kaptanınız yesin siziiii bhkcıma.s.
şimdi kurallara bir göz atalım:
aklıma daha çok kişisel kuralalr geldi, mesela bhk, çelik, coco ve elifcino haftada bir defa necsafe içecekler, o da şekersiz ve bol sütlü
günde 1 defa da yeşil çay içmelerini istiyorum, saat 23:00 mesela, yavrukuşlar uyuduktan sonra
abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım
herbal, nrmyn, yulaf, hayat, khena, turuncu ve flawless günde iki defa yeşil çay içecekler, saat 11:00 ve saat 15:00
abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım
neşemeşe, hayat hamiş durumlakrında dolayı yeşil çay için zorlayamayacaım ama abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım
günde 2lt su içmeyen 2 gün takıma girişi yasak,
günlük paylaımda bulunamayabilriiz ama her gün yediklerimizi, geçmiş ile birlikte not edip aktaracağız, bu çok önemli arkadşalr bir bilgi sistemi oluşturuyorum, lütfen buna fikkat edelima.s
şimdi yazdıkalrınızı toparladım mesela, arada yazılmayan günler var, onları da tespit edipi, isteyeceğim ilgili kişilerden
şimdi zaten takım kuralımız var diskalifiye olayı ile ilgili: 2 defa mazaretsiz paylaşım yapmayan diskialifiye oluyor biliyorsunuz, bu sert ve ağır bir kural bunu unutmayalıma.s
bhk ve çelik
coco ve elifcino
hayat ve neşemeşe
khena ve turuncu
nrmyn ve flawless
herbal ve yulaf
denetim takımları böyle, ancak partneriniz girip sizinle ilgilenemedi ise ve üzirnden en az 2 gün geçti ise yulaf ve ben paylaşımlı olarak kişileri denetleyeceğiz:
denetleme konuları şunlar:
abur cubur konusundaki yasaklar
6 madde kuralı
cuma günleri bildirim konusundaki denetimler
haftalık kilo takibi (verdi -veremedi, veremedi ise nedenini kişiye değil, partnerine sorucama.s)
şimdilik toparlayabildiklerim bunlaarr
haydi bakalım gazamız mübarek olsunkaydirigubbakcemile2
naçizane bir öneri...istek de diyebiliriz...
BHK çelik ile ama çelik malum çok gelemiyor
ben de Elif ile ve Elif de gelemiyor sık sık.
BHK ve ben hergün burdayız
o halde ikimizi birleştirmenizi rica ediyorum sengözlerimebaksanab