3 yaşındayken tekrar gebelik düşündüm denemeden 4 ay snra kaldım ama 7 haftalıkken düştü ilaçla düşmesine yardmcı oldu doktor tekrar 2 ay snra sağlıklı gebelik olustu4.yasinda bir oğlum var .2. gebeliğim de 9 haftalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim . Kürtajla bebeği aldılar.Saglikli bir doğumdan sonra 2. Gebelikte bu durumu yaşayan var mı acaba?
Maşallah Allah bağışlasın evlatlarinizi3 yaşındayken tekrar gebelik düşündüm denemeden 4 ay snra kaldım ama 7 haftalıkken düştü ilaçla düşmesine yardmcı oldu doktor tekrar 2 ay snra sağlıklı gebelik olustu
4 yasinda bir kizim var. dun 12+5te kendiliginden dusuk yaptim. zaten 1 gun once (persembe gunu) dr kalp atisi bulamayip cuma ogledensonra uzmana yonlendirmisti. cuma sabahi düşük yaptim. nipt testi yaptirmistim 10 haftalikken. onun sonucunda bebegin tek x kromozomu oldugunu ogrenmistik ama sonuc net degildi, ilerleyen haftalarda amniyosentez yapilacakti.
Bende 15 haftada kalan kızımı kaybettim suyu bitti gelişimi durmuş. biz 2li test yaptırmadik herşeye razıyız dedik doktorum bebeğimde kromozom bozukluğu var dedi sanırım hasta olan bebekler cok yaşayamıyor4 yasinda bir kizim var. dun 12+5te kendiliginden dusuk yaptim. zaten 1 gun once (persembe gunu) dr kalp atisi bulamayip cuma ogledensonra uzmana yonlendirmisti. cuma sabahi düşük yaptim. nipt testi yaptirmistim 10 haftalikken. onun sonucunda bebegin tek x kromozomu oldugunu ogrenmistik ama sonuc net degildi, ilerleyen haftalarda amniyosentez yapilacakti.
3 yaşında bir kızım var o zaman bebek istedik sağlıklı bir gebelik olmadı 11 haftalık olması gerekirken 6 haftalık kalmış ve kürtaj oldum. Ondan sonra sağlıklı bir gebelik geçirdim şimdi 6 aylık bir oğlum var çok. Şükür. Hiç sitres yapma sağlıklı olmayınca olmuyor. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah4.yasinda bir oğlum var .2. gebeliğim de 9 haftalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim . Kürtajla bebeği aldılar.Saglikli bir doğumdan sonra 2. Gebelikte bu durumu yaşayan var mı acaba?
Amin inşallah3 yaşında bir kızım var o zaman bebek istedik sağlıklı bir gebelik olmadı 11 haftalık olması gerekirken 6 haftalık kalmış ve kürtaj oldum. Ondan sonra sağlıklı bir gebelik geçirdim şimdi 6 aylık bir oğlum var çok. Şükür. Hiç sitres yapma sağlıklı olmayınca olmuyor. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun .Rabbim tekrardan nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatliBende 15 haftada kalan kızımı kaybettim suyu bitti gelişimi durmuş. biz 2li test yaptırmadik herşeye razıyız dedik doktorum bebeğimde kromozom bozukluğu var dedi sanırım hasta olan bebekler cok yaşayamıyor
Allah hayırlısıyla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah2 saglikli gebelikten sonra bir dusuk yasadim kalbi durdu bir tanede bebegim 8aylik dogdu ve dogumda oldu ama sıkıntılari oldugunu ölecegini biliyorduk ,simdi tekrar hamileyim 1 ay var doguma Allah bilir tabi ama bu defa sorun cikmadi hic ins.saglikla kucagimiza alabiliriz.
Amin cumlemize ins.bu son sansim zaten ins.saglikla dogarAllah hayırlısıyla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Birde bişey sormak istiyorum dusuklerinizden sonra herhangi bir test falan yaptırdınız mi peki?2 saglikli gebelikten sonra bir dusuk yasadim kalbi durdu bir tanede bebegim 8aylik dogdu ve dogumda oldu ama sıkıntılari oldugunu ölecegini biliyorduk ,simdi tekrar hamileyim 1 ay var doguma Allah bilir tabi ama bu defa sorun cikmadi hic ins.saglikla kucagimiza alabiliriz.
Ilk dusugumde test yapmadilar ozel hastanede olmustum kurtajimi ilk kez dusuk olunca olabilir dediler yapmadilar ama 2 bebegimde zaten sorunlar vardi bobrekleri yoktu suyum 5.ayda bitmisti almak istediler hala yasadigi icin aldirmadim gunahina giremedim 8.aya kadar dayandi suyu olmadan dogum esnasinda zaten cigerleri gelismedigi icin öldü.Onu arastirma hastanesinde yapmistim incelemek istediler ama baya keseceklermis falan bizde esimle boyle birsey istemedik cocugumu alip gommek istedim parcalanmadan ve oyle yaptik yani baktirmadik hic bir seyineBirde bişey sormak istiyorum dusuklerinizden sonra herhangi bir test falan yaptırdınız mi peki?
Anladım çok geçmiş olsun tekrardan Allah bir daha göstermesin inşallahIlk dusugumde test yapmadilar ozel hastanede olmustum kurtajimi ilk kez dusuk olunca olabilir dediler yapmadilar ama 2 bebegimde zaten sorunlar vardi bobrekleri yoktu suyum 5.ayda bitmisti almak istediler hala yasadigi icin aldirmadim gunahina giremedim 8.aya kadar dayandi suyu olmadan dogum esnasinda zaten cigerleri gelismedigi icin öldü.Onu arastirma hastanesinde yapmistim incelemek istediler ama baya keseceklermis falan bizde esimle boyle birsey istemedik cocugumu alip gommek istedim parcalanmadan ve oyle yaptik yani baktirmadik hic bir seyine
Amin cok tesekkur ederim ins.Anladım çok geçmiş olsun tekrardan Allah bir daha göstermesin inşallah
Çok teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun çok Allah beterinden korusun hepimiziMrveboz. Merhaba benimde 5yaşında bir kızım var.ikinci gebeliğim de 9.haftada olması gerekirk n 6 haftalık gibi kalmış.gelişimi durduğu için kalp atışıda yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım.seni o kadar iyi anlıyorum ki bu acının tarifi yok.bi zaman kendime gelemedim.çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?