1 tane bekliyorduk :)

4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar:110:
Ailede varmı çoğul gebelik

Allah akıl fikir versin. Ağzım açık okudum. Yapacağınız tek şey şükretmek Rabbim nasıl güzel bir mucize nasip etmiş size. Evlattan değerli başka birsey Daha yok.

4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar:110:
Şükür etmelisiniz. Burda biz çocuk için dualar ediyoruz. Ve siz başkasına vermeyi düşünüyorsunuz. Kedi mi bu? Evlat ya. Gerçekten... Herkes nasibiyle gelir. O kadar dua ediyorum ki Allah'a. Sadece sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun diye belki de hiç anne olamayacağım. Beni ürküten bu. Bazen düşünüyorum bir değil de iki üç tane olsa ne yapardım diye oturur bakardım ya. Evlat ablacım bu senin parçan. Biz kokusuna, sesine, nesesine hasretiz. Allah gerçekten isteyene dileyene nasip etsin. Yazdıklarınıza çok kızdım vicdanım acıdı. Allah'ım sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin. Bir zahmet düşürmemek için dikkat edin. Gerisi takdiri ilahi.... Rabbim hepimize nasip etsin bu güzelliği 😔

Back
X