1 tane bekliyorduk :)

tsukikojon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
2
-19
1
31
4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar:110:

başka ailelere vermeyi mi planladınız? Naaıl seçim yapacaksınız acaba?
Bakılır efenim hende öyle bi bakılırki. Kaynananız yada anneniz dönüşümlü olarak gelir sizde kalırlar çocuklar büyüyne kadar. Sonrada bi bakıcı tutarsınız işinizden de olmazsınız çocuklarınızdan da... Allah sağlık versin.

Düşük yapmamayım diye dua etmek yerıne düşük ihtimalini gozardı etmemekmı istyorsunuz 1 yada 2 si eksilirse rahatlayacaksınız bu tesellıylemı yaşıyorsunuz yani. bırde ne kadar rahat yazmıssınız Allah vicdan versin.

4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar:110:
1 olunca iyi 3 olunca fazlamı geliyor bence bukadar dert etmek yerine şükredin düşük ihtimalini de göz ardı etmemişsiniz. zaten buda patates soğan fazla gelince verebiliyorsunuz başkasına 🙄

hıc kalp kırma nıyetım yok uslubumu bagısla. lakın cocuk olsa olmasa ısımden vazgecmem ısım ıcın gelecek 2 fazladan melek cocugu mucızeyı verırım bırakırım vazgecerım demenız benı tedrgın ettı.. ıllakı herkesın secımı oncelıgı farklıdır maddı sebepten bakamam desen? aılemle aram kotu desen.. kocamla gecınemıyorum desenkabul.. ama konu calısmak.. bılmem hıc bi konu cocuktan ote gelemedı benım hayatımda.. senın penceren de baska. ama yorum ıstedın kı buraya yazdın. benım yorumum da bu.. sec begen al cocuk gelmıyor dunyaya. sen 2 sınden vazgecersın dgerı yanında kalacak mı bellı degıl. varlıkla sınav senınkı. o da senın bılecegın ıs. ben dogur elaleme ver der mıyım ? hele bı dogur da.. ayrılıp ayrılamamak sana kalsın..

Polemik için açılmış bu konu. Son derece umursamaz ve ruhsuz yazılmış her cümle.
katılıyorum zaten 50 dakika önce açılmış profil, bir kuyuya taş atıyorlar, rastgele. Bunun ciddi yazıldığını dahi düşünmek istemiyorum burada gece gündüz bebek için dua eden insanlar var hanımefendi düşük ihtimalini düşünüyor veya başkasına çocuk vermeyi 🙄

Back
X