- 20 Mart 2019
- 152
- 70
- 98
- 34
- Konu Sahibi Beyzasss0411
-
Gebesin canım hayırlı olsunSizce olma ihtimali yüksek mi
Ayyy içime su serptiniz siz bu attıklarınızla mı hamile olduğunuzu öğrendiniz pekiiHanimefendi gebeligimi ogrendigim test bunlar sizin testleriniz silik degil NET silik test bu gorseldekidirgebesiniz
Hayırlı olsunEvet bu testlerden sonra kan verdim degerim 8.26ydi 2 gunde bir artis oldu
Aiiyy umarım ya hala inanmakta güçlük çekiyorumGebesin canım hayırlı olsun
İlk deneyim heraldeAiiyy umarım ya hala inanmakta güçlük çekiyorum
evet ilk kez bu ay günlerimi takip ettim sürekli yumurtlama günü vsİlk deneyim heralde
Nasıl takip ettin canım ovülasyon testi ile mi bende bu ay sıkı takipteyim inş bende olumlu sonuç alırım Allah’ın izni ileevet ilk kez bu ay günlerimi takip ettim sürekli yumurtlama günü vs
Benim yumurtalıklarım tembeldi kadın doğuma gidiyordum bir doktorum var çok memnunum Letu diye bir ilaç var adet dönemimde onu kullandım sonrasında günlerimi takip edip bu günlerde ilişki olacak dedi bizde uyguladık geçen haftalarda gittiğimizde yumurtam çatlamıştı onu da değerlendirin muhakkak dedi bende bıraktım akışına bugün 3. günüm geçti ama nedense değişik bir his vardı içimde sabah erken yaptım işte testi Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin ama bir kadın doğumcuya görün özellikle iyi bir doktor araştır biz öyle yaptıkNasıl takip ettin canım ovülasyon testi ile mi bende bu ay sıkı takipteyim inş bende olumlu sonuç alırım Allah’ın izni ile
Ben canım 6 ay önce kürtaj oldumBenim yumurtalıklarım tembeldi kadın doğuma gidiyordum bir doktorum var çok memnunum Letu diye bir ilaç var adet dönemimde onu kullandım sonrasında günlerimi takip edip bu günlerde ilişki olacak dedi bizde uyguladık geçen haftalarda gittiğimizde yumurtam çatlamıştı onu da değerlendirin muhakkak dedi bende bıraktım akışına bugün 3. günüm geçti ama nedense değişik bir his vardı içimde sabah erken yaptım işte testi Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin ama bir kadın doğumcuya görün özellikle iyi bir doktor araştır biz öyle yaptık
kokuya karşı hassasiyet oluştu 4/5 gündür ama normaldir diye takılmamıştım sadece dün gece 6 aylık bir bebek aldım kucağıma annesi verdi o bebek kokusuna normalde bayılırken dün gece içim kalktı kokuyor gibi geldiHayirli olsun testleriniz net, belirtileriniz varmiydi? Daha once test leriniz negatif miydi
Anladim ilk’testiniz ozmaankokuya karşı hassasiyet oluştu 4/5 gündür ama normaldir diye takılmamıştım sadece dün gece 6 aylık bir bebek aldım kucağıma annesi verdi o bebek kokusuna normalde bayılırken dün gece içim kalktı kokuyor gibi geldi
Yaa Rabbim sağ salim hayırlısıyla nasip etsin rahimin dinlenme süreci bence iyi 6 ayda toparlanıyor derler evet ovülasyon testi deneyip de tutan gerçekten çok ben hiç beceremedim onuBen canım 6 ay önce kürtaj oldumbu ay korunmayı bıraktım doktor takibindeyim bende folik asit kullanıyorum sadece bende test aldım ovülasyon bugün pik gördüm işte bakalım nasip olursa inş tutar sağlıklı ilerlet Sende kan testi ver sağlık ocağında inş akşama güzel haberi eşine verirsin
evet bu ilk attığım görsel ilk testimdi ama bundan 3 ay önce yaptığım testler negatifti yani daha önce negatif gördüm hiç böyle çizgi bile çıkmamıştıAnladim ilk’testiniz ozmaan
Ben canım 6 ay önce kürtaj oldumBenim yumurtalıklarım tembeldi kadın doğuma gidiyordum bir doktorum var çok memnunum Letu diye bir ilaç var adet dönemimde onu kullandım sonrasında günlerimi takip edip bu günlerde ilişki olacak dedi bizde uyguladık geçen haftalarda gittiğimizde yumurtam çatlamıştı onu da değerlendirin muhakkak dedi bende bıraktım akışına bugün 3. günüm geçti ama nedense değişik bir his vardı içimde sabah erken yaptım işte testi Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin ama bir kadın doğumcuya görün özellikle iyi bir doktor araştır biz öyle yaptık
İnş canım sende bize sonucu paylaş beni de etiketle mutlaka sağlıkla gelsin küçük minnoşYaa Rabbim sağ salim hayırlısıyla nasip etsin rahimin dinlenme süreci bence iyi 6 ayda toparlanıyor derler evet ovülasyon testi deneyip de tutan gerçekten çok ben hiç beceremedim onuumarım güzel sonuçlar alırsın bizide haber et buradann
Çok teşekkür ederimCok net gebelik oldugu
Silik buna denmiyor :)
Hayirli olsun
Ay çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsunBende bu testle öğrendim değerim 46 çıktı seninde ilk testin çok net gebesin inşallah ilk idrarla daha doğru sonuç alınıyor
Amin canım çok sağıl bende çok yeni öğrendim dün akşamdan beri lekelenmem var çok korkuyorum kan verdim tekrar sonuç bekliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızAy çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsunevet ya şuanda bile hepsi nasıl net çok sağol
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et sürekli uzan yat canım hiç yorma kendini yerleşme kanamasıdır oAmin canım çok sağıl bende çok yeni öğrendim dün akşamdan beri lekelenmem var çok korkuyorum kan verdim tekrar sonuç bekliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?