1 TL'ye Butik Kurabiye Yapıyorum :)

mrs_lowett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
135
12
68
İstanbul
Merhaba herkese :)
Birkaç aydır özel günler için butik kurabiyeler yapıyorum. Evde annemle birlikte un, tereyağı, şeker ve tarçın, portakal gibi dilediğiniz aromalarla yapıyoruz. İstediğiniz tasarımda, renkte yapabiliriz. Resimdekiler yaptığım kurabiyelerden bazı örnekler. Umarım beğenirsiniz. Sipariş vermek isteyen olursa buraya yazabilir ya da özel mesaj gönderebilir.. Sevgilerle :):131:
İletişim için ........ 'a da mail atabilirsiniz

5 Şubat itibariyle kurabiyelerimi artık 1,5-2 tl den yapıyorum kızlar, inanın maliyetini bile ancak karşılıyordum. Tabiki şu ana kadar bana mesaj atmış olan arkadaşlar hariç:)

Eklentiler

• $Fotor1229194324.webp
    34 KB · Görüntüleme: 409
Son düzenleyen: Moderatör:
Canim cok guzel gorunuyorkar gwrcekten ve fiyat cok.cok uygun keske oglumun digumgununde olsaydi

ellerine sağlık canım hep heves ediyordum bu kurabiyelere ama açıkçası pahalı geldiğinden yaptıramamıştım inşallah kızımın özel günlerinde sana yaptırıcam... emeğine sağlık...

canım benim bir arkadaş yaptırmak istiyo sana ulaşabileceğimiz bir face adresi vs. bişey varmı

Hayırlı olsun canım benim. Sana ulaşabileceğim bir adres var mı?

Bol kazançlar şehir neresi?
Kızımın d.gününe düşünüyorummm daaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…