşe

khena ve turuncu

nrmyn ve flawless

herbal ve yulaf

denetim takımları böyle, ancak partneriniz girip sizinle ilgilenemedi ise ve üzirnden en az 2 gün geçti ise yulaf ve ben paylaşımlı olarak kişileri denetleyeceğiz:
denetleme konuları şunlar:
abur cubur konusundaki yasaklar
6 madde kuralı
cuma günleri bildirim konusundaki denetimler
haftalık kilo takibi (verdi -veremedi, veremedi ise nedenini kişiye değil, partnerine sorucama.s)

şimdilik toparlayabildiklerim bunlaarr
haydi bakalım gazamız mübarek olsunkaydirigubbakcemile2

ben önce notere, sonra da eğitimime gidiyorum can kuşlarıımm
sağlıklı kilo vermeler dileriiimmm

kuralalr konusuna eklemler ve öneriler var ise akşama aırım onalrı da
öperimmmmma.s.

madem öyle,dün yediklerim:

07.30-----> kuru kayısı suyu

08:15-----> 1 kase sütlü kuru üzümlü yulaf ezmesi

10:15-----> 5 tane sunta bisküvi,2si bi arada nescafe

15:30-----> 1 kase yoğurt, 5 tane sunta bisküvi

17:00-----> 3 kaşık yağsız pilav,az yoğurt, 2 kaşık barbunya

kaptanınız yesin siziiii bhkcıma.s.

şimdi kurallara bir göz atalım:

aklıma daha çok kişisel kuralalr geldi, mesela bhk, çelik, coco ve elifcino haftada bir defa necsafe içecekler, o da şekersiz ve bol sütlü
günde 1 defa da yeşil çay içmelerini istiyorum, saat 23:00 mesela, yavrukuşlar uyuduktan sonra

herbal, nrmyn, yulaf, hayat, khena, turuncu ve flawless günde iki defa yeşil çay içecekler, saat 11:00 ve saat 15:00

neşemeşe, hayat hamiş durumlakrında dolayı yeşil çay için zorlayamayacaım ama abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım

günde 2lt su içmeyen 2 gün takıma girişi yasak,

günlük paylaımda bulunamayabilriiz ama her gün yediklerimizi, geçmiş ile birlikte not edip aktaracağız, bu çok önemli arkadşalr bir bilgi sistemi oluşturuyorum, lütfen buna fikkat edelima.s
şimdi yazdıkalrınızı toparladım mesela, arada yazılmayan günler var, onları da tespit edipi, isteyeceğim ilgili kişilerden

şimdi zaten takım kuralımız var diskalifiye olayı ile ilgili: 2 defa mazaretsiz paylaşım yapmayan diskialifiye oluyor biliyorsunuz, bu sert ve ağır bir kural bunu unutmayalıma.s

bhk ve çelik

coco ve elifcino

hayat ve neşemeşe

khena ve turuncu

nrmyn ve flawless

herbal ve yulaf

denetim takımları böyle, ancak partneriniz girip sizinle ilgilenemedi ise ve üzirnden en az 2 gün geçti ise yulaf ve ben paylaşımlı olarak kişileri denetleyeceğiz:
denetleme konuları şunlar:
abur cubur konusundaki yasaklar
6 madde kuralı
cuma günleri bildirim konusundaki denetimler
haftalık kilo takibi (verdi -veremedi, veremedi ise nedenini kişiye değil, partnerine sorucama.s)

şimdilik toparlayabildiklerim bunlaarr
haydi bakalım gazamız mübarek olsunkaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin kaptancım....
Günde 2 bardak yeşil çay içme olayına tamam diyorum ama şu içme işini ben tam anlayamadım.Şimdi 2lt su içmezsek takıma giremiyecekmiyiz ?
Yani diyelim ki bugün 1,5 lt içtim.Takıma girip "bugün sadece 1,5lt içebildim,2 gün aranızda olamıyacağım maalesef"mi diyeceğiz :uhm:

İkincil olarak birbirimizi denetleme kuralları gelmiş.Bana da khena arkadaşım düşmüş ama herkesinde bildiği gibi khena arkadaşım çok yoğun ve topice çok nadir girebiliyor.Hal böyle olunca birbirimizi nasıl denetleyeceğiz ki ?...Sürekli khena ile irtibatta olabilmem gerekiyor ama buda çok zor gibi..
Açık söylemek gerekirse bu denetim işinin çok bi faydası olabileceğini düşünmüyorum.

Son olarak şunu söyliyeyim ,26 haziran da takımdan ayrılıyorum.Yani tam 1 ay sonra işi bırakacağım için artık topice giremiyeceğim.Mecburen takımdan ayrılmak durumundayım yani..:sm_confused:

Dün yediklerim :

08,30 : 2 dilim kepekli ekmek,1 dilim peynir,1 bardak süt
12,00 : 2/4 yağsız gözleme,1 kase çorba,domates- salatalık
15,00 : 1 avuç erik (6-7 tane)
19,00 : 1 dilim ekmek,1 dilim karpuz,1 dilim peynir,4-5 adet kızarmış biber

madde 1 : 2 kupa
madde 2 : 1 lt
madde 3 : yoğurt yerine süt içtim
madde 4 : /
madde 5 : çok şükür
madde 6 : hiç aklıma gelmedi

takımcım bugün garip şekilde bi şeyler yemek istiyor canım.
ne bileyim börek makarna dürüm çiğköfte vs gibi şeyler.
yediğim zaman da nasıl pişman olucam biliyorum..

ama bi mutsuz hissediyorum kendimi nedense..

en az zararla nasıl atlatabilirim ben bu günü:uhm:

takımcım bugün garip şekilde bi şeyler yemek istiyor canım.
ne bileyim börek makarna dürüm çiğköfte vs gibi şeyler.
yediğim zaman da nasıl pişman olucam biliyorum..

ama bi mutsuz hissediyorum kendimi nedense..

en az zararla nasıl atlatabilirim ben bu günü:uhm:

canımsın ben de bikaç gündür aynıyım
regl oldum ya ondan mı bilmem
en iyisi Betülü al gezmeye çık
dürüm al içini ye ekmeğini yeme
yanında da bir bardak ayran
tamamdır
geze geze vakit geçirirsin
aman mutsuz hissetme canımsın :teselli:

canımsın ben de bikaç gündür aynıyım
regl oldum ya ondan mı bilmem
en iyisi Betülü al gezmeye çık