Merhaba kızlar. Danışmak istediğim acil bir konu var, gecelerdir uyuyamıyorum. 29 yaşındayım. Bir normal düşük bir kimyasal olarak 2 gebelik kaybım var. Şu an ise 3.gebelik sürecindeyim. İlk gebeliğimde iş dahi yapmadım, gebe olduğumu öğrendim eşime sürpriz yapmak için hastaneye gittiğimizde kese bozulmuştu. Bir devlet hastanesi dış gebelik ve mol gebelik arasında kaldı başka bir şehir hastanesinde ise normal düşük olduğu kanısıyla sadece bölgesel anestezi ile teröpatik kürtaj uyguladı. Ancak 2 saat içinde tekrar kanama olduğu için hap yoluyla temizlik denendi ama başarılı olunamadı. Bu sebeple uyanık bir şekilde ikinci kürtaja alındım. Rahmimde komplikasyon sebebiyle şişlik oluştu. Uzun süre antibiyotik ve fitil kullandım. Bu süreçte ikisi özel dört hastaneye gittim rahmin iyileştiği söylendikten dört ay sonra ikinci gebeliğim kimyasal şekilde sonlandı. Sürpriz bir şekilde iki ay içinde tekrar gebe kaldım şu anda 6 + 4 olması gereken gebeliğim 6 + 1 şeklinde ilerliyor ve bebeğin kalp atışları ilk gördüğümüz güne göre yavaşlamış. Bu süreçte yine çok pahalı 2 özel hastaneye (Medi*** ve Acı) ve üç devlet hastanesine gittim ancak hiçbiri rahmimde perde olduğunu ve rahmi ikiye ayırdığını göremedi yalnızca Fatih’te bulunan özel bir üniversite hastanesindeki (Bezm) perinatoloji uzmanı ve kadın doğum profesörü durumu fark etti şu anda bir hafta beklemem söylendi bebeğin kalp atışına göre yani kalbi durursa kürtaj işlemi uygulanacakmış. Tuvalet dışında ayağa kalkmıyorum buna rağmen sırtım, ciğerlerim ve böbreklerimde müthiş bir ağrı var.Böyle bir süreç yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı? Her şey Allah’tan asla isyan etmiyorum, elbet bu bebeği kucağımıza alamasak da birgün bu duyguyu tadacağız biliyorum. Sadece bu süreç nasıl ilerler, benzer bir durum yaşayan var mı, bir de dünyanın parasını harcamışken nasıl böyle bir durum fark edilmez anlayamıyorum. Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum…